
Ce ati gatit astazi?
#2962
Postat 03 June 2011 - 01:15 PM
#2964
Postat 05 June 2011 - 08:45 AM
#2965
Postat 05 June 2011 - 01:07 PM
- fasole bătută cu ceapă la aperitiv ( rece , de la frigider , am făcut-o aseară) pe pâine prăjită.
- supă rece de roşii
- felul principal doar uşor călduţ, ardei umpluţi cu orez, carne de vită tocată şi ciuperci.
- desert n-am făcut , că nu se mai putea sta în bucătărie la ora 11 , dar am luat îngheţată
Imagini atasate
#2966
Postat 05 June 2011 - 02:32 PM
Geany, la 05 June 2011 - 08:45 AM, a spus:
Eu nu ma uit la ciuperci sau vinete dar ma uit la rosia aia si mor de pofta dupa una de gradine, parfumata si carnoasa. Pe aici, am renuntat sa mai cumpar rosii mari care sunt pline de apa si nu au niciun gust. Folosesc doar rosii micute.
#2967
Postat 05 June 2011 - 05:09 PM
Armina, la 05 June 2011 - 02:32 PM, a spus:
Geany, la 05 June 2011 - 08:45 AM, a spus:
Eu nu ma uit la ciuperci sau vinete dar ma uit la rosia aia si mor de pofta dupa una de gradine, parfumata si carnoasa. Pe aici, am renuntat sa mai cumpar rosii mari care sunt pline de apa si nu au niciun gust. Folosesc doar rosii micute.
Iubita am avut norocul sa dau peste neste' rosii mari crete si carnoase fara samburi
#2968
Postat 05 June 2011 - 05:21 PM
#2969
Postat 05 June 2011 - 08:13 PM
#2970
Postat 06 June 2011 - 01:37 PM

Pui fript ,stropit cu vin.

Poza de grup cu ghebe,mamaliguta,branza de oi,mujdei de usturoi si nu mai stiu nici eu...
#2971
Postat 06 June 2011 - 06:12 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#2974
Postat 07 June 2011 - 11:59 AM
Eu am facut doar o supa de rosii, profitand ca am cimbru - baby cimbru
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#2975
Postat 07 June 2011 - 12:06 PM
O supa de rosii suna tare bine
#2976
Postat 07 June 2011 - 10:21 PM
intr-o lingura de ulei extravirgin de masline am prajit 2 cutii de ficatei, sa fi fost cred in jur de jumatate de chilogram (mai intii i-am spalat, eliminat toate partile de grasime si taiat bucatele) am lasat mereu sa fiarba la foc mare fara capac, am adaugat un pic de vermut rosu si sare afumata

Pastai
pun pastaile curatate, taiate si spalate in tigaia in care am pus o lingura de ulei, adaug un pic de apa si las sa fiarba la foc mare acoperit pina sunt gata, sarez doar

Dovlecei
intr-o tigaie incep sa prajesc dovleceii cu o lingura de ulei, cu capac, la foc mare, cind incepe sa sfiriie adaug un strop de apa, sare si marar uscat si mai las citeva minute pina cind se evapora apa si ei ramin crocanti

Pulpe de pui aromate cu garam masala
am scos pielea de pe pulpele superioare, le-am pus in tigaia antiaderenta cu capac si le-am prajit in suc propriu pe ambele parti, am adaugat un pic de vin alb sec, dupa ce s-a evaporat am adaugat abundent garam masala, apa, am pus capacul si am lasat sa fiarba

Ardei umpluti
am prajit 2 cirnaciori afumati in suc propriu in tigaia antiaderenta, separat am fiert quinoa si cind era gata am amestecat-o cu rosii micute taiate, cirnatii si maslinele, am umplut ardeii si i-am pus in tigaie cu capac si un strop de apa
#2977
Postat 07 June 2011 - 10:30 PM
http://panseluta-violet.blogspot.com/
#2979
Postat 08 June 2011 - 01:34 PM
.

.
Easy yes, but not instant.
Cam 45 de minute mi-a luat sa dezghioc 2 kg de pastai fragede de mazare - azi am si catering day pentru parinti.
.

.
O taina secreta:
In bouquet garni legati pe langa cotoarele de marar(frunzulitele tocate le punem 10 minute dupa ce am stins focul), un fir doua de cimbru verde si cateva frunze de la morcovii fragezi. Face diferenta. In trecut morcovii se cultivau pentru frunze si seminte. Aroma e inrudita cu cea a patrunjelului cu o tenta usor amaruie.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#2980
Postat 08 June 2011 - 02:13 PM

Ajutor










