Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#2501 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 March 2011 - 11:55 AM

Am priceput, mersi.

#2502 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 07 March 2011 - 01:27 PM

Sunt la mama , sunt rasfatata , gatesc rar.
Astazi am facut eu lasagna

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-780-12994972346452.jpg

#2503 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 08 March 2011 - 09:13 PM

Vezi postareapetunie, la 07 March 2011 - 11:46 AM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 05 March 2011 - 08:49 PM, a spus:

salata de vinete.............
ardei copti cu o crema de lapte, usturoi si alune si hamsii..................
pulpe de pui la cuptor presarate cu garam masala
............
frigarui la cuptor
.......................
vinete cu sos de brinza feta ale lui Eataly
.................
http://artaculinara....__1






Mmm,salata de vinete fac astazi,vad ca e in trend.Mersi de idee! :floare: Sa vezi ce bucuros o sa fie Patrick :hug: .


Imi spui,te rog,cum ai facut crema aia din ardeii copti?


Poate,poate am noroc si aflu si eu reteta de la crema dinauntru de la ardeii copti :(
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#2504 Useril este offline   Destiny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 08 March 2011 - 10:09 PM

Mazare si carnati
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-244-12996149814413.jpg
Prietenii advarati sunt rari

#2505 Useril este offline   Salmida 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 08 March 2011 - 10:39 PM

La cina supa de sparanghel a Mayei! O bunatate! :floare:
Cu ceva parmezan

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-697-12996166988485.jpg


#2506 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 March 2011 - 09:06 AM

Vezi postareapetunie, la 08 March 2011 - 09:13 PM, a spus:

Poate,poate am noroc si aflu si eu reteta de la crema dinauntru de la ardeii copti :)

Iarta-ma, n-am vazut ca m-ai intrebat pina acum :o
Am facut o simil bagna cauda in Thermomix, bagna cauda e un sos tipic de aici care are mult ulei, usturoi tinut in lapte ca sa fie mai "usor" :) si hamsii :)
Eu am pus sa fiarba in Thermomix usturoiul, laptele si uleiul, apoi am adaugat hamsiile si am mai lasat sa fiarba si la urma am adaugat alunele si am mixat bine.
Am facut totul cu aproximatie pentru ca am refuzat categoric sa folosesc cantitatile din carte :sad1:

#2507 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 March 2011 - 10:26 AM

niste tortilici chinuite ca fetita miorlaia rau pe final:

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-685-12996591352161.jpg

si ciorba de legume:

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-685-12996591618373.jpg

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2508 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 09 March 2011 - 01:21 PM

Vezi postareaAdriana, la 09 March 2011 - 09:06 AM, a spus:

Vezi postareapetunie, la 08 March 2011 - 09:13 PM, a spus:

Poate,poate am noroc si aflu si eu reteta de la crema dinauntru de la ardeii copti :cheers:

Iarta-ma, n-am vazut ca m-ai intrebat pina acum :lol:
Am facut o simil bagna cauda in Thermomix, bagna cauda e un sos tipic de aici care are mult ulei, usturoi tinut in lapte ca sa fie mai "usor" :notworthy: si hamsii :)
Eu am pus sa fiarba in Thermomix usturoiul, laptele si uleiul, apoi am adaugat hamsiile si am mai lasat sa fiarba si la urma am adaugat alunele si am mixat bine.
Am facut totul cu aproximatie pentru ca am refuzat categoric sa folosesc cantitatile din carte :hiding:


Nu e nici o problema :)
Mersi,o sa fac si eu atunci cu aproximatie ,dar fara Thermomix.Mersi frumos! =))
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#2509 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 March 2011 - 02:08 PM

Sigur, in craticioara si la urma bagi mixerul bat in ea si o faci crema.
Daca vrei iti scriu cantitatile din carte si pe urma decizi tu cum le imparti sau micsorezi.

#2510 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 March 2011 - 03:09 PM

Pizza ... :notworthy:

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-405-12996761615438.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-405-1299676174147.jpg

#2511 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 March 2011 - 03:15 PM

Geany :notworthy:
tu cre'k ai aceeasi poza si faci misto de papilele mele :cheers:
vreau o pizza intreagaaaa :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2512 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 March 2011 - 03:17 PM

Vezi postareaDaniella, la 09 March 2011 - 03:15 PM, a spus:

Geany :notworthy:
tu cre'k ai aceeasi poza si faci misto de papilele mele :cheers:
vreau o pizza intreagaaaa :)

Nu abea am terminat dar maine deschid topicul pas cu pas ca acum nu am timp.

#2513 Useril este offline   doinitzuk 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 04-December 09

Postat 09 March 2011 - 08:15 PM

Saru'mana pentru masa Adriana! Am servit friptura ta de vita in ulei alaturi de mancarica de linte. Delicios!

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-338-12996943857016.jpg


Imagine atasata: monthly_03_2011/post-338-12996944133794.jpg

#2514 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 March 2011 - 08:23 PM

Vezi postareadoinitzuk, la 09 March 2011 - 08:15 PM, a spus:

Saru'mana pentru masa Adriana! Am servit friptura ta de vita in ulei alaturi de mancarica de linte. Delicios!

Sa va fie de bine, arata splendid si friptura si lintea. :P

#2515 Useril este offline   doinitzuk 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 04-December 09

Postat 09 March 2011 - 08:27 PM

Vezi postareaAdriana, la 09 March 2011 - 08:23 PM, a spus:

Vezi postareadoinitzuk, la 09 March 2011 - 08:15 PM, a spus:

Saru'mana pentru masa Adriana! Am servit friptura ta de vita in ulei alaturi de mancarica de linte. Delicios!

Sa va fie de bine, arata splendid si friptura si lintea. :P

Multumesc frumos! Inseamna enorm pentru mine o lauda primita de la tine.

#2516 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 March 2011 - 10:41 PM

Vezi postareapetunie, la 09 March 2011 - 01:21 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 09 March 2011 - 09:06 AM, a spus:

Iarta-ma, n-am vazut ca m-ai intrebat pina acum :(
Am facut o simil bagna cauda in Thermomix, bagna cauda e un sos tipic de aici care are mult ulei, usturoi tinut in lapte ca sa fie mai "usor" :sad1: si hamsii :D
Eu am pus sa fiarba in Thermomix usturoiul, laptele si uleiul, apoi am adaugat hamsiile si am mai lasat sa fiarba si la urma am adaugat alunele si am mixat bine.
Am facut totul cu aproximatie pentru ca am refuzat categoric sa folosesc cantitatile din carte :(


Nu e nici o problema :(
Mersi,o sa fac si eu atunci cu aproximatie ,dar fara Thermomix.Mersi frumos! :(

Am pus aici reteta originala traditionala
http://artaculinara....47-bagna-caoda/
Eu am facut o chestie rapida ca mai sus.
Daca vrei sa-ti faci o idee incearca cind ai timp sa respecti procedeul si cantitatile le decizi tu.

#2517 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 March 2011 - 11:19 PM

Vezi postareadoinitzuk, la 09 March 2011 - 08:27 PM, a spus:

Multumesc frumos! Inseamna enorm pentru mine o lauda primita de la tine.

Cu placere, ma bucur :sad1:

#2518 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 11 March 2011 - 11:53 AM

Ciorba de cartofi cu fasii de carne de pui, salvatoare ,cand esti flamand,n-ai chef sa faci nimic de-ale gurii,dar sti ca ai in frigi mancare gatita, :blush:

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-119-12998371432658.jpg

#2519 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 March 2011 - 12:04 PM

Vezi postareaAdriana, la 09 March 2011 - 02:08 PM, a spus:

Sigur, in craticioara si la urma bagi mixerul bat in ea si o faci crema.
Daca vrei iti scriu cantitatile din carte si pe urma decizi tu cum le imparti sau micsorezi.


Sa vedeti cum fac eu cand ma paleste pofta, dar fara usturoi, in timpul saptamanii:

Topesc anchoa in ulei direct in craticioara si torn crema de lapte(samantana aia pentru gatit) peste.Las cateva clocote si amestec mereu.Cantitati dupa gust.

#2520 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 March 2011 - 12:17 PM

Azi niste cartofi,nu stiu daca sa-i numesc taranesti sau cum,va spun ce am facut.Am taiat rondele groase de cartofi ,i-am pus in tigaia cu putin ulei cu capac,am taiat o ceapa julien si am pus-o si pe ea peste cartofi,lasat un pic sa se moaie cu capac (sa se inabuse),am frecat o tava cu un catel de usturoi (cum am vazut la Alexandru),am uns cu unt ,am pus cartofii cu ceapa ,presarat cu cuburele de specialitate de porc,sunculita taraneasca si jambon,ras cascaval si pus smantana sare piper si ceva marar.

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-405-1299838600503.jpg

Servit cu salata verde cu ridichi si marar.

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-405-12998386068061.jpg

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

18 useri citesc topicul
0 membri, 18 vizitatori, 0 utilizatori anonimi