Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#7001 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 21 January 2013 - 02:31 AM

Vezi postareaela, la 17 January 2013 - 10:41 PM, a spus:

Piept de pui umplut cu jamon serrano si branza de capra, servit cu niste ciupercute.Atasament P1180375.JPG

Mi-a placut si rulada ta!
nu stiu cum le faceti voi asa de aspectuoase. Eu nu am facut pana acum decat muschiulet cu cascaval.
Am incercat cu pulpele astea superioare de pui, umplute cu codite de ciuperci tocate, carnat si felii de raclette. Nu mi se tinea deloc felia. Aici pusa pe feliile de cartof fiert, pt picea mea (stanga, ca dreapta sunt turnulete cu muschi de porc, cartof si mozzarella pt dl. Dani):

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-685-13587281253494.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2013/post-685-13587281376001.jpg

Tot ce se vede portocaliu sunt felii de kaki
micul dejun de azi dimi (1/2 piept de rata si salata de vinete):

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-685-13587282141637.jpg



Imagine atasata: monthly_01_2013/post-685-13587282310324.jpg

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7002 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 21 January 2013 - 11:41 AM

Daniella, la 21 January 2013 - 12:11 AM, a spus:



:-* Este muschiulet de porc , dar se poate face cu orice bucata de carne pe care o poti bate bine.

Recomand verzitura ptr rulade: rucola, praz verde, spanac frunze calit frunze intregi in prealabil +cascaval (nu salata verde) sunt mai multe combinatii care nu imi vin in cap acum.

praz partea verde si cascaval

poza mai de mult si este cu pesmet (daca as face acum asta, as face fara pesmet.
din piept de pui

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13587611491109.jpg

#7003 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 21 January 2013 - 02:43 PM

Cerra te intrebasem cava pagini in urma cum faci tu maioneza de avocado.
Nu-i bai ca nu ai vazut dar acum vreau sa fac dintr-o bucata.
Pui ulei, lamaie sare piper si atat? Blenduiesti sa iasa fina?
Cerrrraaaa :thumleft:
Imagine postata

#7004 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 21 January 2013 - 02:48 PM

Vezi postareaCarmen L, la 21 January 2013 - 02:43 PM, a spus:

Cerra te intrebasem cava pagini in urma cum faci tu maioneza de avocado.
Nu-i bai ca nu ai vazut dar acum vreau sa fac dintr-o bucata.
Pui ulei, lamaie sare piper si atat? Blenduiesti sa iasa fina?
Cerrrraaaa :thumleft:


Sz ca nua m vazut ce ai scris in urma.Da, pui in bol avocado, zeama de lamaie, sare,ulei, usturoi si mixezi si gata. Asta este varianta cea mai simpla. Altadata pun avocado, mustar,ulei, apoi cand este tzapan pun iaurt grecesc sau smantana si folosesc la dressing ptr salate sau pe ce vrei tu asa un sosulet.Depinde ce imi da prin cap.

#7005 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 21 January 2013 - 02:56 PM

Multumesc mult, deci pun si usturoi :)
Imagine postata

#7006 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 21 January 2013 - 04:02 PM

Vezi postareaCarmen L, la 21 January 2013 - 02:56 PM, a spus:

Multumesc mult, deci pun si usturoi :)


da!

#7007 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 21 January 2013 - 05:23 PM

Dupa atatea mancaruri delicioase rulade, clatite, raclette, postez si eu ceva simplu,
tocanita de cartofi cu carne de porc:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2013/post-174-13587817938707.jpg


#7008 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 January 2013 - 07:28 PM

Mancare de pastai cu sos si pui

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13587893170678.jpg

#7009 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 22 January 2013 - 04:26 PM

Friptura de porc bucata intreaga gen ''jebra'' la cuptor, alaturi de salata de varza china si garnitura de quinoa cu ceapa dunstuita si turmeric.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13588647843303.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13588647944855.jpg

#7010 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 22 January 2013 - 08:03 PM

Am salivat in fata fiecarei farfurii vazuta aici, dar, Cerra, "porcariile" tale m-au rapus! :violent6:

#7011 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 22 January 2013 - 09:20 PM

Vezi postareaGelutza, la 22 January 2013 - 08:03 PM, a spus:

Am salivat in fata fiecarei farfurii vazuta aici, dar, Cerra, "porcariile" tale m-au rapus! :biggrin:


:violent6: simplu de facut!

