Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#4121 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2011 - 04:50 PM

Vezi postareaEataly, la 14 December 2011 - 04:44 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 14 December 2011 - 04:20 PM, a spus:

Rusine ca pui asa poze!! Eu n-am vazut bibilica decat pe vreo 10 ani! Sa va fie de bine!!


Vino aici, ca acum e pe toate drumurile.O arunca dupa tine numai sa o cumperi. :D Cred ca o fac si de Craciun.



Exact asta vroiam sa-ti spun eu, merita sa fie facuta de Craciun!
Multumesc de detalii, sa va fie de bine bibilica!

#4122 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 December 2011 - 04:52 PM

Eu nu inteleg de ce importa toate alea, dar umbli dupa o bibilica!!
Sa faci de Craciun ca din ce-mi aduc eu aminte e frageda si buna!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#4123 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 December 2011 - 05:12 PM

Suna bine. Ai servit-o doar cu mere, sau mai altceva pe linga? Un orez de exepmulu, cred ca ar merge bine.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4124 Useril este offline   pansy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 177
  • Inregistrat: 05-February 10
  • Locationbucuresti

Postat 14 December 2011 - 05:45 PM

bibilica n-am mancat,cum n-am mancat nici porumbei (la astia din urma din cauza cliseelor,parca nici n-as manca),dar n-as mai folosi nici o garnitura,pe langa.poate cartofi (gatiti in unt sau untura de gasca in prealabil apoi in unt sau untura de gasca si supa ,la cuptor,pana fac un invelis crocant,dar interior moale) si o varza stir fry ,cam ca la taieteii cu varza.
gata,ma duc sa manac si sa pozez ce am facut azi
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/

#4125 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2011 - 05:48 PM

Vezi postareapansy, la 14 December 2011 - 05:45 PM, a spus:

bibilica n-am mancat,cum n-am mancat nici porumbei (la astia din urma din cauza cliseelor,parca nici n-as manca),dar n-as mai folosi nici o garnitura,pe langa.poate cartofi (gatiti in unt sau untura de gasca in prealabil apoi in unt sau untura de gasca si supa ,la cuptor,pana fac un invelis crocant,dar interior moale) si o varza stir fry ,cam ca la taieteii cu varza.
gata,ma duc sa manac si sa pozez ce am facut azi


Eu de porumbei sa n-aud, dupa ce i-am avut pe terasa ani de zile. Veneau, plecau, faceau pui, iar plecau. Acum am scapat in sfarsit de ei si de mizeria lor.

#4126 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 December 2011 - 07:27 PM

Vezi postareazerda, la 14 December 2011 - 04:52 PM, a spus:

Eu nu inteleg de ce importa toate alea, dar umbli dupa o bibilica!!
Sa faci de Craciun ca din ce-mi aduc eu aminte e frageda si buna!


Da mai, si la noi pe la tara mai vedeam bibilici.Acum zero.
Chiar, n-are nimeni oua, sa puna si mama sub closca la vara? :)

Vezi postareaMaya, la 14 December 2011 - 05:12 PM, a spus:

Suna bine. Ai servit-o doar cu mere, sau mai altceva pe linga? Un orez de exepmulu, cred ca ar merge bine.


Cu cartofi natur. :)

Eu vreau sa fac prepelite.Ca n-am facut si nici mancat.

#4127 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2011 - 07:29 PM

Vezi postareaEataly, la 14 December 2011 - 07:27 PM, a spus:


Eu vreau sa fac prepelite.Ca n-am facut si nuci mancat.


Ei, de astea am mancat. Bune.

#4128 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 December 2011 - 08:01 PM

Eu am mancat, dar sunt foarte pretentioase, daca nu le faci cat trebuie devin uscate. Tata e mare fan!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#4129 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2011 - 08:02 PM

Si eu am mancat, si cu struguri, si simple la cuptor...mai nou le comand dezosate :), sunt delicioase.

#4130 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 14 December 2011 - 08:44 PM

Fettuccine cu ciuperci si sos de branza cu trufe

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-479-13238882475566.jpg

Lili arata bibilica asa, uratoarea data fac si eu upluta cu mere,desi la cat de mari sunt:))
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#4131 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,497
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 December 2011 - 10:18 PM

Vezi postareaany_annette, la 06 December 2011 - 10:13 PM, a spus:

Supa de alac (farro pe italiana) cu ciuperci, fasole, cartofi, ceapa, morcov, telina, patrunjel)

Am facut-o :appl:
Imagine atasata: monthly_12_2011/post-4-13238938934682.jpg

#4132 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2011 - 10:27 PM

Vezi postareaAdriana, la 14 December 2011 - 10:18 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 06 December 2011 - 10:13 PM, a spus:

Supa de alac (farro pe italiana) cu ciuperci, fasole, cartofi, ceapa, morcov, telina, patrunjel)

Am facut-o :)



Deci...?
Ti-a placut? Pareri pro, contra ceva :appl: ?

#4133 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,497
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 December 2011 - 10:34 PM

Contro mine insami ca am pus toata punga de juma de chil si mincam 4 persoane 3 zile din ea :appl:
Pro tutto, ca a fost buna si Marco a mincat un farfurioi intreg fara sa zica pîs :)

#4134 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2011 - 10:45 PM

Vezi postareaAdriana, la 14 December 2011 - 10:34 PM, a spus:

Contro mine insami ca am pus toata punga de juma de chil si mincam 4 persoane 3 zile din ea :appl:
Pro tutto, ca a fost buna si Marco a mincat un farfurioi intreg fara sa zica pîs :)



=)) :)
Daca n-a zis nica CTC-istul inseamna ca a fost ok!

#4135 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,497
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 December 2011 - 10:48 PM

Asa-i :appl:

#4136 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 December 2011 - 07:36 PM

Eu am facut un spezzatino de vita (un soi de mancarica: ceapa, tulpini de telina, ulei ev, carne de vita, vin rosu, suc de rosii, sare, piper, foi de dafin, cartofi) la care am fiert 3 ore si ceva.

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-13-13239706006919.jpg

Ia gustati sa vedeti daca mai trebe sare :thumleft:

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-13-13239706135801.jpg

#4137 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 December 2011 - 07:43 PM

Vezi postareaIoana, la 14 December 2011 - 08:44 PM, a spus:

Fettuccine cu ciuperci si sos de branza cu trufe

Atasament fettuccine cu ciuperci si sos de branza cu trufe.jpg

Lili arata bibilica asa, uratoarea data fac si eu upluta cu mere,desi la cat de mari sunt:))


olalala cum poa'sa arate! astea's cu ciuperci proaspete! porcini?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#4138 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 December 2011 - 07:45 PM

Vezi postareaany_annette, la 15 December 2011 - 07:36 PM, a spus:

Eu am facut un spezzatino de vita (un soi de mancarica: ceapa, tulpini de telina, ulei ev, carne de vita, vin rosu, suc de rosii, sare, piper, foi de dafin, cartofi) la care am fiert 3 ore si ceva.
Ia gustati sa vedeti daca mai trebe sare :thumleft:


e perfecta! nu-i mai trb nik! curat tocanita de-a noastra ... , dar mai buna, ca mie imi place sa mananc in deplasare si/sau facut de altul ... ma indemn mai bine ... mmmm mor de pofta!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#4139 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 December 2011 - 07:50 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 December 2011 - 07:45 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 15 December 2011 - 07:36 PM, a spus:

Eu am facut un spezzatino de vita (un soi de mancarica: ceapa, tulpini de telina, ulei ev, carne de vita, vin rosu, suc de rosii, sare, piper, foi de dafin, cartofi) la care am fiert 3 ore si ceva.
Ia gustati sa vedeti daca mai trebe sare :thumleft:


e perfecta! nu-i mai trb nik! curat tocanita de-a noastra ... , dar mai buna, ca mie imi place sa mananc in deplasare si/sau facut de altul ... ma indemn mai bine ... mmmm mor de pofta!


Deci e perfect, pot sa curat aragazul. Nu vreti sa stiti cum e :toothy6:

#4140 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 15 December 2011 - 08:09 PM

Vezi postareaany_annette, la 15 December 2011 - 07:36 PM, a spus:

Eu am facut un spezzatino de vita (un soi de mancarica: ceapa, tulpini de telina, ulei ev, carne de vita, vin rosu, suc de rosii, sare, piper, foi de dafin, cartofi) la care am fiert 3 ore si ceva.
Ia gustati sa vedeti daca mai trebe sare :toothy6:

Nu-i mai trebe! Trag strachinuta spre mine si ma servesc, da? :thumleft:

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi