Ce ati gatit astazi?
Postat 22 March 2010 - 06:11 PM
Domn Paparotti, facem schimb, cu cea mai mare placere

Milli, nu e reteta nicaieri,sau poate e,dar eu am luat-o din capul meu

Azi am avut ciorbica de "verisoare" cu tahon si dreasa cu leustean pasta(saru-mana Simo)Scuzati claritatea, da cum stergeam obiectivul, cum se aburea la loc.

si chiftelute marinate pt sot

Postat 22 March 2010 - 06:25 PM

Adriana, zau ,cum ai facut morcovii aia, cum i-ai asezat in straturi asa, de obicei se mai lasa la fiert

......................
de aseara, fettuccine cu ragu(ma rog

Postat 22 March 2010 - 06:59 PM
Milly, la 22 March 2010 - 03:16 PM, a spus:

Si cu paste?Am pus-o eu mai dedemult la vegetariene.
Daca e vorba de alta reteta,scuze ca m-am amestecat.
http://artaculinara....-si-gorgonzola/

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 22 March 2010 - 07:07 PM
Ioana, la 22 March 2010 - 06:11 PM, a spus:
Eu nu stiu daca e corect sa fie numiti asa dar mama asa le zice, ea ii curata cu curatatorul de cartofi de coaja, apoi tot cu el ii taie felii, ii pune in tigaia in care a pus un strop de ulei si ii lasa sa se faca la foc mic cu capacul pus, adauga un picut de apa in functie de cit e de plina tigaia de morcovi. Noua ne plac si tin mereu o cutie de morcovi in frigider pentru urgente.
Nico-Vya, la 22 March 2010 - 06:25 PM, a spus:

Daca tu imi zici cum faci poze asa frumoase iti zic si eu

Cum au fost gatiti morcovii am scris mai sus, in straturi s-au asezat singuri pentru ca i-am pus intr-una din formele acelea patrate din inox fara fund, care se folosesc si sa dai forma pastelor, nu stiu cum sa-i zic pe romaneste.

Postat 22 March 2010 - 07:20 PM
Postat 22 March 2010 - 08:38 PM
Maya, balesc pe aici.Daca e un mod in care mananca si al meu spanacul este asta cu paste si gorgonzola.Uf ca eu mi-s la dieta

Nico, interesanta reteta asta cu nuci si paste.
Postat 22 March 2010 - 08:53 PM

Postat 22 March 2010 - 08:56 PM

Depinde de cel fel de portocale se folosesc evident, si poate daca place, s-ar putea adauga spre sfirsit si coaja rasa, in fine, se poate incerca, daca mai gasesc vreo portocala ca e pe sfirsite vremea lor.
Postat 22 March 2010 - 09:00 PM
Adriana, la 22 March 2010 - 08:56 PM, a spus:

Depinde de cel fel de portocale se folosesc evident, si poate daca place, s-ar putea adauga spre sfirsit si coaja rasa, in fine, se poate incerca, daca mai gasesc vreo portocala ca e pe sfirsite vremea lor.
Multumesc Adriana azi m-am gandit toata ziua la reteta asta nu mi-o pot scoate din minte....
Postat 22 March 2010 - 09:08 PM

Postat 23 March 2010 - 01:14 PM

Probabil ca azi nu voi avea fotografii, caci va fi gata doar pe la ora 15 si nu am lumina buna de loc, dar tin sa va anunt ca in oala imi bolboroseste o supa din coada de vita epopeica.

Deja culoarea e impecabila. Bruneta natural (fara sampon-vopsea-permanent

Si cum am fost la piata am in camara si cateva pungi pline cu:
Urzici
Leurda
Stevie (dedicata lui Puiu

Asa ca dupamasa va fi cam verde la mine prin oale.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 23 March 2010 - 02:46 PM
-Aici reteta-

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 23 March 2010 - 04:39 PM
W Mamadeus Paparotti, la 23 March 2010 - 01:14 PM, a spus:
Asa ca dupamasa va fi cam verde la mine prin oale.
Si mi-a fost gura (g)aurita

Voala-de-te-uita:
Piure de "spanac" din frunze de ridichi
link aici:
.

.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 23 March 2010 - 04:45 PM
Maya, la 22 March 2010 - 06:59 PM, a spus:
Draga Miha,
Pana la urma am obtinut o poza doua cu supa din coada de bou, dar nu cred ca am topic unde sa o pun.
Stiu ca ai scrisa undeva reteta ta si ca daca o sa faci un topic si aici asa cum te rog frumos, nu o sa ma dai afara in ploaie.
Sar'mana

Postat 23 March 2010 - 09:08 PM

Asadar iata pastele mele super picante

In ulei de masline,am calit ardei iute,usturoi,stins cu rosii din conserva tocate si suc de rosii,1 lingurita de zahar,putin vin alb,sare piper(am pozat pastele prima sa pun parmezan razalit pe ela si cateva maslinute care au fiert in sos ca sa nu ma certe Adriana sa nu ma spuneti

Iata si pastele la cuptor cu mult sos si bechamel,parmezan si cubulete de bacon..

Si o sectiune

Normal ca la final am mancat toti din ambele feluri(doua portii)acu' ma mustra constiinta cin' m-o fi pus,nu putem si eu sa mananc o salatica ceva ca omu'...

Postat 23 March 2010 - 09:13 PM

Imagini atasate
Postat 24 March 2010 - 06:06 PM
Pai la ce poze aveti voi aici... vin si eu cu pasta e fagioli. De post.

Tari bun!