Ce ati gatit astazi?
#2502
Postat 07 March 2011 - 01:27 PM
Astazi am facut eu lasagna

#2503
Postat 08 March 2011 - 09:13 PM
petunie, la 07 March 2011 - 11:46 AM, a spus:
Adriana, la 05 March 2011 - 08:49 PM, a spus:
ardei copti cu o crema de lapte, usturoi si alune si hamsii..................
pulpe de pui la cuptor presarate cu garam masala
............
frigarui la cuptor
.......................
vinete cu sos de brinza feta ale lui Eataly
.................
http://artaculinara....__1
Mmm,salata de vinete fac astazi,vad ca e in trend.Mersi de idee!


Imi spui,te rog,cum ai facut crema aia din ardeii copti?
Poate,poate am noroc si aflu si eu reteta de la crema dinauntru de la ardeii copti

#2505
Postat 08 March 2011 - 10:39 PM

Cu ceva parmezan

#2506
Postat 09 March 2011 - 09:06 AM
petunie, la 08 March 2011 - 09:13 PM, a spus:

Iarta-ma, n-am vazut ca m-ai intrebat pina acum

Am facut o simil bagna cauda in Thermomix, bagna cauda e un sos tipic de aici care are mult ulei, usturoi tinut in lapte ca sa fie mai "usor"


Eu am pus sa fiarba in Thermomix usturoiul, laptele si uleiul, apoi am adaugat hamsiile si am mai lasat sa fiarba si la urma am adaugat alunele si am mixat bine.
Am facut totul cu aproximatie pentru ca am refuzat categoric sa folosesc cantitatile din carte

#2507
Postat 09 March 2011 - 10:26 AM

si ciorba de legume:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#2508
Postat 09 March 2011 - 01:21 PM
Adriana, la 09 March 2011 - 09:06 AM, a spus:
petunie, la 08 March 2011 - 09:13 PM, a spus:

Iarta-ma, n-am vazut ca m-ai intrebat pina acum

Am facut o simil bagna cauda in Thermomix, bagna cauda e un sos tipic de aici care are mult ulei, usturoi tinut in lapte ca sa fie mai "usor"


Eu am pus sa fiarba in Thermomix usturoiul, laptele si uleiul, apoi am adaugat hamsiile si am mai lasat sa fiarba si la urma am adaugat alunele si am mixat bine.
Am facut totul cu aproximatie pentru ca am refuzat categoric sa folosesc cantitatile din carte

Nu e nici o problema

Mersi,o sa fac si eu atunci cu aproximatie ,dar fara Thermomix.Mersi frumos!

#2509
Postat 09 March 2011 - 02:08 PM
Daca vrei iti scriu cantitatile din carte si pe urma decizi tu cum le imparti sau micsorezi.
#2511
Postat 09 March 2011 - 03:15 PM

tu cre'k ai aceeasi poza si faci misto de papilele mele

vreau o pizza intreagaaaa

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#2513
Postat 09 March 2011 - 08:15 PM


#2514
Postat 09 March 2011 - 08:23 PM
#2515
Postat 09 March 2011 - 08:27 PM
#2516
Postat 09 March 2011 - 10:41 PM
petunie, la 09 March 2011 - 01:21 PM, a spus:
Adriana, la 09 March 2011 - 09:06 AM, a spus:

Am facut o simil bagna cauda in Thermomix, bagna cauda e un sos tipic de aici care are mult ulei, usturoi tinut in lapte ca sa fie mai "usor"


Eu am pus sa fiarba in Thermomix usturoiul, laptele si uleiul, apoi am adaugat hamsiile si am mai lasat sa fiarba si la urma am adaugat alunele si am mixat bine.
Am facut totul cu aproximatie pentru ca am refuzat categoric sa folosesc cantitatile din carte

Nu e nici o problema

Mersi,o sa fac si eu atunci cu aproximatie ,dar fara Thermomix.Mersi frumos!

Am pus aici reteta originala traditionala
http://artaculinara....47-bagna-caoda/
Eu am facut o chestie rapida ca mai sus.
Daca vrei sa-ti faci o idee incearca cind ai timp sa respecti procedeul si cantitatile le decizi tu.
#2517
Postat 09 March 2011 - 11:19 PM
#2518
Postat 11 March 2011 - 11:53 AM


#2519
Postat 11 March 2011 - 12:04 PM
Adriana, la 09 March 2011 - 02:08 PM, a spus:
Daca vrei iti scriu cantitatile din carte si pe urma decizi tu cum le imparti sau micsorezi.
Sa vedeti cum fac eu cand ma paleste pofta, dar fara usturoi, in timpul saptamanii:
Topesc anchoa in ulei direct in craticioara si torn crema de lapte(samantana aia pentru gatit) peste.Las cateva clocote si amestec mereu.Cantitati dupa gust.
#2520
Postat 11 March 2011 - 12:17 PM

Servit cu salata verde cu ridichi si marar.
