Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#7241 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 15 February 2013 - 10:26 PM

orez brun natural cu legume si alge marine.

(ridichi daikon, fenel, alge,praz, ardei kapia rosu,sos de soya, sos de peste cativa stropi,turmeric,chilli,morcov crud la sfarsit adaugat putin ulei de masline, sos de rosii cu usturoi peste orez).Decor ceapa verde

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13609599019281.jpg

#7242 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 February 2013 - 10:35 PM

Nu trebuie sa cititi postul destabilizator care urmeaza!

Azi la cina am gatit cartofi prajiti cu carnati de Plescoi si muraturi! daca tot am primit din patria lor, moatza stie!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7243 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 February 2013 - 10:38 PM

cina, muschiulet de vitel la grillerul zepter, cu cartofi crocanti (sprayati cu EV la grillul din) cuptor

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2013/post-685-13609606538391.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2013/post-685-13609606551317.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7244 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 February 2013 - 10:42 PM

Vezi postareacristinaD, la 14 February 2013 - 06:02 PM, a spus:

Azi, peste cu sos de rosii

Atasament DSCN3882.JPG

cristina arata foarte bine ... pe gustul meu! Ce peste e si ce sos de rosii ai folosit? La cuptor? sau la tigaie?
cerra, de unde iei alge marine? legumele le-ai facut separat, la tigaie? sosul de rosii de deasupra il pui direct din cel de la sticla (facut de tine banuiesc) rece?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7245 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 15 February 2013 - 10:53 PM

Vezi postareazerda, la 15 February 2013 - 10:35 PM, a spus:

Nu trebuie sa cititi postul destabilizator care urmeaza!

Azi la cina am gatit cartofi prajiti cu carnati de Plescoi si muraturi! daca tot am primit din patria lor, moatza stie!!


Sa iti fie de bine!

#7246 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 15 February 2013 - 10:54 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 February 2013 - 10:38 PM, a spus:

cina, muschi de vita la grillerul zepter, cu cartofi spreyati cu EV la grillul din cuptor


Mmmm, ce bine arata tot!

#7247 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 15 February 2013 - 11:07 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 February 2013 - 10:42 PM, a spus:


cerra, de unde iei alge marine? legumele le-ai facut separat, la tigaie? sosul de rosii de deasupra il pui direct din cel de la sticla (facut de tine banuiesc) rece?


De la magazinul naturist (o sa pun poza la conforme pe monti imediat)sunt alge deshidratate si trebuiesc puse in apa rece 1/2 h ptr hidratare.

Ridichile si fenelul impreuna, apoi stins cu sos de soya si se scot din tigaie si se pun la cald. Prazul,singur in tigaie pina se inmoie, apoi puse algele si dupa 3-4 min sos de soya,sos de peste cateva picaturi,chilli si ardeiul kapia (eu am pus copt). Sosul de rosii este facut de mine (rosii fara piele prajite cu usturoi si ierburi)rece ne place deasupra de orez pus putin.

#7248 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 16 February 2013 - 12:57 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 February 2013 - 10:42 PM, a spus:

Vezi postareacristinaD, la 14 February 2013 - 06:02 PM, a spus:

Azi, peste cu sos de rosii

Atasament DSCN3882.JPG

cristina arata foarte bine ... pe gustul meu! Ce peste e si ce sos de rosii ai folosit? La cuptor? sau la tigaie?
cerra, de unde iei alge marine? legumele le-ai facut separat, la tigaie? sosul de rosii de deasupra il pui direct din cel de la sticla (facut de tine banuiesc) rece?


Daniella, multumesc!
Pestele se numeste branzino. L-am asezat pe o hartie pentru cuptor si am pus peste el sare, piper, zeama de lamaie,
ulei de masline, foi de dafin, un catel de usturoi taiat foarte marunt, rosioare taiate in doua si un pic de suc de rosii.
Am impachetat si am dat la cuptor.

Acum mi-am dat seama ca am postat gresit aici pentru ca este si un topic pentru peste.

#7249 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 16 February 2013 - 04:06 PM

Eu, una, te iert si ma bucur ca ai postat aici, ca si mie mi-a facut cu ochiul pestele tau :occasion14: doar ca Dani a fost mai rapida decat mine in a-ti cere reteta.
Ma informez despre "branzino" , sa vad care e corespondentul la noi sau cu ce l-as putea inlocui, si saptamana viitoare ma laud si eu pe-aici.
:occasion14: multam pentru idee.
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#7250 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 16 February 2013 - 05:41 PM

Vezi postareakoral, la 16 February 2013 - 04:06 PM, a spus:

Eu, una, te iert si ma bucur ca ai postat aici, ca si mie mi-a facut cu ochiul pestele tau :occasion14: doar ca Dani a fost mai rapida decat mine in a-ti cere reteta.
Ma informez despre "branzino" , sa vad care e corespondentul la noi sau cu ce l-as putea inlocui, si saptamana viitoare ma laud si eu pe-aici.
:occasion14: multam pentru idee.


Multumesc Koral!
Am dat si eu o cautare pe net, acuma sper sa fie corect, branzino este biban de mare, oricum este un peste
cu carne alba.

#7251 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 16 February 2013 - 08:56 PM

cerra, Daniella as veni si eu tiptil catre farfuriile voastre...pfoa, eu n-am nicio sansa sa incep dieta !Dar eu pap dietetic in general, asta e motiv de resemnare si astept urzicile! :hungry:

#7252 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 16 February 2013 - 08:59 PM

Vezi postareacristinaD, la 16 February 2013 - 05:41 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 16 February 2013 - 04:06 PM, a spus:

Eu, una, te iert si ma bucur ca ai postat aici, ca si mie mi-a facut cu ochiul pestele tau :lol: doar ca Dani a fost mai rapida decat mine in a-ti cere reteta.
Ma informez despre "branzino" , sa vad care e corespondentul la noi sau cu ce l-as putea inlocui, si saptamana viitoare ma laud si eu pe-aici.
:hungry: multam pentru idee.


Multumesc Koral!
Am dat si eu o cautare pe net, acuma sper sa fie corect, branzino este biban de mare, oricum este un peste
cu carne alba.

Si eu ma bucur de postarea ta si de explicatiile date Koralinei, fiindca eu sigur il fac cu file de salau, abia astept! Multumesc si eu Cristinut! :hungry:

#7253 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 February 2013 - 09:29 PM

Bors de pui

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13610427996312.jpg

Pulpe la tigaia cu riduri

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13610427467955.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13610427665909.jpg

Seala' Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13610427385963.jpg

Paine cu faina integrala si seminte(e fierbinte :hungry: )

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13610427540939.jpg

#7254 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 February 2013 - 09:44 PM

uff geanino:((

Ce foame imi este acum! serios vb sa vedem ce papam ca nua m avut azi timp de mancat.

#7255 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 February 2013 - 10:00 PM

Uff! Cerulino' daca ai sti cat te inteleg =))

Eu am mancat dimineata,un iaurtel degresat si neshte' mar :lol:
La amiaza un polonic de zeama de bors( cu un servet de hartie absorbant pus deasupra ,am mai luat din stele :hungry: am vazut la tv.)cu ceapa rosie
Acum pe seara niste paine deasta(dar e bestiala bre',ashea' ca nu mai fac =)) )cu salata de am pozat(ca sotul a mancat cu muraciuni' si coptii cu keciup),cu o felie de branza telemea (ca eu carne nici mirosul nu-l mai suport)
Acum sincer,imi e fuoame' si de mai bine de o saptamana centimetrul nu se mai misca,cred ca sunt in faza de platou(ghiata la mal vb. lui zerda =)) )
Bllee! :hungry:

#7256 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 February 2013 - 10:16 PM

[quote name='Geany' date='16 February 2013 - 10:00 PM' timestamp='1361044841' post='185946']
Uff! Cerulino' daca ai sti cat te inteleg =))

Eu am mancat dimineata,un iaurtel degresat si neshte' mar :lol:
La amiaza un polonic de zeama de bors( cu un servet de hartie absorbant pus deasupra ,am mai luat din stele :hungry: am vazut la tv.)cu ceapa rosie
Acum pe seara niste paine deasta(dar e bestiala bre',ashea' ca nu mai fac
Acum sincer,imi e fuoame' si de mai bine de o saptamana centimetrul nu se mai misca,cred ca sunt in faza de platou(ghiata la mal vb. lui zerda =)) )
Bllee! :hungry:


Eheee. Ai papat bine fataaaaaaa. Eu nu am avut vreme azi dimineata am plecat repede de acasa si cum pitutze de alea de a mele nu am mai avut, de alta pita cu oloi sau zacusti nu am avut timp si asa ca... am plecat la lucru, apoi la cumparaturi de colo colo, la lidl prima data si cum am iesit asta pe la 12:00 am baut in masina un kefir si am continuat drumurile pina la 2:00 si acasa m`am apucat de treaba. Macinat taratele ptr pita, facut pita de a mea si integrala , prajiturit, spalat vase, ai mei facut curat prin casa si iaca asa a trecut vremea dar,,,,, acum papat un rulou de al meu cu carnatz si un patratel de prajiturica alta viata.

#7257 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 February 2013 - 10:32 PM

Vezi postareacerra, la 16 February 2013 - 10:16 PM, a spus:

Eheee. Ai papat bine fataaaaaaa.


poate mananc eu prea mult?! :hungry: Abar' n-am :lol: oricum ma nervez' :hungry:

#7258 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 February 2013 - 10:39 PM

[quote name='Geany' date='16 February 2013 - 10:32 PM'
poate mananc eu prea mult?! :hungry: Abar' n-am :lol: oricum ma nervez' :hungry:
[/quote]

Poi nu stiu, eu maninc de obicei cat imi trebuie dar cu diferenta de ore intre mese.

Acum pe seara niste paine deasta(dar e bestiala bre',ashea' ca nu mai fac

Incearca si fa pitutele mele 50/50 si poti minca cu ele ce vrei tu.Ai tai nici nu vor sesiza ca este cu tarate si vor minca si ei.Eu fac ptr noi 2 de asta si ptr om fac integrala.

#7259 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 16 February 2013 - 11:24 PM

Vezi postareaGelutza, la 16 February 2013 - 08:59 PM, a spus:

Vezi postareacristinaD, la 16 February 2013 - 05:41 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 16 February 2013 - 04:06 PM, a spus:

Eu, una, te iert si ma bucur ca ai postat aici, ca si mie mi-a facut cu ochiul pestele tau :) doar ca Dani a fost mai rapida decat mine in a-ti cere reteta.
Ma informez despre "branzino" , sa vad care e corespondentul la noi sau cu ce l-as putea inlocui, si saptamana viitoare ma laud si eu pe-aici.
:floare: multam pentru idee.


Multumesc Koral!
Am dat si eu o cautare pe net, acuma sper sa fie corect, branzino este biban de mare, oricum este un peste
cu carne alba.

Si eu ma bucur de postarea ta si de explicatiile date Koralinei, fiindca eu sigur il fac cu file de salau, abia astept! Multumesc si eu Cristinut! :)



Cu placere, draga mea! Iar tu esti privilegiata pentru ca ai peste proaspat din Dunare. In mod sigur cu salau
iese bun tare.

#7260 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 17 February 2013 - 12:02 AM

Eu am gatit paine cu usturoi :floare:

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-341-136105216743.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi