Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#7661 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 April 2013 - 10:53 PM

Vezi postareaCarmen L, la 14 April 2013 - 09:22 PM, a spus:

Cerra cum ai pregatit chiftelutele de dovlecei, spune tot te rog :floare:


In cel mai simplu mod: am avut patru zucchini subtiri dar mai lunguieti(cam 800gr cred) pe care i`am facut taitei cu razatorul (gen curatatorul de legume) am pus sare pe ei, i`am stors bine, bine, am pus peste ei 3 oua intregi batute cu usturoi verde,marar verde, piper, cascaval (cam un pumn) razuit marunt, putin ulei,2 linguri pline de faina de naut si putin praf de copt, se amesteca totul cu telul para. Trebuie sa iese o compozitie mai grosutza pe care am impartit`o in 8 forme mari de briose si le`am pus la copt. Tu poti pune 2 linguri de faina normala sau amidon in loc de faina de naut.Se coc cam 40 de min (pina se rumenesc deasupra)la 180 grade cuptorul meu. Te uiti la ele si apesi pik cu degetul si iti dai seama cand sunt gata coapte.

am folosit formele astea mari(9,5/4,5cm) ptr ca vroiam sa iese asa mai plate.

uite sa iti dai seama

astea sunt formele mici

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13659724423724.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13659724650839.jpg

si cam atat am pus in forme

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13659725108383.jpg

#7662 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 April 2013 - 11:12 PM

Vezi postarealenias, la 14 April 2013 - 07:11 PM, a spus:


Mie mi se pare ca/i foarte mare lucru. Sunt multe preparate si toate foarte, foarte imbietoare. Muschiul arata foarte bine, dar cel mai mult ma incanta chiflele de dovlecel. O idee minunata sa le faci in forma de muffins :floare: :floare:


Multumesc!

Poi nu`i mare lucru, ptr ca am pus repede ciorba de mazare galbena uscata in KUCTA si repede am batut muschiuletzul, l`am echipat, intre timp facut si maglavaisul ptr chiftelutze si m`am razgandit de a le prajii in ulei si am pus in formele de briose si pus in tava de la aragaz cu muschiuletzul la cuptor.

am echipat muschiuletzul iaca asa (merge repede)

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13659739155591.jpg

#7663 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 15 April 2013 - 02:43 PM

Cand ai pofte ai si nu se poate amana :floare:

Kebab de vita in lipie
Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13660327799998.jpg


Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13660290706571.jpg


Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13660290785369.jpg


si ptr pofticiosi

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13660290914754.jpg

#7664 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 15 April 2013 - 02:55 PM

:floare: :floare: :pupic: Ma numar printre ei, printre pofticiosi... :hug:

#7665 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 15 April 2013 - 03:06 PM

Vezi postarealenias, la 15 April 2013 - 02:55 PM, a spus:

:drool: :drool: :drool: Ma numar printre ei, printre pofticiosi... :drool:


Pacat ca esti departe.

#7666 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 April 2013 - 03:19 PM

Si mie imi place cum arata! :drool:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7667 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 15 April 2013 - 03:28 PM

Vezi postareazerda, la 15 April 2013 - 03:19 PM, a spus:

Si mie imi place cum arata! :drool:


Ma bucut ca iti place!

Asa bun a fost cu lipiile astea nici nu ma gandeam, ca o sa ramana coaja asa flexi fiind asa de subtiri totusi . Oricum, se vede clar cat de mare este o lipie da? Am mincat`o toata ca imi era foarte foame ca nu mincasem azi nika ca nu am fost pe acasa.

O sa mai fac si altadata lipii din astea negre.Am facut si albe ptr barbat am pus la topicul de copturi.

#7668 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 15 April 2013 - 03:44 PM

Multumesc pentru explicatii cerra, fain si muschiuletul rulat.

Lipiile sunt apetisante tare, feliutele de carne de vita le-ai tras scurt la tigaie cu condimente?
Imagine postata

#7669 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 15 April 2013 - 04:07 PM

Vezi postareaCarmen L, la 15 April 2013 - 03:44 PM, a spus:

Multumesc pentru explicatii cerra, fain si muschiuletul rulat.

Lipiile sunt apetisante tare, feliutele de carne de vita le-ai tras scurt la tigaie cu condimente?

Exact!

Am avut felia de carne cam de 1 deget de groasa si am pus la congelator sa fie asa semi congelata , apoi cu un cutit ascutit taiat asa cat de subtire se poate si pusa apoi la marinat vreo 1/2 de ora cu cimbru, ienibahar,piper negru, putina pudra de chimin, chilli si ulei putin direct in tigaie, apoi la foc iute si nu lasat mult sa nu se intareasca. Asa ramane frageda si moale.NU se pune sare doar condimente. Sare se pune in sosuri sau deasupra cand o pui in lipie.

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13660348263724.jpg

#7670 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 15 April 2013 - 04:53 PM

Cerra merci :drool: cat de curand pun in practica un kebab, dar intai si intaiprepar un muschi asa
rulat si chiftele de dovlecei( pentru we), ca prea mi-a ramas pe retina.
Imagine postata

#7671 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 15 April 2013 - 05:03 PM

Vezi postareaCarmen L, la 15 April 2013 - 04:53 PM, a spus:

Cerra merci :drool: cat de curand pun in practica un kebab, dar intai si intaiprepar un muschi asa
rulat si chiftele de dovlecei( pentru we), ca prea mi-a ramas pe retina.

Cu placere!

vezi, ptr mine boala lipiilor nu a trecut.Albe/negre tre sa fie si lipie :drool:

Prepara, ca sunt super bune si chiftelutele asa la cuptor si muschiuletzul.

#7672 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 15 April 2013 - 06:59 PM

Vezi postareaCarmen L, la 15 April 2013 - 04:53 PM, a spus:

Cerra merci :drool: cat de curand pun in practica un kebab, dar intai si intaiprepar un muschi asa
rulat si chiftele de dovlecei( pentru we), ca prea mi-a ramas pe retina.



Sigur faci chiftele in we? Eu merg la Braila, da'asa as facea niste cartofi umpluti....Ei, ce zici? Te bagi?:drool:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7673 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 15 April 2013 - 07:02 PM

Vezi postareacerra, la 15 April 2013 - 05:03 PM, a spus:

Vezi postareaCarmen L, la 15 April 2013 - 04:53 PM, a spus:

Cerra merci :drool: cat de curand pun in practica un kebab, dar intai si intaiprepar un muschi asa
rulat si chiftele de dovlecei( pentru we), ca prea mi-a ramas pe retina.

Cu placere!

vezi, ptr mine boala lipiilor nu a trecut.Albe/negre tre sa fie si lipie :drool:

Prepara, ca sunt super bune si chiftelutele asa la cuptor si muschiuletzul.



Cu tine nici nu mai vorbesc! E frumos ce faci? DAAA! Si bun! :drool:

Si, ca veni vorba, ia aci intrebare: "tu nu faci Iman baialdi?""ba da, dar tu mananci?" "da, daca faci din doar o jumatate de vanata mica!"Ei, ce ziceti? Pareri? :drool:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7674 Useril este offline   Gina 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 77
  • Inregistrat: 02-October 12

Postat 15 April 2013 - 07:29 PM

Vezi postareazoazorel, la 15 April 2013 - 07:02 PM, a spus:

Si, ca veni vorba, ia aci intrebare: "tu nu faci Iman baialdi?""ba da, dar tu mananci?" "da, daca faci din doar o jumatate de vanata mica!"Ei, ce ziceti? Pareri? :drool:


Traduc eu :drool: :

"as manca sa-mi fac pofta, dar nu este nici pe departe un fel de mancare care-mi place atat de mult incat sa-l gatesti frecvent- o data pe an ajunge"

#7675 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 April 2013 - 08:17 PM

Raspuns gresit! Ideea este ca dupa, suna un prieten sa-i spuna ce face cu restul de vanata!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7676 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 15 April 2013 - 08:43 PM

Gina, da, tu ai judecat ca un om normal, dar Zerda stieeee! Adica O monoportie la DOUA persoane.Ii place, dar nu de doua ori! Uuooofff, grea viata!:drool:

Zerda, as putea face chiftelute!Daaarrr, NU vreau! :drool:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7677 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 April 2013 - 08:52 PM

Vezi postareazoazorel, la 15 April 2013 - 07:02 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 15 April 2013 - 05:03 PM, a spus:

Vezi postareaCarmen L, la 15 April 2013 - 04:53 PM, a spus:

Cerra merci :drool: cat de curand pun in practica un kebab, dar intai si intaiprepar un muschi asa
rulat si chiftele de dovlecei( pentru we), ca prea mi-a ramas pe retina.

Cu placere!

vezi, ptr mine boala lipiilor nu a trecut.Albe/negre tre sa fie si lipie :drool:

Prepara, ca sunt super bune si chiftelutele asa la cuptor si muschiuletzul.



Cu tine nici nu mai vorbesc! E frumos ce faci? DAAA! Si bun! =))

Si, ca veni vorba, ia aci intrebare: "tu nu faci Iman baialdi?""ba da, dar tu mananci?" "da, daca faci din doar o jumatate de vanata mica!"Ei, ce ziceti? Pareri? :drool:


Nu stiu daca am inteles eu bine ,dar din jumate de vanata ramasa se mai pot face multe http://artaculinara....mall-but-oh-my/
Scuze daca am inteles eu printre degete,dar am reclame la sultan :drool:

#7678 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 15 April 2013 - 09:55 PM

Si acum sa punem iarasi farfuriile de la cina nu?

poze uratele ptr ca manevra farfuriilor sa desfasurat in reclama lui Suleyman han


Barbatel

lipie/turta incalzita la grill,apoi umpluta cu muschiulet umplut ramas de ieri, salata, sos de iaurt cu usturoi
Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-1366055519368.jpg

eu....

mai aveam 2 chiftelute din dovlecel si le`am reconditionat(le`am taiat ca pe o chifla de hamburger si am pus cate o felie de muschiulet umplut si cascaval si le`am incalzit cat sa se topeasca cascavalul) si o salata din ridichi, ceapa verde si rosii.
Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13660555489744.jpg

sectiunea chiftelutei

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13660555578056.jpg

#7679 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 15 April 2013 - 09:56 PM

Vezi postareazoazorel, la 15 April 2013 - 06:59 PM, a spus:

Vezi postareaCarmen L, la 15 April 2013 - 04:53 PM, a spus:

Cerra merci :drool: cat de curand pun in practica un kebab, dar intai si intaiprepar un muschi asa
rulat si chiftele de dovlecei( pentru we), ca prea mi-a ramas pe retina.



Sigur faci chiftele in we? Eu merg la Braila, da'asa as facea niste cartofi umpluti....Ei, ce zici? Te bagi?:drool:


Sigur fac chiftele in we, dar de ce pui opreliste? Ce nu pot face si cartofi umpluti? Pot daca am instrument si te poftesc si pe tine la masa :drool:
Imagine postata

#7680 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 April 2013 - 01:36 PM

Aseara,pizza cu ananas (sos iute,ceapa ,ardei gras rosu,salam picant ,cascaval si dulce si afumat,oregano)

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-405-13661121929348.jpg

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

19 useri citesc topicul
0 membri, 19 vizitatori, 0 utilizatori anonimi