Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#4041 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 04 December 2011 - 01:13 AM

imi spune si mie cineva unde e salata de morcov va rog? eu umai de-astea mananc in ultimul timp si aia arata de milioane. a si ingredientele ( oare merge cu tija de telina sau trebuie capatana???)

mersi

#4042 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 04 December 2011 - 01:34 AM

Vezi postareaAngel, la 04 December 2011 - 01:13 AM, a spus:

imi spune si mie cineva unde e salata de morcov va rog? eu umai de-astea mananc in ultimul timp si aia arata de milioane. a si ingredientele ( oare merge cu tija de telina sau trebuie capatana???)
mersi


Oare asta ti s-a lipit de suflet?

http://artaculinara....ea-de-radacini/

Poti incerca ambele variante. Si cea din radacina, si cea din tije. Si ne spui si noua.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#4043 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 04 December 2011 - 05:21 PM

eu fac f des sosul asta de prune. ciupercile si telina sunt garnitura.
am facut un gem de prune fara zahar, dar cred ca ar merge si cu prune din compot. din ciclul asta am mai facut sos si din caise din compot.
sa revenim: cateva linguri de gem de prune, cu putin vin rosu, o lingurita din dulceata de ardei iuti, putina pasta dulce de ardei -conserva facuta de mine in toamna- se pun in blender (sau il faci cu mixerul stick). sosul rezultat ori se pune direct peste carne/ficatei, ori il faci separat. eu prefer sa-l fac in tigaia cu carne. corectezi gustul cu sare, piper, eventual o lingurita de miere. iese onctuos, savuros, spicy si parfumat. poti pune in sos ciupercute taiate, eu le-am sotat separat, ca am facut cantitate mai mare.
recomand tuturor sosurile din fructe de la compot. la mine nu prea se mananca fructele si deseori le fac sos ptr carnuri.

edit: telina o tai cu razatoarea borner ca pe cartofii pai si o prajesc intocmai.
[/quote]

Mulţumesc pentru explicaţii, Moatzo, eu voi încerca cu prune uscate ( la noi trec fructele din compot :) )
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#4044 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 04 December 2011 - 05:23 PM

Vezi postareaAngel, la 04 December 2011 - 01:13 AM, a spus:

imi spune si mie cineva unde e salata de morcov va rog? eu umai de-astea mananc in ultimul timp si aia arata de milioane. a si ingredientele ( oare merge cu tija de telina sau trebuie capatana???)

mersi


E mai bună cu rădăcină de ţelină rasă- sau poate m-am obişnuit eu aşa...- dar merge şi cu tije tăiate f.mic.
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#4045 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 04 December 2011 - 06:58 PM

Azi, chestii simple: supa de cartofi si orez cu tocanita de porc si muraturi.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_12_2011/post-508-13230178806632.jpg
  • Imagine atasata: monthly_12_2011/post-508-13230179028247.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#4046 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 December 2011 - 07:37 PM

38 useri citesc topicul
1 membri, 37 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

moatza

daaa?

#4047 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 December 2011 - 09:39 PM

Vezi postareamoatza, la 04 December 2011 - 07:37 PM, a spus:

38 useri citesc topicul
1 membri, 37 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

moatza

daaa?

Pa' si nu-i de bine?! :)

Eu nu va mai bligtizesc cu pizza mea ca am nervi :D

#4048 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,497
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 December 2011 - 10:21 PM

Cirnat afumat francez si cartofi italieni, in tigaie cu capac la foc mare, fara nimic altceva :)
Imagine atasata: monthly_12_2011/post-4-13230300901592.jpg

#4049 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 05 December 2011 - 08:50 AM

Vezi postareaAngel, la 04 December 2011 - 01:13 AM, a spus:

imi spune si mie cineva unde e salata de morcov va rog? eu umai de-astea mananc in ultimul timp si aia arata de milioane. a si ingredientele ( oare merge cu tija de telina sau trebuie capatana???)

mersi

Pai, la care dintre ele te referi? A Mayei, a lui Issis, sau a mea? Seful ti-a dat deja un link. Sper ca te-am putut ajuta! :thumleft:

#4050 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 05 December 2011 - 01:38 PM

Vezi postareaAdriana, la 04 December 2011 - 10:21 PM, a spus:

Cirnat afumat francez si cartofi italieni, in tigaie cu capac la foc mare, fara nimic altceva :thumleft:



Carnatii aia de Savoie?Vai ce buni sunt!

Portia lui Manu de Zama de poprici!

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-9-132308506037.jpg

#4051 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,497
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 December 2011 - 01:41 PM

Da, seamana cu aia dar pe astia i-am luat cind am fost in Champagne.

#4052 Useril este offline   Destiny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 05 December 2011 - 05:30 PM

ciorba de perisoare,acrita cu zeama de varza

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-244-13230988990266.jpg

mancarica de cartofi cu putina:)carne

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-244-13230989472806.jpg

si friptura cu cartofi,la cuptor

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-244-13230990032219.jpg
Prietenii advarati sunt rari

#4053 Useril este offline   verber 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 05 December 2011 - 05:56 PM

BUNA fetele,
Eu azi am mincat ce a preparat omu' meu adica conopida (albita deja) si apoi fripta putin in ce are omul in casa,ulei,unt etc si cind sunt aproape gata bronzata se toarna peste conopida din tigaie un sos(2 oua batute cu zeama de la o lamiie, sare, piper, vegeta, usturoi pisat si patrunjel verde)
Imagine atasata: monthly_12_2011/post-413-13231005185611.jpg
Se obtine ce se vede ...pot sa spun ca daca foto nu i concludenta gustul ...da!

#4054 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 05 December 2011 - 06:12 PM

coaste de lîngă umărul vacii, care pe limba maternă a vacii se cheamă chuck ribs. după 3 ore in zepter, grăsimea aferentă are gust de măduvă :rolleyes:
ca garnitura am mâncat salată de praz şi salată de sfeclă roşie care, spre marea mea mirare, se pupă foarte bine :)

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-1215-13231011469155.jpg

#4055 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 05 December 2011 - 07:22 PM

Vezi postareaEataly, la 05 December 2011 - 01:38 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 04 December 2011 - 10:21 PM, a spus:

Cirnat afumat francez si cartofi italieni, in tigaie cu capac la foc mare, fara nimic altceva Imagine postata



Portia lui Manu de Zama de poprici!

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-9-132308506037.jpg



Asa de bine ti-au iesit de zici ca-s din oala mea .Imagine postata

Eu am gatit mult dar nu prea am avut timp de poze.
Doar o Supa de pui cu Frecatzei .

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-48-1323105731932.jpg
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#4056 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 05 December 2011 - 07:32 PM

pişco, frecăţişul din supa matale e acelaşi lucru cu zdrenţele din supele ardeleneşti?

#4057 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 05 December 2011 - 08:57 PM

Vezi postareaDexter, la 05 December 2011 - 07:32 PM, a spus:

pişco, frecăţişul din supa matale e acelaşi lucru cu zdrenţele din supele ardeleneşti?



Nu,nuuuuu !
Zdrentele sunt din aluat moale de ou cu faina si eventual putin ulei,furnat in supa "prin" furculita.Imagine postata
Frecateii sunt dintr-un aluat tare,tare facut din oua,sare si faina ,dati prin gaurile mari de la razatoare.
Pentru ca tocmai am facut un post pe Blogul meu ,am sa-i pun si aici la "Tehnici ".

Later edit :

I-am pus aici .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#4058 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 December 2011 - 11:24 PM

Piept de pui la gratar cu cosulete de cartofi umplute cu ciuperci dupa o ideea a Oanei S

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-13-1323120076651.jpg

#4059 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,497
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 December 2011 - 11:38 PM

Chiftelutele in sos de rosii de aici
http://artaculinara....post__p__113952
cu piure de cartofi
Imagine atasata: monthly_12_2011/post-4-1323121124068.jpg

#4060 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 06 December 2011 - 02:52 PM

Paste de spelta cu chiftelute de ricotta si spanac.
Chiftelutele dupa reteta lui Eataly.

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-5-13231759554528.jpg
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi