Carmen L, la 14 April 2013 - 09:22 PM, a spus:

In cel mai simplu mod: am avut patru zucchini subtiri dar mai lunguieti(cam 800gr cred) pe care i`am facut taitei cu razatorul (gen curatatorul de legume) am pus sare pe ei, i`am stors bine, bine, am pus peste ei 3 oua intregi batute cu usturoi verde,marar verde, piper, cascaval (cam un pumn) razuit marunt, putin ulei,2 linguri pline de faina de naut si putin praf de copt, se amesteca totul cu telul para. Trebuie sa iese o compozitie mai grosutza pe care am impartit`o in 8 forme mari de briose si le`am pus la copt. Tu poti pune 2 linguri de faina normala sau amidon in loc de faina de naut.Se coc cam 40 de min (pina se rumenesc deasupra)la 180 grade cuptorul meu. Te uiti la ele si apesi pik cu degetul si iti dai seama cand sunt gata coapte.
am folosit formele astea mari(9,5/4,5cm) ptr ca vroiam sa iese asa mai plate.
uite sa iti dai seama
astea sunt formele mici


si cam atat am pus in forme
