Daniella, la 10 December 2011 - 10:54 PM, a spus:
Piscotel, la 10 December 2011 - 10:30 PM, a spus:
Pasta ,pasta ,mamma mia !
Cu Sos de Taleggio ,ierburi si piper rosu.
taleggio.JPG
Arata super! cum ai facut sosul de taleggio?
Si eu azi paste fara carne cu mix de ciuperci de padure si fasii de gogsar proaspat sotate cu putin usturoi, apoi ca si tine ierburi si pepperoncino. Parmezanul ras pus in farfurie.
Sos de Branza Taleggio sau Gorgonzola dupa metoda lui Lilly.
pentru 2 persoane :
150 g branza
unt cat o nuca
2 linguri lapte
Tai branza cubulete ,fara coaja ,pui intr-o craticioara cu untul si laptele pe foc mic,pana se transforma in sos.
Amesteci cu pastele fierbinti + Ierburi ( cimbru ,sau oregano,salvie chiar menta ),sare si piper .
Eu mor dupa piperul rosu .
Daca ai si un bicchiere di vino bianco ,e festin regal .