Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#3041 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,052
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 15 June 2011 - 08:18 PM

Vezi postareaGeany, la 15 June 2011 - 07:48 PM, a spus:

E cu usturoi?!


usturoi cât cuprinde :beer2:

#3042 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 June 2011 - 08:33 PM

Vezi postareaDexter, la 15 June 2011 - 08:18 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 15 June 2011 - 07:48 PM, a spus:

E cu usturoi?!


usturoi cât cuprinde :D

Bbbuunnn!!! :)

#3043 Useril este offline   Cami 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 16 June 2011 - 08:13 AM

MAncare de bame cu rosii si chilli con carne.

#3044 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 June 2011 - 11:31 AM

Daca-i cald, mancare rece.Piept de pui marinat in otet(in carpione).Prajiti bucati de piept de pui infainate.
E bun si cand aveti snitele ramase, de porc, vitel sau peste. Intr-o oala puneti la fiert o parte otet si o parte vin alb sec(sau apa), un morcov rondele, o ceapa felii.Lasati 5 -7 minute.Turnati fierbinte peste carne, lasati la frigider peste noapte.Eu am folosit otetul capsunar.

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-9-13082165720067.jpg

#3045 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 16 June 2011 - 12:45 PM

mai trebuie prajit puiul dupa? trebuie sa incerc si eu

eu am facut cartofi natur cu unt amestecat cu garlic chives, langa costite de miel (pt ei, eu mananc orez cu lapte, nu sant prietena cu mielul)

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-49-1308221125682.jpg

#3046 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 June 2011 - 02:04 PM

Nu.E prajit o data.Gen snitel.Poti sa-l facu cu ou si faina, cu pesmet sau numai cu faina cum am facut eu.Practic un snitel din piept de pui.Daca vrei il tai bucati mai mici daca nu le lasi intregi.Torni marinata, fierbinte si lasi la rece pana a doua zi.

#3047 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 16 June 2011 - 03:23 PM

Un ghiveci din (numarati-le voi) n legume:
Ceapa, ardei iute, ardei gras, morcov, telina, fasole verde, mazare verde, conopida, zucchini, vanata, rosii, usturoi, cartofi. Sambata trebuie sa il refac in aceeasi formula pentru parinti.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#3048 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,052
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 16 June 2011 - 03:42 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 16 June 2011 - 03:23 PM, a spus:

numarati-le voi


le-am numărat

#3049 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 16 June 2011 - 07:43 PM

13! Cu ghinion! Mai pune una!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#3050 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 June 2011 - 08:00 PM

rapidulescu asa ca pt seara cand nu este nici un chef

piept de curcan cu vinete grilate unse cu amestec de patrunjel din productie propire,menta proaspata,usturoi, crema de balsamico si ulei de masline. :) servit alaturi de un vin bun

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-479-13082472061195.jpg

scuzati fundalul,dar cineva s-a jucat in florile mele :)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3051 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 June 2011 - 09:27 PM

Vezi postareaIoana, la 16 June 2011 - 08:00 PM, a spus:

servit alaturi de un vin bun




Nu cred pana nu vad. :)

#3052 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 June 2011 - 10:05 PM

Vezi postareaEataly, la 16 June 2011 - 09:27 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 16 June 2011 - 08:00 PM, a spus:

servit alaturi de un vin bun




Nu cred pana nu vad. :)


nu mai e,am baut ultima picatura :) ,era un vin toscanez :)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3053 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 17 June 2011 - 01:27 PM

teriyaki chicken

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-49-13083099945136.jpg

#3054 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 17 June 2011 - 01:34 PM

Vezi postareaAngel, la 17 June 2011 - 01:27 PM, a spus:

teriyaki chicken

buuuun..
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#3055 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 17 June 2011 - 04:26 PM

Vezi postareaIoana, la 16 June 2011 - 10:05 PM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 16 June 2011 - 09:27 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 16 June 2011 - 08:00 PM, a spus:

servit alaturi de un vin bun




Nu cred pana nu vad. :)


nu mai e,am baut ultima picatura :71: ,era un vin toscanez :lol:


Si de ce ai pus gheata, era prea tare sau ai uitat sa-l pui la rece? :sad1:

#3056 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 17 June 2011 - 07:19 PM

Chiftele de dovlecei şi sarmale.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_06_2011/post-508-13083311269021.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2011/post-508-13083311350717.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#3057 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 June 2011 - 10:02 PM

Vezi postareaEataly, la 17 June 2011 - 04:26 PM, a spus:



Si de ce ai pus gheata, era prea tare sau ai uitat sa-l pui la rece? :biggrin:



si, si, eu nu-s prietena cu vinurile seci :P :P
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3058 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,052
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 17 June 2011 - 10:59 PM

muşchiuleţ de porc la grătar cu salată de ridiche albă care se mai cheamă daikon

notă: muşchiuleţul e uriaş, nu porcul iar pe ridiche o mai chiamă şi daikon, nu pe porc

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-1215-13083441980427.jpg

#3059 Useril este offline   pansy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 177
  • Inregistrat: 05-February 10
  • Locationbucuresti

Postat 18 June 2011 - 12:55 AM

[/quote]

Pansy, spune-mi te rog si mie cum ai procedat, am si eu vasele. Sau doar varza ai facut-o in ele (asa stiu si eu)?
[/quote]
puiul de data asta l-am facut in cuptor dar iese la fel,chiar mai bun,facut in vasele astea.condimentezi puiul cu ce vrei tu,eu am folosit de data asta condimente de pui kotany,sa le incerc ,sos de soia dulce,usturoi zdrobit sau praf de usturoi,piper cu lamaie si iuteala de care iti place(eu am un condiment american zis creol si pe asta l-am folosit ca e iute si noua ne place iute.incalzesti cratita pana aproape nu poti tine degetul pe capac,asta e inaintea zonei verzi,dai focul la minim,pui puiul,il perpelesti 2 minute pe fiecare parte ,sa-i inchizi porii,nu conteaza daca se prinde putin pe fundul cratitii,asta din cauza prafului de boia,adaugi apoi 1-2 linguri de apa sau supa de pui mai bine (facuta din cub,daca n-ai altfel),pui capacul si cred ca 2-3 minute sunt de ajuns,intorci pe partea cealata carnea si mai tii 2 minute (daca se face condens pe interiorul capacului,il stergi cu un prosop de hartie,ca sa nu se faca prea mult sos) si gata.cand mai fac pui am sa pun aici poza pentru tine.
azi am facut friptura de vaca ,noua ne place rare,asa ca uite cum arata.
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-592-13083513073543.jpg
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-592-13083513295489.jpg
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/

#3060 Useril este offline   pansy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 177
  • Inregistrat: 05-February 10
  • Locationbucuresti

Postat 18 June 2011 - 12:59 AM

dexter imi place combinatia !
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi