[/quote]
Pansy, spune-mi te rog si mie cum ai procedat, am si eu vasele. Sau doar varza ai facut-o in ele (asa stiu si eu)?
[/quote]
puiul de data asta l-am facut in cuptor dar iese la fel,chiar mai bun,facut in vasele astea.condimentezi puiul cu ce vrei tu,eu am folosit de data asta condimente de pui kotany,sa le incerc ,sos de soia dulce,usturoi zdrobit sau praf de usturoi,piper cu lamaie si iuteala de care iti place(eu am un condiment american zis creol si pe asta l-am folosit ca e iute si noua ne place iute.incalzesti cratita pana aproape nu poti tine degetul pe capac,asta e inaintea zonei verzi,dai focul la minim,pui puiul,il perpelesti 2 minute pe fiecare parte ,sa-i inchizi porii,nu conteaza daca se prinde putin pe fundul cratitii,asta din cauza prafului de boia,adaugi apoi 1-2 linguri de apa sau supa de pui mai bine (facuta din cub,daca n-ai altfel),pui capacul si cred ca 2-3 minute sunt de ajuns,intorci pe partea cealata carnea si mai tii 2 minute (daca se face condens pe interiorul capacului,il stergi cu un prosop de hartie,ca sa nu se faca prea mult sos) si gata.cand mai fac pui am sa pun aici poza pentru tine.
azi am facut friptura de vaca ,noua ne place rare,asa ca uite cum arata.