Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#4161 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 18 December 2011 - 08:28 PM

Vezi postareaPiscotel, la 18 December 2011 - 06:17 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 18 December 2011 - 04:47 PM, a spus:

Azi o banală supă de fasole şi ficat de pui cu piure de cartofi. La supă am acompaniat cu ceapă verde, la felul 2 cu castraveţi muraţi. Deseară nişte pulpe de pui la tigaie cu mămăligă şi sos de ciuperci, cred că până la Crăciun nu mai gătesc nimic... Imagine postata


Koral,
Din nou ne-am potrivit la menu.
Si eu azi,tot ficatei de pui,dar cu orez si salata de varza murata .Imagine postata
Ti-ai luat vasuc de la Kaufland ?
Mai erau si seturi in forma de inimioara .Imagine postata
Si eu am vrut sa-mi iau dar mi-a dat Omu peste deste ca deja am colectie.Imagine postata
Nu seturi ,doar colectie.Tot cate-o bucata.....Imagine postata



Eu n-am văzut în formă de inimioară. :P Da"i bun şi ăsta...
Şi la cumpărături eu mă duc singură, AM ZIS!!! Că altfel nu mai are nici un farmec... :lol:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#4162 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 December 2011 - 09:21 PM

Vezi postareakoral, la 18 December 2011 - 08:25 PM, a spus:

Yo, dacă aş fi administrator, pentru poza asta ţi-aş da o amendă"în natură" :P


:71: de care natura? :lol:

#4163 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 18 December 2011 - 09:26 PM

Vezi postareamoatza, la 18 December 2011 - 09:21 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 18 December 2011 - 08:25 PM, a spus:

Yo, dacă aş fi administrator, pentru poza asta ţi-aş da o amendă"în natură" :P


:lol: de care natura? :71:


"Natură moartă la pachet"- trimit imediat adresa... =))
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#4164 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 December 2011 - 09:28 PM

Vezi postareakoral, la 18 December 2011 - 09:26 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 18 December 2011 - 09:21 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 18 December 2011 - 08:25 PM, a spus:

Yo, dacă aş fi administrator, pentru poza asta ţi-aş da o amendă"în natură" :P


:lol: de care natura? :71:


"Natură moartă la pachet"- trimit imediat adresa... =))


stai sa fac si leberu', bagam si neste Plescoi...done!

#4165 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 18 December 2011 - 09:31 PM

A fost prea uşor! Pfuaaaaai chiar sunt bună! :P
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#4166 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 December 2011 - 09:43 PM

amenda +1 !!! :P

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#4167 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 December 2011 - 10:00 PM

Vezi postareaDaniella, la 18 December 2011 - 09:43 PM, a spus:

amenda +1 !!! :lol:

trimit si la tine. :P

#4168 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 December 2011 - 10:08 PM

Vezi postareamoatza, la 16 December 2011 - 09:59 PM, a spus:

ossobuci


Motzulina, cu ossobucii tai m-am stàlcit de ràs! :P

Vreau si eu reteta de tobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :lol:
Imi imaginez, dar vreau concret.

#4169 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 December 2011 - 10:16 PM

Vezi postareamoatza, la 18 December 2011 - 10:00 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 18 December 2011 - 09:43 PM, a spus:

amenda +1 !!! :71:

trimit si la tine. :P


ai multi musterii bag seama ... ! nu-ti ramane nici de-a pune pe- o felie de pita. Mai bine spune-i tu cupilului cand i-o fi foame sa treaca pe aici (cu o felie de toba subrat :lol: )

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#4170 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 18 December 2011 - 10:27 PM

Vezi postareamoatza, la 18 December 2011 - 10:00 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 18 December 2011 - 09:43 PM, a spus:

amenda +1 !!! Imagine postata

trimit si la tine. Imagine postata



Deschide mai bine restaurant si pune-ne la plata .
Ar fi mai rentabil .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#4171 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 18 December 2011 - 10:29 PM

Vezi postareakoral, la 18 December 2011 - 08:28 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 18 December 2011 - 06:17 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 18 December 2011 - 04:47 PM, a spus:

Azi o banală supă de fasole şi ficat de pui cu piure de cartofi. La supă am acompaniat cu ceapă verde, la felul 2 cu castraveţi muraţi. Deseară nişte pulpe de pui la tigaie cu mămăligă şi sos de ciuperci, cred că până la Crăciun nu mai gătesc nimic... Imagine postata


Koral,
Din nou ne-am potrivit la menu.
Si eu azi,tot ficatei de pui,dar cu orez si salata de varza murata .Imagine postata
Ti-ai luat vasuc de la Kaufland ?
Mai erau si seturi in forma de inimioara .Imagine postata
Si eu am vrut sa-mi iau dar mi-a dat Omu peste deste ca deja am colectie.Imagine postata
Nu seturi ,doar colectie.Tot cate-o bucata.....Imagine postata



Eu n-am văzut în formă de inimioară. Imagine postata Da"i bun şi ăsta...
Şi la cumpărături eu mă duc singură, AM ZIS!!! Că altfel nu mai are nici un farmec... Imagine postata



Koralo ,

Al meu da numai din gura .Imagine postata
Eu pun in cos ce vreau si el impinge cosul .Imagine postata
Dar de data asta chiar avea dreptate.Asa ca i-am dat satisfactie .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#4172 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 December 2011 - 10:31 PM

Vezi postareaEataly, la 18 December 2011 - 10:08 PM, a spus:

Vreau si eu reteta de tobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :P
Imi imaginez, dar vreau concret.


mai simplu nu se egzista , daca ai stomacul porcului, si-n plus curatat.

fierbi organe de porc, plus ceva carne, grasime si sorici.
eu am avut: juma de cap de porc, fara ureche 1,1kg, 3 rinichi, 2 inimi, 1 limba. le fierbi cu condimentele agreate si sare pana se desprinde carnea capului de pe oase, rinichii ii pui spre sfarsit, ca se intaresc neplacut daca sunt fierti/prajiti (la alte preparate)prea mult.
dupa ce au fiert, adaugi in oala vreo 3,4 foi de dafin si niste crengute de cimbru si lasi sa se aromeze. scoti carnea, o tai in bucati mai mici, o mai condimentezi iar si-o indesi in stomacul curat si, eventual, carpit, daca are vreo gaurica. se coase gura de umplere, se aseaza pe un gratar intr-o oala suficient de mare ca toba sa fie acoperita de zeama de la carnuri.
se fierbe cca o ora, la foc mic -e pericol sa se sparga stomacul- si se inteapa toba din cand in cand ca sa iasa aerul dintre bucatelele de carne.
dupa ce e fiarta, se scoate intre doua tocatoare, pe cel de deasupra se aseaza o greutate -eu un bidon de vin de 6litri. vinul sa fie rosu si de buturuga, ca altfel nu garantez reusita preparatului. :71:
toba se poate da la fum, noi nu.

poate pare un pic laborios, dar e f simplu si merita efortul. chiar mi-am propus s-o fac si-n extrasezon.

#4173 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 December 2011 - 10:35 PM

Vezi postareaDaniella, la 18 December 2011 - 10:16 PM, a spus:

Mai bine spune-i tu cupilului cand i-o fi foame sa treaca pe aici (cu o felie de toba subrat :71: )


pai de-aia am taiat-o, ca i-am indesat-o in portbagaj.

Vezi postareaPiscotel, la 18 December 2011 - 10:27 PM, a spus:

Deschide mai bine restaurant si pune-ne la plata .
Ar fi mai rentabil .Imagine postata


nu-s rea de paguba, in plus e-un preparat ieftin.
da' omu' meu are vise in care-si face loc un restaurant. cre' ca-n alta viata, dream on!

#4174 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 18 December 2011 - 10:57 PM

Vezi postareamoatza, la 18 December 2011 - 10:35 PM, a spus:

nu-s rea de paguba, in plus e-un preparat ieftin.
da' omu' meu are vise in care-si face loc un restaurant. cre' ca-n alta viata, dream on!


Si Omul meu la fel .
Io zic sa le facem cunostiinta.
Eu ma pun la casa ca-s mai zgarcita iar tu primesti clientii ca esi mai tanara si mai generoasa .Le dai si-un bilet de tren , la promotie.
Directia nu conteaza .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#4175 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 December 2011 - 10:58 PM

Vezi postareaPiscotel, la 18 December 2011 - 10:57 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 18 December 2011 - 10:35 PM, a spus:

nu-s rea de paguba, in plus e-un preparat ieftin.
da' omu' meu are vise in care-si face loc un restaurant. cre' ca-n alta viata, dream on!


Si Omul meu la fel .
Io zic sa le facem cunostiinta.
Eu ma pun la casa ca-s mai zgarcita iar tu primesti clientii ca esi mai tanara si mai generoasa .Le dai si-un bilet de tren , la promotie.
Directia nu conteaza .Imagine postata


omu' viseaza sa presare petale de trandafiri in calea clientilor, ti l-ai imagina asa? :71:

#4176 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 18 December 2011 - 11:18 PM

Se vede ca vine Craciunul. Din fericire mie nu-mi place toba, asa ca ma pot uita linistita pe aici. Plus ca va ramane voua mai multa.

Azi am facut somon cu orez

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-1290-13242428917951.jpg

si chiftelute de broccoli.

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-1290-13242429192228.jpg

#4177 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,497
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 December 2011 - 11:22 PM

Vezi postareamoatza, la 18 December 2011 - 07:29 PM, a spus:

am luat si niste ficat, cre' ca bag si-un leber. :71:

dupa ce-l bagi ne povestesti si noua? :P
intre timp o sa-l cumpar de la "Bucovina"

#4178 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 December 2011 - 01:08 AM

Moatzoooooooooo, m-ai zbart cu toba ta. arata de vis ( sau cosmar daca nu ai in zona, si nici din ce s-o faci)
abia astept sa ies la pensie ( sa fac un voiaj gastronomic pe plaiuri stramosesti...m-as opri si la tine sa imbuc ceva, si la geanina, si la Lia , si musai la laura laurentiu :floare: ) dar pana atunci, mai va babo si inghit in sec . Sa va fie de bine.

#4179 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 19 December 2011 - 06:15 AM

Holy Mother Of God!
atat am de spus. nici ca mai calc pe aici, am zis! de fier sa fii si tot iti curg balele la toba aia. si tata aseara vb ca taie porcul :floare:...a uitat cand am jumulit un sfert de porc si am mancat numai soricul, zile la rand>


ma duc sa-mi mananc pranzul in liniste uitandu-ma la instantanee. acolo o sa intru, in rest pauza :pupic:

#4180 Useril este offline   alimocanu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 19 December 2011 - 09:17 AM

Any multumesc de reteta, sa stii ca e bine venita si acum, pentru ca s-a amanat spezztino din cauza de copil bolnav!Multumesc. Am scris initial Moatza in loc de Any... si asta pentru ca si eu baaalesc intensiv la vederea preparatului yummy yummy!
Imagine postata

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi