Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#741 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 March 2010 - 08:18 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 March 2010 - 06:42 PM, a spus:

Totusi, sa nu sar calul: azi, de-li-cioa-se-le spaghetti aglio e olio. Sa vina expertii in 'taliana, am scris bine?

Pai de scris ai scris bine dar ai pus poza gresita :P ce cauta busuiocul? :notworthy: Chestiile rosii sunt ardeiul iute? :-*

#742 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 March 2010 - 08:36 PM

Vezi postareaAdriana, la 18 March 2010 - 08:18 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 March 2010 - 06:42 PM, a spus:

Totusi, sa nu sar calul: azi, de-li-cioa-se-le spaghetti aglio e olio. Sa vina expertii in 'taliana, am scris bine?

Pai de scris ai scris bine dar ai pus poza gresita :P ce cauta busuiocul? :notworthy: Chestiile rosii sunt ardeiul iute? :-*

Hi hi hi!!!chiar ma gandisem cand o vedea Adriana!!...

#743 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 18 March 2010 - 10:20 PM

cica mai gatim si noi din "gand in gand" :cheers:
In seara asta rulada de vita cu ciupeci "sosuite" si salata de primavar(da am uitat poza) :blink:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2010/post-479-126894362669.jpg

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#744 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 19 March 2010 - 02:21 PM

Fetelor , ati fost intr-un gand , ati gatit ciuperci...si eu sunt mare fan,sa va fie de bine :thumleft:
am luat si eu fasole Geany... :) ,poate azi pun la fiert

la repezeala ,pulpa de purcel, piure de cartofi si cateva legume

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-119-126900118882.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-119-126900121961.jpg


#745 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 19 March 2010 - 04:30 PM

Eu am tras in lapte niste "peste" dupa reteta lui Nico.
10q again! :)
Nu am facut fotografii, caci m-am jurat ca nu am sa pozez in veci pangasius :)
(Cumparat de 'Mneaei cand nu avea ochelarii la ea probabil. :thumleft: Si nici nu mi-a dat slobod sa-l dau la matzele de la container)
De peste nu vreau sa vorbesc, desi - ramane intre noi - astfel gatit nu a fost rau.
Sosul in schimb mi-a iesit bestial! :)
Laptele aghesmuit in care s-a gatit "pestele" l-am folosit la o baza de bechamel clasic, am mai completat cu doua linguri de mustar cu rozmarin (homemade-facut-in-casa :) ) si smantana proaspata.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#746 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 March 2010 - 05:39 PM

Vezi postareaAdriana, la 18 March 2010 - 08:18 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 March 2010 - 06:42 PM, a spus:

Totusi, sa nu sar calul: azi, de-li-cioa-se-le spaghetti aglio e olio. Sa vina expertii in 'taliana, am scris bine?

Pai de scris ai scris bine dar ai pus poza gresita :P ce cauta busuiocul? :) Chestiile rosii sunt ardeiul iute? :)


Este detaliu decorativ :) Ala e aproape iute, ca la noi in sat mai limitata oferta ;)) :) Da parol de soim al patriei daca data aviatuare nu o fac ca la carte ca sa ma ierti!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#747 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 March 2010 - 05:40 PM

Fata asta Nicovya ma termina cu fripturile ei englezesti perfecte!!! Mor de ele nu mai pot! Tre sa o comit o data!

Ia zi-mi te rog cum faci sosul ala teribil!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#748 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 March 2010 - 05:50 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 19 March 2010 - 04:30 PM, a spus:

Eu am tras in lapte niste "peste" dupa reteta lui Nico.
10q again! ;)
Nu am facut fotografii, caci m-am jurat ca nu am sa pozez in veci pangasius :)
(Cumparat de 'Mneaei cand nu avea ochelarii la ea probabil. :) Si nici nu mi-a dat slobod sa-l dau la matzele de la container)
De peste nu vreau sa vorbesc, desi - ramane intre noi - astfel gatit nu a fost rau.
Sosul in schimb mi-a iesit bestial! :)
Laptele aghesmuit in care s-a gatit "pestele" l-am folosit la o baza de bechamel clasic, am mai completat cu doua linguri de mustar cu rozmarin (homemade-facut-in-casa :P ) si smantana proaspata.

Sefule' multam de idee cu pangasius :) o sa fac si eu,ca mie nu-mi place pestele,si am auzit ca pangasiusu e ashea'' mai delicat,ca mancatorii adevarati de peste,nici nu-l pot numi ''peste''
In fine mie cred ca o sa-mi placa....

#749 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 March 2010 - 05:52 PM

Doamna Nico si pe mine m-ati terminat cu fripturile alea de milioane...eu va invit doar la fasole,rusine mie :) ....iar cu pestele pana si eu care nu-mi place pestele tre sa-l fac...

#750 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 19 March 2010 - 07:24 PM

Ciorba de perisoare.
Friptura de vita, cu salata de fenicul si morcov.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-9-1269019348.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-9-126901938494.jpg

#751 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 19 March 2010 - 07:28 PM

Somon cu cartofi glazurati cu mustar.
Reteta lui Narnia.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-9-126901966662.jpg

#752 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 19 March 2010 - 07:31 PM

Gratin de broco-cono in sos de branza si ardei.Reteta aici.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-9-126901986231.jpg

#753 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 21 March 2010 - 10:45 AM

Vezi postareaEataly, la 19 March 2010 - 07:31 PM, a spus:

Gratin de broco-cono in sos de branza si ardei.Reteta aici.



Caşto gratin-ul ! :scratch:

Ieri dis de dimineata, pe bruma le-am cules, azi le-am gatit. Daca ar fi sa ma alint - dar nu-mi sta in caracteriu :D - as numi preparatul de azi:
Grano con ortiche e aglio alla marinara

:D "S-o mai bata soro vantul
Daca vrea!" - G. Cosbuc


Neaoş, nu stiu cum se numeste, dar va spui ce am pus inauntru: Ceapa calita in untdelemn de masline, Grâu (prajit uscat in tigaie) deglasat cu vin, crescut cu grija ca pe un risotto, urzici, cubulete de rosii in suc propriu, si bineinteles, dupa ce am stins focul - (g)usturoi. O jumatate de capatana, caci pentru mine nu e nici leguma nici condiment ci o grupa alimentatara de sine statatoare :D
.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-168-12691609802.jpg
.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-168-126916099409.jpg
.

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#754 Useril este offline   Milly 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 12-March 10

Postat 21 March 2010 - 11:58 AM

Vai , urzici nu am apucat sa mananc anul acesta interesanta reteta , eu nu le-am facut decat piure cu mamaliga si usturoi.

#755 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 21 March 2010 - 07:46 PM

ioi, urzici....... ;)

da in lipsa de urzici am avut file de somon cu legume pt sot

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-479-126919351823.jpg

si pt mine cu spanac cu blue cheese (Maya :?: )
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-479-126919358849.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#756 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 March 2010 - 08:56 PM

Eu am avut azi cotlet la cuptor cu garnitura de orez,pe lînga spanac si sos de piper verde(again,again...and again ;) )
Andrada,sosul asta deja a devenit sosul de duminca :?:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-5-126919777324.jpg
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#757 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 March 2010 - 12:30 AM

In seara asta pulpe de pui facute cu suc de portocale si morcovi sotè
Imagine postata

#758 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 March 2010 - 10:03 AM

Adriana ce bine arata,carne,morcovi,portocala,...e agro-dulce?sau cum e la gust?

#759 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 March 2010 - 11:16 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 March 2010 - 05:39 PM, a spus:

Da parol de soim al patriei daca data aviatuare nu o fac ca la carte ca sa ma ierti!

Nu-i nici o problema :)

Vezi postareaGeany, la 22 March 2010 - 10:03 AM, a spus:

Adriana ce bine arata,carne,morcovi,portocala,...e agro-dulce?sau cum e la gust?

Agro nu e deloc ca n-are de la ce, e placut, cu putina tendinta spre dulce dar aproape insesizabila.

#760 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 22 March 2010 - 11:40 AM

Vezi postareaIoana, la 21 March 2010 - 07:46 PM, a spus:

ioi, urzici....... :)

da in lipsa de urzici am avut file de somon cu legume pt sot


Ioţ :D (io iţi) culeg o straiţă de urzici, cat ai spune auci!
Tum (tu-mi) culegi la randul tau niste somon? :)
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi