Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#6981 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 January 2013 - 03:12 PM

Vezi postareazerda, la 18 January 2013 - 10:56 AM, a spus:

Cerra sunt fix doua linguri de faina, e drept lingui normale, nu de astea micute de azi!
Si-, plus cu morcovi si dovlecei oricum ai glucide in meniu!


dar eu vreau si carneeeeee si atunci cam nashpaaaa combinatia cu fanina alba (exact cum as minca pita cu carnea si nu am facut nika atunci).

#6982 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 18 January 2013 - 04:09 PM

Cerra, nu trebuie sa cauti faina de naut pe la magazine. Stai linistita!
Eu lintea si nautul mi le fac singura faina. Le rasnesc pana le ies ochii.
A, si ca tot suntem aici, incearca cu incerdere faina de linte. Dupa gustul meu e mult mai buna decat cea de naut.
Sorina

#6983 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 January 2013 - 05:14 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 18 January 2013 - 04:09 PM, a spus:

Cerra, nu trebuie sa cauti faina de naut pe la magazine. Stai linistita!
Eu lintea si nautul mi le fac singura faina. Le rasnesc pana le ies ochii.
A, si ca tot suntem aici, incearca cu incerdere faina de linte. Dupa gustul meu e mult mai buna decat cea de naut.


Nu mai am rasnita ptr ca am spart`o. Pina cumpara alta..... cumparam fainuri si ma uit pe la voi ptr ca nu le am folosit pina acum si sa nu dau vreun gust aiurea la mincare sa nu se potriveasca. Faina de linte/naut am inteles ca sunt mai potrivite la tarte sarate/ sufleuri nu la dulciuri.

#6984 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 January 2013 - 08:51 PM

Hello,

cina fetelor (cina dietetica):)

Linte rosie scazuta, carne de porc fiarta, varza murata, garnisita cu rucola, masline si ardei crud rosu.



Carne de porc din saramura(desarata apoi fiarta) linte rosie scazuta:

dunstuita o ceapa mica in putin ulei si apa,apoi pusa lintea spalata bine in cateva ape si turnat apa fierbinte cam 2 degete deasupra ei si condimentata cu putin chimen pudra, sare, piper si lasata sa fiarba incet la foc mic pina este fiarta bine apoi spre sfarsit pus ardei copt rosu facut pasta. Am facut`o in craticioara antiaderenta(important ptr ca altfel se prinde de oala).

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-1358534792622.jpg

cina tatic

aceiasi linte, carne si picior de porc fiert, varza acra calita.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13585348456439.jpg


#6985 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 18 January 2013 - 11:51 PM

Niste paste rapide, Gnocchi cu ciuperci si bacon:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1184-13585458059248.jpg


#6986 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 January 2013 - 10:50 AM

Fasole batuta! :occasion14:

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13585854432027.jpg

#6987 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 19 January 2013 - 09:39 PM

Vezi postareaGeany, la 19 January 2013 - 10:50 AM, a spus:

Fasole batuta! :lol:

Atasament SAM_6680.JPG



Geany, de-ai sti cat poftesc la asa ceva... :drool:
La fasole batuta si la ciorba de fasole cu afumatura si mult leustean :drool: :drool: :drool: :105:

Trebuie sa-mi fac si eu neaparat ,desi nu-mi prieste la stomac care e cam subred :sad1:

#6988 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 19 January 2013 - 11:44 PM

Eu azi am facut la felul 1 ce se vede in poza de mai jos. Desi reteta ar fi una tunisiana, e o supa care se face la noi de dintotdauna:

Edit: Am redimensionat poza ca se incarca greu pagina.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1184-13586352556105.jpg

Aceasta postare a fost editata de Vika: 20 January 2013 - 12:42 AM


#6989 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 January 2013 - 12:48 AM

Aseara am mancat/facut raclette pt prima oara:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2013/post-685-13586357749015.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2013/post-685-13586357852865.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6990 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 January 2013 - 12:50 AM

Azi dimi, piept de rata facut dupa metoda Mayei de la Craciun

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2013/post-685-13586358696851.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2013/post-685-13586359079586.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6991 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 January 2013 - 12:57 AM

Pe seara supa de pui cu galuste integrale si rulada de pui, alaturi de ciuperci gratinate cu mozzarella

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-685-13586362301416.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-685-13586360704885.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-685-13586360631041.jpg

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6992 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 20 January 2013 - 12:09 PM

Vezi postareaDaniella, la 20 January 2013 - 12:48 AM, a spus:

Aseara am mancat/facut raclette pt prima oara:


Wow, ce fain! ce marca e aparatul si cum ti s-a parut? Vreau si eu si mi-ar fi de folos niste pareri. Pe piatra aia se fac bine carnurile, adica dezvolta temperaturi suficiente?

#6993 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 January 2013 - 01:01 PM

Ce ati pus in afara de cartofi si ciuperci in tavite, nu vad din prima poza clar??
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#6994 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 20 January 2013 - 01:25 PM

Sorella , faine poze , :pupic:

Azi o rulada de porc cu carne tocata si morcovi , langa niste orez cu legume

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-780-13586810973001.jpg

#6995 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 20 January 2013 - 08:16 PM

Ciorba de fasole verde in zeama de carne de porc degresata rece cu praz, ardei kapia rosu copt, frunze de patrunjel verde, leustean verde, dreasa cu smantana si ou, deasupra putin ulei cand a fost gata dreasa.
Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-1358705581226.jpg


Muschiulet de porc umplut cu rucola si cascaval
Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13587056489709.jpg

budinca din dovlecei cu ciuperci, marar verde, cascaval, oua , fara faina
Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13587056159164.jpg

si imprietenite

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13587055964294.jpg



#6996 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 20 January 2013 - 08:29 PM

Vezi postareaizuk, la 20 January 2013 - 01:25 PM, a spus:

Sorella , faine poze , :D

Azi o rulada de porc cu carne tocata si morcovi , langa niste orez cu legume

Atasament 100_0422.JPG


Multumiri !
Eiii, pai daca stiam yo ce bunatati ai facut......... =))


Daniela, super fain ''cuptorasul''!

#6997 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 January 2013 - 08:51 PM

Imi pare rau ca ti-am facut pofta Vika =))

Eu o ciorbita de legume

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13587077748512.jpg

Snitele

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13587077678032.jpg

Si cartofi copti

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13587077818096.jpg

Cat sunt fierbinti presarati cu sare,fulgi de unt sa se topeasca pe ei ,samntana,paine prajita..

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13587077873373.jpg

#6998 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 20 January 2013 - 09:08 PM

Eu as fura din raclette-ul Daniellei si din cartofii copti a lui Geany...=))
Desi erau mai bune de mic dejun, eu am facut clatitele cu pui si avocado ale lui Kiken:

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-115-13587088896926.jpg

noua ne-au placut mult....

#6999 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 20 January 2013 - 10:12 PM

Geany, no problem, macar mi-am ''spalat'' ochii :D

Si tocmai mi-ai dat o idee ce sa mananc maine seara: cartooofi coooopti =))

#7000 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 21 January 2013 - 02:11 AM

Vezi postareaCarmella, la 20 January 2013 - 12:09 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 20 January 2013 - 12:48 AM, a spus:

Aseara am mancat/facut raclette pt prima oara:

Wow, ce fain! ce marca e aparatul si cum ti s-a parut? Vreau si eu si mi-ar fi de folos niste pareri. Pe piatra aia se fac bine carnurile, adica dezvolta temperaturi suficiente?

L-am luat de la Lidl, marca lor Silvercrest, 129 lei parca ... . Au 2 variante, 1 dedicat pt raclette si asta caruia ii zice grill cu raclette. Eu l-am luat in ideea de gratar electric, cu raclettele basca, dar nu cred ca e chiar asa.
Da, am facut pulpita de pui dezosata si lungita (nebatuta, dar lungita din cutit) si la fel de bine mergea si porc, vitel, creveti si multe alte legume pe care nu le-am avut.
Da, temperatura este suficienta pentru fripturi, au iesit chiar suculente, dar se fac un pic mai greu decat raclettele, trebuie puse cam cu 5-10 min in avans ... , dar nu stiu eu inca bine daca se poate gati doar gratar sus, fara raclette jos. Fata de metodele mele foarte confortabile de gatit, asta produce oleak de miros, fum nu, nu a facut si nici stropi de grasime in toata zona ... Toate preparatele, de la fripturi, la ciuperci, rosii cherry si raclette au iesit bune. Nici un repros. Cred ca merge super pt o seara cu mutzafiri...
Inainte sa faci investitia, iti recomand sa ii gasesti un loc la indemana prin camara/dulap undeva. Eu nu mai am si a trebuit sa-l strang sa-l pun la loc in cutie, in debara ... deci cred ca va mai trece mult pana il scot iar, daca nu mi-e in vizor si usor de manevrat/depozitat. Cred ca mai la vara, pe terasa ...

Vezi postareazerda, la 20 January 2013 - 01:01 PM, a spus:

Ce ati pus in afara de cartofi si ciuperci in tavite, nu vad din prima poza clar??

In tavite am pus felii de: cartofi fierti, carnat afumat de casa, ciuperci si peste branza raclette (am gasit-o in Real, vreo 25 lei 15 feliute). A iesit f bun asa cu putine combinatii, dar eu as fi preferat mult mai multe legume si sa sar de cartof si carnati ... . Mai la vara cand or da legumele buliuc pese noi, ca acum sunt fara gust si costa o avere ...
Ar fi mers fie in raclette, fie sus pe iatra sau gratar si felii de: broccolli, ardei colorati, vinete, dovlecei sau zucchini, sparanghel intreg, 1/2 varzuci de bruxelles ... ori ce va mai trazneste si e de sezon.

Vezi postareaVika, la 20 January 2013 - 08:29 PM, a spus:

Daniela, super fain ''cuptorasul''!

multumesc! si pozele si preparatele voastre sunt super! cum faci rulada Izuk?


Vezi postareaiulia nicoleta, la 20 January 2013 - 09:08 PM, a spus:

Eu as fura din raclette-ul Daniellei si din cartofii copti a lui Geany...:snorting:

ia cu incredere ca 8 raclette pt noi 2+ picea au fost prea multe. Maine dimi iau la schimb o juma de clatita -_-

cerra draga, m-ai ucis. Imi place nespus si rulada aia cu ruccolla (nu ma gandeam sa pun salata intr.o rulada, ma gandeam ca se fleoscaieste, dar vad ca a ramas si verde intens)! E o idee f buna la detox:toothy6:, cu carne de pui sau vitel, cat si budinca de dovlecei, pt mentinere ... Ador dovleceii! Asa fara faina e pe gustul meu 100%! bine ca nu am fost de fata cand ai comis-o... :o Asa imi face o pofta ca poate o fac sapt asta!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi