Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#6481 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 13 November 2012 - 09:20 PM

Vezi postareaMon, la 13 November 2012 - 05:47 PM, a spus:

Astăzi la prânz; Chifteluțe de varză, delicioase, Boabe de cafea :) pentru rețetă.


Chifteluțe de conopidă :)


Conopidă gratin :)


Și peștele prăjit rămas de ieri ;)

Pe diseară papricaș de pui, fără poze, tre' să-l fac întâi. :)


:) Ma bucur mult ca ti-au placut! Au iesit superbe!Si cele de conopida cred ca au fost delicioase :)

#6482 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 13 November 2012 - 09:22 PM

Vezi postareaaura, la 13 November 2012 - 07:54 PM, a spus:

Unde gasesc si eu reteta chiftelutelor cu varza? Vreau si eu :)

Adriana, Aura, ati gasit? Am sa imi fac timp sa scriu si aici reteta:)

LE: Reteta e aici

#6483 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,052
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 13 November 2012 - 11:11 PM

ficăţei + pleurotus = Imagine postataImagine postataImagine postata

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1215-13528401231462.jpg

pizza bianca, al taglio, cu invitaţi speciali, "ciliegini di pachino", proaspete (nu mă intrebaţi cît au costat), anşoale, mozzarella proaspătă locală şi rozmarin. aş fi putut mînca hectare :)

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1215-13528401187174.jpg

#6484 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 13 November 2012 - 11:23 PM

Vezi postareaDexter, la 13 November 2012 - 11:11 PM, a spus:

ficăţei + pleurotus = Imagine postataImagine postataImagine postata


pizza bianca, al taglio, cu invitaţi speciali, "ciliegini di pachino", proaspete (nu mă intrebaţi cît au costat), mozzarella proaspătă locală şi rozmarin. aş fi putut mînca hectare :love7:



Pizza bianca imi face cu ochiul! Si nici niste ficatei nu mi-ar displacea :71:

#6485 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,052
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 13 November 2012 - 11:29 PM

nu mai sunt de nici unele :71: data viitoare bag producţia la hectar şi vă invit pe toţi :love7:

#6486 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 13 November 2012 - 11:30 PM

Vezi postareaDexter, la 13 November 2012 - 11:29 PM, a spus:

nu mai sunt de nici unele :(( data viitoare bag producţia la hectar şi vă invit pe toţi :love7:

:71: Asa sa faci!

#6487 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 November 2012 - 11:49 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 13 November 2012 - 09:22 PM, a spus:

Adriana, Aura, ati gasit? Am sa imi fac timp sa scriu si aici reteta:)

LE: Reteta e aici

ok, gasit, mersi frumos

#6488 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 14 November 2012 - 09:47 AM

De gatit gatesc zilnic,aproape,dar foto nu apuc sa fac.

-cea mai simpla dar si cea mai buna supa-crema de dovleac ce am facut-o pana acum:

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-59-13528790273346.jpg

-snitele de pui,alaturi de orez si sos de ananas+curry,printre mancarurile preferate ale copiilor;fara decor ca era farfuria lu' Amelie:

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-59-13528790287956.jpg

-pt mine tot snitele,date prin faina integrala,ou si apoi prin tarate de grau;fripte in cuptor.Au iesit tare bune,servite cu sos de ananas

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-59-13528790302832.jpg

Ieri am avut ciorba de perisoare,nepozataImagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#6489 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 14 November 2012 - 11:56 AM

Vezi postareapetunie, la 14 November 2012 - 09:47 AM, a spus:

De gatit gatesc zilnic,aproape,dar foto nu apuc sa fac.

-cea mai simpla dar si cea mai buna supa-crema de dovleac ce am facut-o pana acum:

Atasament 004.jpg

-snitele de pui,alaturi de orez si sos de ananas+curry,printre mancarurile preferate ale copiilor;fara decor ca era farfuria lu' Amelie:

Atasament 008.jpg

-pt mine tot snitele,date prin faina integrala,ou si apoi prin tarate de grau;fripte in cuptor.Au iesit tare bune,servite cu sos de ananas

Atasament 013.jpg

Ieri am avut ciorba de perisoare,nepozataImagine postata

Petunie, imi fac cu ochiul snitelele tale facute la cuptor cu tarate! Cred ca ar merge si un peste cu o crusta din asta. Mmm, ce pofta imi e!

#6490 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 14 November 2012 - 12:00 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 14 November 2012 - 11:56 AM, a spus:

Petunie, imi fac cu ochiul snitelele tale facute la cuptor cu tarate! Cred ca ar merge si un peste cu o crusta din asta. Mmm, ce pofta imi e!


Banuiesc ca da;e prima oara cand am tarate in casa(am mai fol,osit la o tarta cu broccoli),dar sa stii ca o sa incerc cu peste maine sau poimaine,ca oricum il aveam in plan saptamana asta.Snitelele au avut o aroma tare faina,nucoasa,cumva.
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#6491 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 November 2012 - 01:53 PM

Focacita' cu ceapa.

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-405-13528939489935.jpg

Fasole cu ciolan si carnaciori.

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-405-13528939924282.jpg

Pepenas murat.

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-405-13528941058061.jpg

#6492 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 November 2012 - 03:49 PM

Vezi postareaGeany, la 14 November 2012 - 01:53 PM, a spus:

Focacita' cu ceapa.


Fasole cu ciolan si carnaciori.


Pepenas murat.




Sa va felicit pe voi fetelor harnicutze, ptr bunataturi. Eu deocamdata am facut o painica, tocat niste varza cruda si i`am pus niste marar verde si am facut un sos de maioneza in care o sa pun si iaurt grecesc. Pina acum atat. Cand ma intorc de la slujba, o sa fierb niste capellini si am niste vinete marinate fasiutze iuti putin si un ton si voi aranja varza cu sos si pastele. O sa va arat si voua.

De bun este bun ptr ca am mai mincat asa.

Si acum, am o treaba cu Geany

Fata, tu chiar ai ceva cu mine personal? asta intreb ca tot apari cu pepenasi, fasolici, foccacii ce`i asta??????????????

E bine asa? sa ma tot gandesc io la foccaciile tale acum?

#6493 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,611
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 14 November 2012 - 04:41 PM

Vezi postareaGeany, la 14 November 2012 - 01:53 PM, a spus:

Fasole cu ciolan si carnaciori.

Atasament SAM_6069.JPG

Pepenas murat.

Atasament SAM_6068.JPG


Väleu enema räu ma doariiiii. :rolleyes:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#6494 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 November 2012 - 04:48 PM

Dex, imi plac ambele. Ce reteta de coca folosesti? o faci manual? baga productia aia la hectar!

Petunie, care e reteta cea simpla de supa de dovleac? snitelele au iesit fragede? eu de cate ori am facut la cuptor ies uscate, ceva nu fac bine. Mai da-mi te rog tu toata procedura.
toate chiftelele si pizzoancele/foccacia ma ataca la lingurica! sunt moartea siluetei mele si pohtesc de leasin!
Multu :rolleyes:

eu am incercat o data pepene murat si nu mi-o placut combinatia aia dulce-acra. Poate nu erau bine facute ca muraturi in sine. Geany tb sa ii gust pe ai tai, te rog trimite si la mine o portie :mellow:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6495 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 14 November 2012 - 05:18 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 November 2012 - 04:48 PM, a spus:

Dex, imi plac ambele. Ce reteta de coca folosesti? o faci manual? baga productia aia la hectar!

Petunie, care e reteta cea simpla de supa de dovleac? snitelele au iesit fragede? eu de cate ori am facut la cuptor ies uscate, ceva nu fac bine. Mai da-mi te rog tu toata procedura.
toate chiftelele si pizzoancele/foccacia ma ataca la lingurica! sunt moartea siluetei mele si pohtesc de leasin!
Multu Imagine postata

eu am incercat o data pepene murat si nu mi-o placut combinatia aia dulce-acra. Poate nu erau bine facute ca muraturi in sine. Geany tb sa ii gust pe ai tai, te rog trimite si la mine o portie Imagine postata


Dovleac Hokkaido ,curatat de coaja si samburi,taiat bucati,pus in apa cat sa-l acopere la fiert,sare,piper,nucsoara,cand e moale il mixam si adaugam putina smantana lichida si patrunjel.Fara alte adaosuri de legume.A iesit cea mai buna supa,serios.Alta data am mai pus ceapa,sau morcov,telina,cartof.de data asta nimic :mellow:

Pt snitel am batut foarte putin pieptul de pui,l-am sarat,piperat,dat prin faina integrala,ou,apoi prin tarate,l-am pus in tava,l-am stropit cu un strop de ulei de masline si l-am bagat in cuptorul incalzit dinainte la 200°C .Nu mai stiu cat a stat in cuptor,dupa miros :rolleyes:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#6496 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,052
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 14 November 2012 - 05:23 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 November 2012 - 04:48 PM, a spus:

Ce reteta de coca folosesti? o faci manual?

coca e de cumpărat că nu ştiu să fac aluaturi şi nici să le întind :rolleyes: dar mi-am propus să învăţ, am inceput cu intinsul :mellow:. nu vă arăt ce formă a avut pizza că m-aţi propune pentru muzeul de artă modernă. momental cumpăr coca gata făcută de la brutăria mea preferată (italienească), de aia arată aşa de profi.

#6497 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 November 2012 - 06:08 PM

Petu, multumesc. Am sa incerc reteta ta de supa ... si mie imi place simplu cel mai mult!
Eu nu am batut carnea de snitele .. asta sa fi fost greseala? :rolleyes:

Dex, parca asta si vroiam sa aud. Am incercat si eu pizze cu coca de paine cumparata de la brutarie (cica cuptor ardelenesc de poaine, dar eu parca ii vad turci),d ar mi-a iesit grasana, nu subtire si crocanta cum tb sa fie o coca adevarata de pizza si cum imi place si mie. Ori ca nu am intins-o corect. Poate o sa incerc foccacia. Smecheria ar fi (am tava de aia mare rotunda de pizza) dupa ce o intind eu subtire, subtire de tot, cum reusesc sa o iau de pe blat sa o mut in tava? Ai pus ulei, rozmarin, sare grunjoasa, mozza si pacheri (chiar crezi ca erau aduse din Sicilia?) doar pe deasupra? sau ai si umplut, dupa reteta Mayei? parca zaresc si un ingredient secret: ansoale sa fie ? :mellow:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6498 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,052
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 14 November 2012 - 07:17 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 November 2012 - 06:08 PM, a spus:

dupa ce o intind eu subtire, subtire de tot, cum reusesc sa o iau de pe blat sa o mut in tava? Ai pus ulei, rozmarin, sare grunjoasa, mozza si pacheri (chiar crezi ca erau aduse din Sicilia?) doar pe deasupra? sau ai si umplut, dupa reteta Mayei? parca zaresc si un ingredient secret: ansoale sa fie ?

am intins-o direct în tavă, am cumpărat o tavă mare cît cuptorul (40x55 cm), să mă pot desfăşura :rolleyes:
pachinezele au fost adevărate, import italia şi cu certificat de autenticitate ştanpilat de consorţiul nu-mai-ştiu-cum-se-cheamă, mai rău ca la dvd-uri. am pus totul deasupra, nu am umplut. am folosit şi anşoale, am uitat să spun de ele, am editat acum.

iaca alt unghi să vezi cît de subţire a ieşit cu metoda in situ. oricum, mai exersez :mellow:

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1215-13529130104039.jpg

#6499 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 November 2012 - 07:52 PM

Cerulina imi amintesc,ca-mi placea cu Angel si ne-a inspirat focacia de Aici

Laponel :lol:

Dany' intradevar gustul pepenelui murat e agro dolce si unora poate sa nu placa ,pot sa-l asemuiesc cu gogonele alea f. parguite /coapte,dar cum ai zis si tu cel care ai gustat poate nu era pus pe gustul tau ,si eu am servit muraturi care pareau puse doar apa cu sare si(sa ma scuzati) baloase :tongue3: bblleeaahh!! trebuie pus usturoi ,ardei iute si legume ca lumea(telina,hrean, morcov) si ierbaciuni (marar cu floare,stejar si visin) toate au rolul lor,acum mna' cui nu-i place asta e!Noua ne place f.f. mult!

#6500 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 November 2012 - 07:53 PM

Dexule' arata cremenallll!!! :tongue3:

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi