Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#3921 Useril este offline   MariaSan 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 17 November 2011 - 02:17 PM

Vezi postareamoatza, la 17 November 2011 - 02:15 PM, a spus:

denumirea de gujoane e demult intrata in meniurile restaurantelor din Romania.
eu nu stiam de ex ca se aseamana cu kara-age. am inteles bine?



se aseamana cu kara-age la forma si aspect, aluatul e insa diferit ca ingrediente si gust.

#3922 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 17 November 2011 - 02:26 PM

Vezi postareaMariaSan, la 17 November 2011 - 02:17 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 17 November 2011 - 02:15 PM, a spus:

denumirea de gujoane e demult intrata in meniurile restaurantelor din Romania.
eu nu stiam de ex ca se aseamana cu kara-age. am inteles bine?



se aseamana cu kara-age la forma si aspect, aluatul e insa diferit ca ingrediente si gust.


aha, dar tot o carne pane e, nu?

#3923 Useril este offline   MariaSan 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 17 November 2011 - 02:29 PM

Vezi postareamoatza, la 17 November 2011 - 02:26 PM, a spus:

Vezi postareaMariaSan, la 17 November 2011 - 02:17 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 17 November 2011 - 02:15 PM, a spus:

denumirea de gujoane e demult intrata in meniurile restaurantelor din Romania.
eu nu stiam de ex ca se aseamana cu kara-age. am inteles bine?



se aseamana cu kara-age la forma si aspect, aluatul e insa diferit ca ingrediente si gust.


aha, dar tot o carne pane e, nu?



da, da! :-*
si merita sa incercati: faina cu bere - atentie ca face spuma multa!

#3924 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 November 2011 - 09:53 PM

Carne de porc la cuptor cu cartofi

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13215594359141.jpg

Prune invelite in sunculita dupa ideea Adrianei (eu am luat pancetta coppata, m-am cam chinuit la invelit, se rupea in toate directiile =)) de aia-s mai uratele asa)
Fooooooaaaaaaaaaarte bune, merci de idee, le fac sigur in ziua de Craciun

Astea le-am halit asa goale ca gustare

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13215596704126.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13215595889362.jpg

#3925 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 17 November 2011 - 10:53 PM

Arata de minune si una si alta.
Cat despre prune,am facut si eu si spre rusinea mea abia acum am aflat ca-s ideea Adrianei. :scratch: Eu am facut si cu salam feliat subtire, mai gras,dar de tip uscat,nu stiu cum sa explic.Bune si alea.

#3926 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 November 2011 - 11:43 PM

Nu-i buna pancetta coppata ca se rupe, merge orice sunculita, speck, pancetta normala taiata feliute, chiar si prosciutto crudo si in ultima instanta cotto dar cu el nu e prea reusita, parerea mea. Le poti face si inainte si le incalzesti in ultimul moment. Prietena la care le-am mincat prima data le-a prajit in ulei dar eu refuz sa fac asa ceva :scratch: le-am facut mereu doar la cuptor.

#3927 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 November 2011 - 12:40 AM

Vezi postareaAdriana, la 17 November 2011 - 11:43 PM, a spus:

Nu-i buna pancetta coppata ca se rupe, merge orice sunculita, speck, pancetta normala taiata feliute, chiar si prosciutto crudo si in ultima instanta cotto dar cu el nu e prea reusita, parerea mea. Le poti face si inainte si le incalzesti in ultimul moment. Prietena la care le-am mincat prima data le-a prajit in ulei dar eu refuz sa fac asa ceva :scratch: le-am facut mereu doar la cuptor.


Pai nu cred ca mi-ar placea prajite in ulei.

Mai frate, da' eu am folosit de-atatea ori pancetta asta coppata, nush ce-a fost in mintea mea de-am luat-o (probabil pentru ca-mi place mult :floare: ) ca doar stiam care-i procedeul si ca o sa se rupa.
Pancetta normala de care zici tu e bacon? La mine aveau bacon afumat.

Da, dupa mine tre' sa aiba un pic de grasime, clar cotto nu merge, mai bine ma chinui si le crosetez cu p. coppata :floare: .

#3928 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 November 2011 - 12:41 AM

Vezi postareaEllani, la 17 November 2011 - 10:53 PM, a spus:

Arata de minune si una si alta.
Cat despre prune,am facut si eu si spre rusinea mea abia acum am aflat ca-s ideea Adrianei. :floare: Eu am facut si cu salam feliat subtire, mai gras,dar de tip uscat,nu stiu cum sa explic.Bune si alea.


Merci mult Ellani :floare: !
Sunt foarte bune, nu mai incercasem pana acum, eu am facut asa de-o pofta, da' le mananci ca pe caramele, una dupa alta :scratch: !

#3929 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 November 2011 - 09:26 AM

Merge si bacon afumat, sigur.

#3930 Useril este offline   alpha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 18 November 2011 - 11:58 AM

spuneti-mi va rog, se pot folosi prune sau sunt prune uscate? se coc?
am prune acasa si ar fi o ideea buna pentru musafiri diseara
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#3931 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 November 2011 - 12:07 PM

Vezi postareaalpha, la 18 November 2011 - 11:58 AM, a spus:

spuneti-mi va rog, se pot folosi prune sau sunt prune uscate? se coc?
am prune acasa si ar fi o ideea buna pentru musafiri diseara



Alpha, prunele trebuie sa fie uscate, uite in poza de mai sus se vad pe punga, in prim plan e pruna proaspata, dar pe fundal se vad prunele uscate.

#3932 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 November 2011 - 12:07 PM

Sint prune uscate, daca te grabesti le folosesti asa direct, daca nu e bine sa le hidratezi in pic in apa ca sa fie mai moi, evident fara simbure :floare:

#3933 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 November 2011 - 12:19 PM

Vezi postareaAdriana, la 18 November 2011 - 12:07 PM, a spus:

Sint prune uscate, daca te grabesti le folosesti asa direct, daca nu e bine sa le hidratezi in pic in apa ca sa fie mai moi, evident fara simbure :floare:


Astea pe care le-am luat eu tare bune erau, nu le-am mai hidratat deloc, carnoase si moi, minunate!

#3934 Useril este offline   alpha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 18 November 2011 - 12:40 PM

multumesc! am vazut punga si m-am gandit ca daca pruna proaspata e in prim plan, poate pot s-o invelesc/coc, scap de prunele din frigider si am musafiri fericiti :floare:

o sa cumpar prune uscate...din alea ce le am acasa o sa fac o tarta
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#3935 Useril este offline   Destiny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 18 November 2011 - 11:34 PM

poftiti la...sarmale
Imagine atasata: monthly_11_2011/post-244-13216520386175.jpg
Prietenii advarati sunt rari

#3936 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 November 2011 - 10:10 PM

Pui dezosat pieptul si spatele dar pastrat pielea cu aripile si pulpele intacte,umplut cu sarmalute in foi de vitza conice...

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-405-13217333873391.jpg

Dat la cuptor.

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-405-13217334071185.jpg


Imagine atasata: monthly_11_2011/post-405-1321733416073.jpg

#3937 Useril este offline   Destiny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 19 November 2011 - 10:29 PM

[quote name='Geany' date='19 November 2011 - 10:10 PM' timestamp='1321733445' post='111690']
Pui dezosat pieptul si spatele dar pastrat pielea cu aripile si pulpele intacte,umplut cu sarmalute in foi de vitza conice...

:notworthy:
wow,Geany...arata intr-un mare fel...iar de gust....cred ca e superbun
Prietenii advarati sunt rari

#3938 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 November 2011 - 10:43 PM

Geany asteptam "sectiunea" si impresiile legate de gust, pentru ca estetic ti.a reusit mai bine decat originalul! treci in categoria astisti.

eu nu chiar de azi, dar mi-a placut enorm:
supa crema de praz si spaghetti cu ghebe si gogosar, deliciu

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_11_2011/post-685-13217353098442.jpg
  • Imagine atasata: monthly_11_2011/post-685-13217353429768.jpg
  • Imagine atasata: monthly_11_2011/post-685-13217353568065.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3939 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 November 2011 - 10:49 PM

Vezi postareaDaniella, la 19 November 2011 - 10:43 PM, a spus:

Geany asteptam "sectiunea" si impresiile legate de gust, pentru ca estetic ti.a reusit mai bine decat originalul! treci in categoria astisti.


Eii asi,artisti.. =)) Nu imi permit sa ma ating de capodopera'',maine am toata familia la masa si parintii,fac mamaliguta ,bag tava asta la cuptor,smantana un vin... :notworthy:

#3940 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 20 November 2011 - 03:21 PM

Vita cu ceapa de tipul pot roast
.
Imagine atasata: monthly_11_2011/post-168-13217952431549.jpg
.

Mor de ciuda ca datorita lipsei de lumina nu mi-au reusit pozele. Dupa trei ore si jumatatate colagenul din tesutul conjuctiv s-a desfacut si topit in gelatina asa cum ar fi trebuit sa se vada in fotografie.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

15 useri citesc topicul
0 membri, 15 vizitatori, 0 utilizatori anonimi