Ce ati gatit astazi?
#7341
Postat 20 February 2013 - 04:41 PM
#7342
Postat 20 February 2013 - 04:53 PM
Vezi daca ne inspiram de la topicuri diferite!!! Eu m-am dus la ala cu supa de rosii, unde scrisese faina simpla, asa ca eu asa am facut! Nu m-am uitat la Monti, deci n-aveam habar de faina de naut!
/quote
Nu`i bai au fost foarte bune si cu faina de naut.Galuste de ou cu faina alba am tot facut si stiu cum sunt tocmai de aia zic ca nu este diferenta de gust intrer faina alba si cea de naut la supa de rosii sa vedem la o zupa de gaina cum va fi. Adevarat ca eu nu puneam cascaval in ele inainte, doar atunci cand le mincam cu prajeala puneam branza telemea rasa sau cand le faceam galuste cu cartofi si prajeala (ceapa calita+boia). In supe cand le puneam bagam maglavaisu intr`o punga si faceam o gaurica la punga si ieseau asa lunguiete ca si spatzle`le.
#7343
Postat 20 February 2013 - 08:40 PM

#7345
Postat 21 February 2013 - 11:23 AM
CristinaD, arata bine tarta ta!
#7346
Postat 21 February 2013 - 12:47 PM

#7347
Postat 21 February 2013 - 02:13 PM

Am cumparat niste pulpe de pui superioare ,nu prea aveau partea aia de os de la spinare doar o bucatica dar aveau in schimb osul principal pe mijloc,puteam sa le dezosez dar nu am avut chef ,am batut asa pe langa os putin cu ciocanul de snitele am sarat am piperat,pus putin cilli,stropit cu sos de soya,si vreo 2 linguri de iaurt,putin vin si un strop de miere,le-am dat un masaj si le-am lasat la frigider vreo ora,le-am pus pe tigaia de teflon cu riduri,cam asta e o parte din grasimea pe care au lasat-o

Cum aveau si osul si erau destul de groase,la un anumit punct le-am trecut intr-un vas rezistent la foc si le-am dat la grilul de la aragaz ,le-am pus pe niste staniol sa nu mi se lipeasca pielea de vas.

Si servit cu sote de mazare si salata verde.

#7348
Postat 21 February 2013 - 02:41 PM

am mai facut si o ciorba de sfecla.
#7349
Postat 21 February 2013 - 04:18 PM
Geany, ma uit la pozele tale si inghit in sec!
Aura, si tu sarmale!! Sa va fie de bine masa!
#7350
Postat 21 February 2013 - 04:37 PM
#7351
Postat 21 February 2013 - 07:04 PM

#7353
Postat 22 February 2013 - 02:40 PM
Si tu ce mananci azi?
#7355
Postat 22 February 2013 - 03:03 PM
#7356
Postat 22 February 2013 - 03:11 PM

#7357
Postat 22 February 2013 - 03:40 PM
A, n-o s-o mananc eu pe salata, eu am taiteii mei cu alge, kimchi si morcov dar e prea coreean pentru unii!!
Si eu tot cu supa am tras la greu saptamana asta!
#7358
Postat 22 February 2013 - 07:41 PM
tarta sarata cu ardei si salam( asta e portia mea, cu niste iaurt):

La pranz mancare de pulpa de porc cu carnati de casa si muraturi( adica mancarea e cu muraturi, e prima oara ca incerc, bucatile patrate sunt cuburi de gulie murata, gogoneaua si brocolli va prindeti voi si ce se vede marunt este varza tocata:

Si eu seara taitei cu salata de alge marine, ridiche neagra, morcovi kimchi:

#7359
Postat 22 February 2013 - 07:50 PM

Alge am incercat si eu odata la un restaurant chinezesc. N-a fost rau, da nici nu m-a dat pe spate. Mi s-a paurt ca aduce cumva cu varza .
Oricum, diversificat menu !
Tu parca ziceai ca ai avut probleme cu colesterolul, nu?
Si eu la sfarsitul lui ianaurie il aveam 236.
Am citit ca el creste mai putin din grasime animala si mai mult din produse fainoase, alimente procesate etc....
#7360
Postat 22 February 2013 - 07:56 PM
De aia echilibrul e cel mai bun!
Nici eu n-am mai facut mancare de muraturi, dar am zis ca mancare de castraveti murati am facut de multe ori, de ce nu si de muraturi mixte???