Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#6501 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 November 2012 - 09:56 PM

Mai, mai si of, of.

Ia sa va prezint si eu cina mea din asta seara.

Sa nu ma nervati ca ce va arat nu se potrivea, ptr ca mie imi place combinatia.

deci: taitei capellini, ton in ulei, si niste scrijele de vinete marinate care sunt si unpic iuti si oregano, sare (astea imbinate cu taiteii) si alaturea salata de varza cruda cu marar, piper, maioneza si iaurt grecesc.Deasupra am pus decor cu niste ardei rosu si frunza de praz.




pam, pam asa arata si se manica rece.

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1316-13529228599228.jpg

#6502 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 14 November 2012 - 11:33 PM

Vezi postareapetunie, la 14 November 2012 - 12:00 PM, a spus:

Vezi postareaboabe de cafea, la 14 November 2012 - 11:56 AM, a spus:

Petunie, imi fac cu ochiul snitelele tale facute la cuptor cu tarate! Cred ca ar merge si un peste cu o crusta din asta. Mmm, ce pofta imi e!


Banuiesc ca da;e prima oara cand am tarate in casa(am mai fol,osit la o tarta cu broccoli),dar sa stii ca o sa incerc cu peste maine sau poimaine,ca oricum il aveam in plan saptamana asta.Snitelele au avut o aroma tare faina,nucoasa,cumva.

Mmm, e de incercat! Abia astept sa vad cum iti iese pestele :tongue3:

#6503 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 14 November 2012 - 11:35 PM

Vezi postareaGeany, la 14 November 2012 - 01:53 PM, a spus:

Focacita' cu ceapa.
Fasole cu ciolan si carnaciori.
Pepenas murat.

:tongue3: vreau si eu fasole cu pepenas!

#6504 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 14 November 2012 - 11:36 PM

Vezi postareacerra, la 14 November 2012 - 09:56 PM, a spus:

Mai, mai si of, of.

Ia sa va prezint si eu cina mea din asta seara.

Sa nu ma nervati ca ce va arat nu se potrivea, ptr ca mie imi place combinatia.

deci: taitei capellini, ton in ulei, si niste scrijele de vinete marinate care sunt si unpic iuti si oregano, sare (astea imbinate cu taiteii) si alaturea salata de varza cruda cu marar, piper, maioneza si iaurt grecesc.Deasupra am pus decor cu niste ardei rosu si frunza de praz.

pam, pam asa arata si se manica rece.


Interesant! Saptamana viitoare trec si eu pe salate ca-s singura acasa si nu gatesc :tongue3:

#6505 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 November 2012 - 04:57 AM

Vezi postareaDexter, la 14 November 2012 - 07:17 PM, a spus:

am intins-o direct în tavă, am cumpărat o tavă mare cît cuptorul (40x55 cm), să mă pot desfăşura :lol:
iaca alt unghi să vezi cît de subţire a ieşit cu metoda in situ. oricum, mai exersez :)

MERCI! Ia uite tb sa scot detaliile cu clestele de la dumneata :tongue3: ! ia zi si ce e cu metoda in situ?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6506 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,052
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 15 November 2012 - 05:13 AM

Vezi postareaDaniella, la 15 November 2012 - 04:57 AM, a spus:

ia zi si ce e cu metoda in situ?

păi metoda cu întinsul cocii direct la locul faptei, o înfăinez şi îi dau o formă cît de cît afară din tavă, dar aplatizarea maximă se înfăptuie direct in tavă sau "in situ" :tongue3:

#6507 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 November 2012 - 11:47 AM

Vezi postareaDexter, la 15 November 2012 - 05:13 AM, a spus:

păi metoda cu întinsul cocii direct la locul faptei, o înfăinez şi îi dau o formă cît de cît afară din tavă, dar aplatizarea maximă se înfăptuie direct in tavă sau "in situ" :love7:

:love7: ce subtil :love3: nu pricepui! dar in cazul asta pui tava pe dos, si aplatizezi cu sucitorul, sau tragi sa o intinzi din manute ? faina normala ii pui tavii? sa incerci infarinarea si cu faina de grano duro, sau cu gris, cu malai, cu tarate... :love3: si sa-mi arati si mie :biggrin:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6508 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 November 2012 - 02:52 PM

Tarta sarata,facuta dupa ''creasta'' proprie(aluat fraged un soi de brise,legume la cuptor de la mama,mazare sotata cu ceapa,sunca york,legat tot cu oua si putina smantana,branza)

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-405-13529839316181.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-405-13529839262802.jpg

Le-o voi servi cu salata verde.

#6509 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 15 November 2012 - 07:59 PM

Vezi postareaDexter, la 15 November 2012 - 05:13 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 15 November 2012 - 04:57 AM, a spus:

ia zi si ce e cu metoda in situ?

păi metoda cu întinsul cocii direct la locul faptei, o înfăinez şi îi dau o formă cît de cît afară din tavă, dar aplatizarea maximă se înfăptuie direct in tavă sau "in situ" :)

:occasion15: Si eu folosesc metoda ta!

#6510 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 15 November 2012 - 08:00 PM

Vezi postareaGeany, la 15 November 2012 - 02:52 PM, a spus:

Tarta sarata,facuta dupa ''creasta'' proprie(aluat fraged un soi de brise,legume la cuptor de la mama,mazare sotata cu ceapa,sunca york,legat tot cu oua si putina smantana,branza)

Atasament SAM_6079.JPG

Atasament SAM_6076.JPG

Le-o voi servi cu salata verde.

:occasion15: buunaaa! Si salatica verde!

#6511 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 November 2012 - 08:10 PM

Mhhmm! Cu salatica acruta alaturi merge f. bine :occasion15:

O sa radeti dar si langa un triunghi de pizza sau focacia ,imi place salata :)

#6512 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 November 2012 - 02:34 PM

Azi am achizitionat din nou de la un producator cunoscut de pe la noi o sunculita excelenta,frageda si bine condimentata ,usturoiata excelenta,asa ca m-am gandit sa v-o arat si voua :P

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-405-13530692236796.jpg

Am facut o varza cu afumatura ,mamaliguta ardei iuti.

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-405-13530692591059.jpg

#6513 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 November 2012 - 02:38 PM

Vezi postareaGeany, la 16 November 2012 - 02:34 PM, a spus:

Azi am achizitionat din nou de la un producator cunoscut de pe la noi o sunculita excelenta,frageda si bine condimentata ,usturoiata excelenta,asa ca m-am gandit sa v-o arat si voua :P




Mama, mama ce bunatate!!!!!!!!!!

Eu o zama de orez cu legume ca asa`i comanda ptr azi.

Poza can este gata.

#6514 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 November 2012 - 02:50 PM

Daa ,ala prepara f. bine si carnatii proaspeti,dar mai ales aia semiafumati imi plac mie si mititeii de la el sunt excelenti! :P

#6515 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 November 2012 - 09:08 PM

Vezi postareaGeany, la 16 November 2012 - 02:50 PM, a spus:

Daa ,ala prepara f. bine si carnatii proaspeti,dar mai ales aia semiafumati imi plac mie si mititeii de la el sunt excelenti! :notworthy:


Geanny,

Nu este bine mama cu tataea pofte ia de la mine o ciorba cu legume , orez si mult leustean sa vezi ce bine pica:)

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1316-13530929174502.jpg

#6516 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 November 2012 - 09:17 PM

:toothy6: Paii am fost cuminte ,m-am abtinut si nu am luat decat shonca',o bucata i-am trimis si mamei la munca(prin cel mare) cu 2 triunghiuri de tarta(ultimele de altfel),si a mancat cu colegele ,i-a placut f. mult,maine facem la ea ardei umpluti !

Tare fain arata ciorba ta ,eu si bub' suntem mari fani :notworthy:

#6517 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 November 2012 - 09:22 PM

Vezi postareaGeany, la 16 November 2012 - 09:17 PM, a spus:

:toothy6: Paii am fost cuminte ,m-am abtinut si nu am luat decat shonca',o bucata i-am trimis si mamei la munca(prin cel mare) cu 2 triunghiuri de tarta(ultimele de altfel),si a mancat cu colegele ,i-a placut f. mult,maine facem la ea ardei umpluti !

Tare fain arata ciorba ta ,eu si bub' suntem mari fani :notworthy:


Multumesc frumos!

Maia m unul aici acasa care ar minca zama de asta in fiecare zi.

#6518 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 November 2012 - 09:26 PM

Vezi postareacerra, la 16 November 2012 - 09:22 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 16 November 2012 - 09:17 PM, a spus:

=)) Paii am fost cuminte ,m-am abtinut si nu am luat decat shonca',o bucata i-am trimis si mamei la munca(prin cel mare) cu 2 triunghiuri de tarta(ultimele de altfel),si a mancat cu colegele ,i-a placut f. mult,maine facem la ea ardei umpluti !

Tare fain arata ciorba ta ,eu si bub' suntem mari fani :toothy6:


Multumesc frumos!

Maia m unul aici acasa care ar minca zama de asta in fiecare zi.

+ 1, de fapt + 2 :notworthy:
:D

#6519 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 17 November 2012 - 07:54 PM

Cina: placinta cu branza sarata si un ayran linga (ayran fara poza ca am mai pus altadata)

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1316-13531747843704.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1316-13531748042105.jpg

felia pare bruneta tare dar nu este arsa

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1316-13531748146811.jpg

#6520 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 18 November 2012 - 01:49 AM

Vezi postareacerra, la 17 November 2012 - 07:54 PM, a spus:

Cina: placinta cu branza sarata si un ayran linga (ayran fara poza ca am mai pus altadata)

Atasament DSC00780 (Small).JPG

Atasament DSC00789 (Small).JPG

felia pare bruneta tare dar nu este arsa

Atasament DSC00790 (Small).JPG

:floare: Arata excelent!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

20 useri citesc topicul
0 membri, 20 vizitatori, 0 utilizatori anonimi