Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#2961 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 June 2011 - 11:06 AM

Fratilor,azi am o lene de ma doare :) sa-mi fie rusine :)

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-405-13070919615586.jpg

:)

#2962 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 June 2011 - 01:15 PM

Normal ca eu nu m-am atins,am pierdut cu greu cateva kg. si nu am de gand sa le pun la loc(asta pana la iarna cel putin :) )asa ca ma delectez cu dovlecei patrunjel si usturoi,fulgi de ardei iute de la mine putere. :) http://artaculinara....i-usturoigeany/

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-405-13070996615656.jpg

#2963 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 June 2011 - 08:28 PM

Paste cu sos picant. :)

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-405-13072120846809.jpg

#2964 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 June 2011 - 08:45 AM

Azi am pregatit de dimineata sa am la indemana ,ca iar plec pe drumuri :occasion14: salata de vinete,ghebe cu maioneza si un fir de usturoi,o telemea excelenta de oi si rosii (aproape nici nu se incadreaza la ce gatim azi :toothy6: ,dar e cald rau la noi in casa si am interzis de ai mei la aragaz)

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-405-13072563002794.jpg

#2965 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 05 June 2011 - 01:07 PM

Din cauza căldurii ,( sunt 29,75 grade la mine în casă, dar după-amiază ajung fără dubiu la 33-34) preferăm şi noi mâncăruri reci:
- fasole bătută cu ceapă la aperitiv ( rece , de la frigider , am făcut-o aseară) pe pâine prăjită.
- supă rece de roşii
- felul principal doar uşor călduţ, ardei umpluţi cu orez, carne de vită tocată şi ciuperci.
- desert n-am făcut , că nu se mai putea sta în bucătărie la ora 11 , dar am luat îngheţată:occasion14:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_06_2011/post-508-13072720113475.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2011/post-508-13072720191237.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2011/post-508-13072720280294.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#2966 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 05 June 2011 - 02:32 PM

 Geany, la 05 June 2011 - 08:45 AM, a spus:

Azi am pregatit de dimineata sa am la indemana ,ca iar plec pe drumuri :occasion14: salata de vinete,ghebe cu maioneza si un fir de usturoi,o telemea excelenta de oi si rosii (aproape nici nu se incadreaza la ce gatim azi :toothy6: ,dar e cald rau la noi in casa si am interzis de ai mei la aragaz)


Eu nu ma uit la ciuperci sau vinete dar ma uit la rosia aia si mor de pofta dupa una de gradine, parfumata si carnoasa. Pe aici, am renuntat sa mai cumpar rosii mari care sunt pline de apa si nu au niciun gust. Folosesc doar rosii micute.

#2967 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 June 2011 - 05:09 PM

 Armina, la 05 June 2011 - 02:32 PM, a spus:

 Geany, la 05 June 2011 - 08:45 AM, a spus:

Azi am pregatit de dimineata sa am la indemana ,ca iar plec pe drumuri :violent1: salata de vinete,ghebe cu maioneza si un fir de usturoi,o telemea excelenta de oi si rosii (aproape nici nu se incadreaza la ce gatim azi :71: ,dar e cald rau la noi in casa si am interzis de ai mei la aragaz)


Eu nu ma uit la ciuperci sau vinete dar ma uit la rosia aia si mor de pofta dupa una de gradine, parfumata si carnoasa. Pe aici, am renuntat sa mai cumpar rosii mari care sunt pline de apa si nu au niciun gust. Folosesc doar rosii micute.

Iubita am avut norocul sa dau peste neste' rosii mari crete si carnoase fara samburi :) extraordinar de dulci si de bune,mai scumputze :) 6 roni kg. ,si o telemea de oi mama ei,zau ca bune rau na'... :)

#2968 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 June 2011 - 05:21 PM

Astea mi-au mai ramas cele mai mici ,dar am avut si mai mari crete si faine,ce natie or fi habar n-am ca le-am luat din piata dar daca mai gasesc mai iau sigur ca-s tare dulci si gustoase (eu nu-s cu bio si destea,ma doare la tenesi daca-mi place iau :violent1: )

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-405-13072872935849.jpg

#2969 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 June 2011 - 08:13 PM

Ceafa de porc si felii de costita cu diverse garnituri,dovlecei,ghebe cu usturoi,cartofi noi,rosii...Vb. mult :violent1: Mai bine pun poza :71:

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-405-13072976070538.jpg

#2970 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 June 2011 - 01:37 PM

Pastai prajite cu usturoi (julix e divina'' :tongue3: )

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-405-13073601083316.jpg

Pui fript ,stropit cu vin.

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-405-13073601548305.jpg

Poza de grup cu ghebe,mamaliguta,branza de oi,mujdei de usturoi si nu mai stiu nici eu... :occasion14:

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-405-13073602032083.jpg

#2971 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 06 June 2011 - 06:12 PM

Foietaj cu salam si cascaval! Initial am vrut sa-l rasucesc, dar l-am taiat cam mare si nu s-a putut!
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-73-13073767548404.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2972 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 June 2011 - 06:14 PM

Moama ce apetisant arata :occasion14:

#2973 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 June 2011 - 10:40 AM

Le-am executat instant Zoazo' :) :)

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-405-1307436007016.jpg

#2974 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 07 June 2011 - 11:59 AM

Aveti sange in ... cuptor :) sa faceti caldura in bucatarie.

Eu am facut doar o supa de rosii, profitand ca am cimbru - baby cimbru :) - proaspat si aromat. Am pus si oragano si busuioc(uscat de mine) macinat in mojarel cu 5 boane de piper verde. La sfarsit am ras niste parmezan si am aruncat niste cunuri de paine toastata si frecata cu un catel de usturoi.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#2975 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 June 2011 - 12:06 PM

Pai ce sa fac shefule,ca la noi nu curge apa ,asa ca am facut pateurile de dimineata ca se fac repede,apoi am pus in functiune aerul conditionat :)

O supa de rosii suna tare bine :)

#2976 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 June 2011 - 10:21 PM

Ficatei de pui prajiti
intr-o lingura de ulei extravirgin de masline am prajit 2 cutii de ficatei, sa fi fost cred in jur de jumatate de chilogram (mai intii i-am spalat, eliminat toate partile de grasime si taiat bucatele) am lasat mereu sa fiarba la foc mare fara capac, am adaugat un pic de vermut rosu si sare afumata
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-4-13074774381064.jpg
Pastai
pun pastaile curatate, taiate si spalate in tigaia in care am pus o lingura de ulei, adaug un pic de apa si las sa fiarba la foc mare acoperit pina sunt gata, sarez doar
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-4-13074778193412.jpg
Dovlecei
intr-o tigaie incep sa prajesc dovleceii cu o lingura de ulei, cu capac, la foc mare, cind incepe sa sfiriie adaug un strop de apa, sare si marar uscat si mai las citeva minute pina cind se evapora apa si ei ramin crocanti
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-4-13074779187451.jpg
Pulpe de pui aromate cu garam masala
am scos pielea de pe pulpele superioare, le-am pus in tigaia antiaderenta cu capac si le-am prajit in suc propriu pe ambele parti, am adaugat un pic de vin alb sec, dupa ce s-a evaporat am adaugat abundent garam masala, apa, am pus capacul si am lasat sa fiarba
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-4-13074780758074.jpg
Ardei umpluti
am prajit 2 cirnaciori afumati in suc propriu in tigaia antiaderenta, separat am fiert quinoa si cind era gata am amestecat-o cu rosii micute taiate, cirnatii si maslinele, am umplut ardeii si i-am pus in tigaie cu capac si un strop de apa
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-4-13074791173992.jpg

#2977 Useril este offline   pansy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 177
  • Inregistrat: 05-February 10
  • Locationbucuresti

Postat 07 June 2011 - 10:30 PM

adriana,dovleceii aia asa simpli m-au omorat !
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/

#2978 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 June 2011 - 12:04 PM

Snitele,mazare si salata.

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-405-13075274685654.jpg

#2979 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 08 June 2011 - 01:34 PM

Easy-peasy-saucy-yummy ! :)
.
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-168-13075326537329.jpg
.

Easy yes, but not instant.
Cam 45 de minute mi-a luat sa dezghioc 2 kg de pastai fragede de mazare - azi am si catering day pentru parinti.
.
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-168-1307532685841.jpg
.

O taina secreta:
In bouquet garni legati pe langa cotoarele de marar(frunzulitele tocate le punem 10 minute dupa ce am stins focul), un fir doua de cimbru verde si cateva frunze de la morcovii fragezi. Face diferenta. In trecut morcovii se cultivau pentru frunze si seminte. Aroma e inrudita cu cea a patrunjelului cu o tenta usor amaruie.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#2980 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 08 June 2011 - 02:13 PM

mamadeus, arata foarte fain supa asta. De ce e alba? Ai pus lapte sau smantana? Si pe langa mazare ai adaugat si un ardei? altceva? Buchetul garni ce contine?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

15 useri citesc topicul
0 membri, 15 vizitatori, 0 utilizatori anonimi