ei rachitoare ...sa vedem pe la sfarsitul anului ... , dar pizze si foccacie nici mai apoi ...
Ce ati gatit astazi?
#3081
Postat 19 June 2011 - 09:14 PM
ei rachitoare ...sa vedem pe la sfarsitul anului ... , dar pizze si foccacie nici mai apoi ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#3082
Postat 19 June 2011 - 11:26 PM
Reteta am gasit-o pe undeva aici, dar nu imi aduc aminte cine a postat-o...
Oricum, a fost foarte buna.

am mai avut si niste aperitive.
Chestia aia cu tepi e un arici, in caz ca nu va dati seama
Barcute de ardei cu crema de branza
si mini-pizza cu bacon
#3083
Postat 20 June 2011 - 12:24 AM
am comis-o si nu ma asteptam sa fie asa buna dar a fost, au mancat si copii
el nu a pus legume eu am pus cartof dulce si broccoli(date la aburi inainte)

uite si reteta pt doritori
Neil Perry - fish curry
#3084
Postat 20 June 2011 - 03:44 AM
#3085
Postat 20 June 2011 - 11:47 AM

Si fasole proaspata "dezghiogata" de Manu.Cu rosii de gradina si pasta de carnati fresh.Cu orez.
#3087
Postat 20 June 2011 - 04:53 PM
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#3088
Postat 20 June 2011 - 10:45 PM
#3089
Postat 20 June 2011 - 11:51 PM
Daniella, la 19 June 2011 - 08:39 PM, a spus:
Ioana castronelele de ciorba, cat si masa pe ansamblu arata fin. Nu in ultimul rand ciorba de peste arata ispititor. Cum ai facut-o?
Daniela, e o reteta foarte simpla si rapida.
Pestele(file de peste alb) se taie in bucatele, ceapa si usturoiul se dünstuiesc in putin unt, se adauga cartofii apoi putina apa.Se lasa sa fiarba cam 10 min.Se adauga patrunjel proaspat,rosii proaspete sau din doza,ceva mirodenii(foi dafin, piper negru, cahenne),pestele si supa de peste si se mai lasa 8 min la fiert dupa care se adauga smantana.
Am scris in mare fara cantitati,daca vrei iti pot da si cantitatile exacte eu fac la ochi in functie de persoanele avute la masa.
Mutti, la 20 June 2011 - 02:07 PM, a spus:
Mutti, e prima data cand fac supa si m-am inspirat dintr-o carte cu bucatarie frantuzeasca
Ceapa taiata rondele impreuna cu cativa 1-2 catei usturoi cu putin thymian se dünstuiesc pana se inmoaie ceapa, apoi adaug boia dulce si adug supa de legume si las la fiert cca 15 min dupa care condimentez, adaug vin alb si pun in castron cu felia de paine cu cascaval si dau la cuptor inca vreo 10-12 min.
#3090
Postat 21 June 2011 - 12:55 PM
Inca trebuie sa-si lase zeama lor,apoi facuti cu sare ,ulei maslinos si otet .

Cu pui fript cu mujdei de usturoi.

La-la e ziua ta,sarmalute zau ca nu am dar iti dedic asta daca iti place
#3092
Postat 22 June 2011 - 02:52 PM
Cartofi pai (in untura!) cu oua de la gainutele lui mami meu, rosii din solarul unui coleg (Teleorman) si branza de oi din Bulgaria.

PS: inca odata,asa e culoarea servetului, nu-i murdar.Mie-mi place asa tarcat!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#3093
Postat 22 June 2011 - 07:14 PM
Astaseara ttaaddaa!!!
(caldura mare ,lene si mai mare ,scuzati farfuria necuafata dar si foamea era pe masura
#3095
Postat 23 June 2011 - 06:28 PM

ardei umpluti, pt mine si o rosie

pt sot si dovlecel
#3096
Postat 23 June 2011 - 11:12 PM
Ioana, la 20 June 2011 - 11:51 PM, a spus:
Pestele(file de peste alb) se taie in bucatele, ceapa si usturoiul se dünstuiesc in putin unt, se adauga cartofii apoi putina apa.Se lasa sa fiarba cam 10 min.Se adauga patrunjel proaspat,rosii proaspete sau din doza,ceva mirodenii(foi dafin, piper negru, cahenne),pestele si supa de peste si se mai lasa 8 min la fiert dupa care se adauga smantana.
Am scris in mare fara cantitati,daca vrei iti pot da si cantitatile exacte eu fac la ochi in functie de persoanele avute la masa.
Multumesc
miammi dovlecei si rosii umplute!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#3097
Postat 24 June 2011 - 08:36 PM
#3098
Postat 24 June 2011 - 08:53 PM
Eu azi nu am mai pozat ,am avut pui cu smantana, ciupercute si marar, cu mamaliguta.Pe seara friganele servite alaturi de lapte batut
#3099
Postat 24 June 2011 - 11:44 PM
ce sunt snitele salerno?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#3100
Postat 25 June 2011 - 08:38 AM
Daniella, la 24 June 2011 - 11:44 PM, a spus:
ce sunt snitele salerno?
ve servesc cu drob, caci inca mai am ...ai mei nu s-au inghesuit sa manance...
uite am scris reteta de snitele salerno...reteta am gasit-o in Practic in bucatarie
http://artaculinara....nitele-salerno/

Ajutor