#7012 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 22 January 2013 - 09:24 PM

Vezi postareacerra, la 22 January 2013 - 09:20 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 22 January 2013 - 08:03 PM, a spus:

Am salivat in fata fiecarei farfurii vazuta aici, dar, Cerra, "porcariile" tale m-au rapus! :biggrin:


:violent6: simplu de facut!

Usor de zis! :biggrin:

#7013 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 22 January 2013 - 09:31 PM

Toate mancarurile sunt super!
Cerra, ma omori cu fripturile tale. :biggrin: Pot vedea pe undeva detalii??? :violent6:

#7014 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 January 2013 - 12:49 AM

Vezi postarealenias, la 22 January 2013 - 09:31 PM, a spus:

Toate mancarurile sunt super!
Cerra, ma omori cu fripturile tale. :lol: Pot vedea pe undeva detalii??? :love7:

Nu!

Simplu: iei bucata de carne asa cum este cu os(cotlet, ceafa, cap de piept de porc)crestezi pe partea cu carnea feliile pina jos aproape la os, condimentezi cu piper,chilli. Eu pun ptr 1 ora intr`o punga magica cu osul in jos in care torn si niste sos de soia cand bag carnea si o coc 1h pe 180grade apoi scot punga si mai ung cu zeama din tava sa se rumeneasca putin si gata. Trebuie gaurita punga dupa ce se pune carnea in ea.

Daca nu vrei in punga magica, atunci condimentezi in castron cu tot cu sosul de soia apoi iei si pui bucata de carne marinata in hartie de copt si o faci pachet, pui in tava si o pregatesti asa in loc de punga.Eu cand ma grabesc folosesc punga si se face frageda in punga.

Cam asa :

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13588950977627.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13588951130894.jpg

#7015 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 January 2013 - 01:46 PM

Porc in sos dulce-acrisor

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13589415765907.jpg

Servit cu orez

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13589415914023.jpg

#7016 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 23 January 2013 - 02:47 PM

Vezi postareaGeany, la 23 January 2013 - 01:46 PM, a spus:

Porc in sos dulce-acrisor
Servit cu orez

Alta care se tine numai de porcarii........ :drunken:

#7017 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 January 2013 - 02:52 PM

:floare: sotul m-a capatuit cu o bucatica de carnita slaba de porc ,dar eu am mancat ezact' 2 furculite de orez ,am pescuit deacolo 2 bucatele de ananas si 2 de ardei,in rest salata,behehe :D

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13589455297962.jpg

In schimb ai mei au fost f.f incantati! :drunken:

#7018 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 January 2013 - 05:21 PM

Vin eu cu dresul dupa atatea bunataturi:)


Ciorba de legume:

frunze de gulie +1 gulie mica , ardei copt, rosii din congelator, praz verde, varza chinezeasca, ciuperci proaspete, sare, piper, ulei de masline , frunze de patrunjel si telina.

se poate servii asa simpla sau se stoarce zeama de lamaie in farfurie

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13589544800337.jpg

#7019 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 23 January 2013 - 07:42 PM

Ciorba de mazare verde si linte verde

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-341-1358962911725.jpg

Mancare de vinete cu naut

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-341-13589629244579.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#7020 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 23 January 2013 - 07:56 PM

[quote

Nu!

Simplu: iei bucata de carne asa cum este cu os(cotlet, ceafa, cap de piept de porc)crestezi pe partea cu carnea feliile pina jos aproape la os, condimentezi cu piper,chilli. Eu pun ptr 1 ora intr`o punga magica cu osul in jos in care torn si niste sos de soia cand bag carnea si o coc 1h pe 180grade apoi scot punga si mai ung cu zeama din tava sa se rumeneasca putin si gata. Trebuie gaurita punga dupa ce se pune carnea in ea.

Daca nu vrei in punga magica, atunci condimentezi in castron cu tot cu sosul de soia apoi iei si pui bucata de carne marinata in hartie de copt si o faci pachet, pui in tava si o pregatesti asa in loc de punga.Eu cand ma grabesc folosesc punga si se face frageda in punga.

[/quote]
Multumesc Cerra!
Nu cred ca exista cineva care sa nu saliveze cand vede poza. Arata foarte, foarte bine :) Credeam ca poate folosesti si vreun condiment anume. Friptura parca ar fi glazurata :) :) :)
Am retinut :) si/ti multumesc!

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

14 useri citesc topicul
0 membri, 14 vizitatori, 0 utilizatori anonimi