Ce ati gatit astazi?
Postat 10 October 2011 - 12:32 PM

Postat 10 October 2011 - 12:44 PM
Postat 10 October 2011 - 02:39 PM
- spaghetti cu copa taiata bucateel si mozzarella adaugate la final in sosul arrabiat facut din rosii de gradina, busuioc, usturoi si pepperoncino
- lasagna fara bechamel cu mula mozzarella in loc
- turkey wrap
- o salata de sfecla rosie cu hrean
- o zacusca proapata mi-a facut socrella
- o paine de tara de 2 kg au adus ei
toate nepozate ca erau prea clasice si va faceam pofte prea mari

deci pe la 12 dupa ce am scapat de musafiri iote cu ce m-am rasfatat je:
- o bunatate de paella cu orez salbatic fiert in suc de caracatita, cu ciuperci mixte de padure si cu creveti jumbo care la fiert au ramas mini:
- o "tocanita" de fructe de mare si peste :
si cativa calamari la grill pt tati, ca l-am "stricat" si pe el, deocamdata doar la calamari
scuzati, am editat sa micsorez pozele. Oare le-am micsorat destul? sau is la fel, dar is complet impiedicatas la acest capitol

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 10 October 2011 - 02:59 PM
Daniella, la 10 October 2011 - 02:39 PM, a spus:
- o bunatate de paella cu orez salbatic fiert in suc de caracatita, cu ciuperci mixte de padure si cu creveti jumbo care la fiert au ramas mini:
si cativa calamari la grill pt tati, ca l-am "stricat" si pe el, deocadata doar la calamari
Decadent !

If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 10 October 2011 - 04:58 PM
W Mamadeus Paparotti, la 10 October 2011 - 02:59 PM, a spus:
Daniella, la 10 October 2011 - 02:39 PM, a spus:
si cativa calamari la grill pt tati, ca l-am "stricat" si pe el, deocadata doar la calamari
Decadent !

Subscriu! Ba chiar completez: indecent de decadent!!!! Abia aştept să văd pozele...noa, sper că tortura asta îmi spală implicit neşte păcate, nu?

Postat 11 October 2011 - 01:51 PM
Cum stiu eu di la mami meu,le calesc cu ceapa taiata mare in ceaun..

Se dau pe masina de tocat cu carnea,1 legatura de marar si patrunjel cu tot cu cozi,catei de usturoi intregi ca tot le toaca masina si daca tot am uns-o o sterg'' cu paine veche...Leg cu ou sare piper...Iata-le o parte din ele ca dispareau asa calde vazand cu ochii...

Nici nu am mai muncit la garnitura ca nu avea sens,mamaliguta, branza de burduf,si muraturi ,pepene murat stiti voi...si must..

= sot extrem de fericit din nou

Postat 11 October 2011 - 02:43 PM

Si plecand de la o reteta cu curcan , am ajuns la pui

Postat 11 October 2011 - 03:00 PM

- paella cu orez salbatic fiert in suc de caracatita, cu ciuperci mixte de padure si cu creveti jumbo care la fiert au ramas mini:

- si cativa calamari la grill cu sos verde si cartofi

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 11 October 2011 - 09:12 PM
Se mai executa ca-i bunuta tare si tine de cald

Postat 11 October 2011 - 09:23 PM

Asta seara am cinat snitzel din pulpa de pui dezosata cu cartofi. I-am fiert in coaja, zdrobit cu furculita si amestecat cu branza mucegaita bavareza si smantana.

Postat 12 October 2011 - 01:51 PM
mamaligutza cu branza de burduf, unt si ou fiert in apa

in vasul in care am facut mamaliga, am turnat niste lapte(era mai bun daca era proaspat,da foamea era prea mare ca sa mai ies la taran sa cumpar) si am mancat cu mamaliga ramasa(nu cred ca se incadreaza la dulciuri

Postat 12 October 2011 - 02:24 PM

Postat 12 October 2011 - 02:29 PM

Ioana,azi a fost ziua mamaligii cu branza si ou si la mine(sotul nu prea prieteneste cu ea).Si cu lapte dupa,cum altfel?