Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#7341 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 February 2013 - 04:41 PM

Vezi daca ne inspiram de la topicuri diferite!!! Eu m-am dus la ala cu supa de rosii, unde scrisese faina simpla, asa ca eu asa am facut! Nu m-am uitat la Monti, deci n-aveam habar de faina de naut!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7342 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 20 February 2013 - 04:53 PM

[quote name='zerda' date='20 February 2013 - 04:41 PM' timestamp='1361371316' post='186640']
Vezi daca ne inspiram de la topicuri diferite!!! Eu m-am dus la ala cu supa de rosii, unde scrisese faina simpla, asa ca eu asa am facut! Nu m-am uitat la Monti, deci n-aveam habar de faina de naut!
/quote

Nu`i bai au fost foarte bune si cu faina de naut.Galuste de ou cu faina alba am tot facut si stiu cum sunt tocmai de aia zic ca nu este diferenta de gust intrer faina alba si cea de naut la supa de rosii sa vedem la o zupa de gaina cum va fi. Adevarat ca eu nu puneam cascaval in ele inainte, doar atunci cand le mincam cu prajeala puneam branza telemea rasa sau cand le faceam galuste cu cartofi si prajeala (ceapa calita+boia). In supe cand le puneam bagam maglavaisu intr`o punga si faceam o gaurica la punga si ieseau asa lunguiete ca si spatzle`le.

#7343 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 February 2013 - 08:40 PM

Salata orientata' cu tonno (de la conserva) porumb,masline etc

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13613856157547.jpg

#7344 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 20 February 2013 - 09:28 PM

Vezi postareazerda, la 20 February 2013 - 03:12 PM, a spus:

Uite si infamele sarmale de post, sa vedeti ce moaca nevinovata au:


Si supa de rosii cu galustele de cascaval ale Carmellei:




Arata bine totul, dar as pune-acum de-o supa, ca altceva nu pot sa-nghit!

#7345 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 21 February 2013 - 11:23 AM

Eu aseara din sarmalele de post am facut la cuptor Varza a la Cluj de post. Dar a iesit buna!

CristinaD, arata bine tarta ta!
GEORGIA

#7346 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 February 2013 - 12:47 PM

Foietaj cu umplutura pizza(sos de pizza cu cilli si busuioc,branze,cascaval afumat si parmezan oregano)

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13614436714541.jpg

#7347 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 February 2013 - 02:13 PM

Tot' io' :drool:
Am cumparat niste pulpe de pui superioare ,nu prea aveau partea aia de os de la spinare doar o bucatica dar aveau in schimb osul principal pe mijloc,puteam sa le dezosez dar nu am avut chef ,am batut asa pe langa os putin cu ciocanul de snitele am sarat am piperat,pus putin cilli,stropit cu sos de soya,si vreo 2 linguri de iaurt,putin vin si un strop de miere,le-am dat un masaj si le-am lasat la frigider vreo ora,le-am pus pe tigaia de teflon cu riduri,cam asta e o parte din grasimea pe care au lasat-o

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13614487620349.jpg


Cum aveau si osul si erau destul de groase,la un anumit punct le-am trecut intr-un vas rezistent la foc si le-am dat la grilul de la aragaz ,le-am pus pe niste staniol sa nu mi se lipeasca pielea de vas.

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13614487843517.jpg


Si servit cu sote de mazare si salata verde.

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13614488055078.jpg

#7348 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 21 February 2013 - 02:41 PM

pentru ca mi-a facut pofta Zerda de sarmale de post...

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-341-13614504465667.jpg

am mai facut si o ciorba de sfecla.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#7349 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 21 February 2013 - 04:18 PM

Cerra, Giorgiana, multumesc!!
Geany, ma uit la pozele tale si inghit in sec!
Aura, si tu sarmale!! Sa va fie de bine masa!

#7350 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 February 2013 - 04:37 PM

Supa de rosii a facut toti banii!! Vorba aia , m-a calmat dupa aventurile cu sarmalele!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7351 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 February 2013 - 07:04 PM

Mamaliga in paturi cu gogosar umplut cu conopida:


Imagine postata
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7352 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 February 2013 - 02:11 PM

Piftele,piure, salata/muraturi

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13615350440056.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13615350315029.jpg

#7353 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 February 2013 - 02:40 PM

Geany, Geany!! Muraturile de ce nu le-ai pozat??

Si tu ce mananci azi?
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7354 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 February 2013 - 02:55 PM

Vezi postareazerda, la 22 February 2013 - 02:40 PM, a spus:

Geany, Geany!! Muraturile de ce nu le-ai pozat??

Si tu ce mananci azi?

Le-am pozat de atatea ori ,ca tot alea-s ,eu mi-am incalzit bors,salata a ramas codasa ca sotul a vrut muraciuni :salut:

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13615377204286.jpg

#7355 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 February 2013 - 03:03 PM

Mie imi plac muraturile asa ca eu il inteleg perfect!!!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7356 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 February 2013 - 03:11 PM

Eu prefer salata,dar in anumite combinatii imi plac muraturile,astea am taiat, a mancat cat a vrut si ce a vrut. restul la borcan cu filet la frigider,mai mananca data aviatoare',isi ia la pachet la servici :salut:

#7357 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 February 2013 - 03:40 PM

Eu am pus la fiert cartofii pentru o orientala, ca n-am chef de nimic sa-mi bat capul acum! Dar i-am pus in zepter, daca nu sunt gata pana la 17.00 ii scot de-acolo! In mod normal se fierb intr-o ora, dar acum am ingaduinta ca se incinge mai greu ustensila!

A, n-o s-o mananc eu pe salata, eu am taiteii mei cu alge, kimchi si morcov dar e prea coreean pentru unii!!

Si eu tot cu supa am tras la greu saptamana asta!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7358 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 February 2013 - 07:41 PM

UIte pentru Iulia cam ce am mancat eu azi:

tarta sarata cu ardei si salam( asta e portia mea, cu niste iaurt):

Imagine postata

La pranz mancare de pulpa de porc cu carnati de casa si muraturi( adica mancarea e cu muraturi, e prima oara ca incerc, bucatile patrate sunt cuburi de gulie murata, gogoneaua si brocolli va prindeti voi si ce se vede marunt este varza tocata:

Imagine postata

Si eu seara taitei cu salata de alge marine, ridiche neagra, morcovi kimchi:

Imagine postata
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7359 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 22 February 2013 - 07:50 PM

imi place tarta, mancarica cu muraturi eu n-am mancat niciodata Imagine postata .
Alge am incercat si eu odata la un restaurant chinezesc. N-a fost rau, da nici nu m-a dat pe spate. Mi s-a paurt ca aduce cumva cu varza .
Oricum, diversificat menu !

Tu parca ziceai ca ai avut probleme cu colesterolul, nu?

Si eu la sfarsitul lui ianaurie il aveam 236.
Am citit ca el creste mai putin din grasime animala si mai mult din produse fainoase, alimente procesate etc....

#7360 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 February 2013 - 07:56 PM

Eu am citit de toate: creste din orice, inclusiv din stres! Si mi-au confirmat doi doctori un diabetolog si un nutritionist. Adica pur si simplu, tu slabesti si el creste! Dar toti doctorii iti interzic grasimile animale. Punct final! Nu tu oua, unt, porc, conserve( inclusiv de peste), branza telemea, feta, samantana, etc. Pe astea ti le scot din poignee! In atatia ani m-am prins si eu ca nu e chiar cum e in filme, am mancat aiurea si am avut colesterolul normal, si am mancat strict si aveam colesterol 245. Aici intra componenta psihosomatica.

De aia echilibrul e cel mai bun!

Nici eu n-am mai facut mancare de muraturi, dar am zis ca mancare de castraveti murati am facut de multe ori, de ce nu si de muraturi mixte???
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi