Ieri si azi:
- paine reciclata adica felii de paine veche inmuiate cu un amestec de ou si lapte, pus deasupra bucati de jambon si cascaval, pus la cuptor pin'se rumenesc
- morcovi si curry
- dovlecei la tigaie
- paste cu dovlecei si rosioare
-
peperonata adica ardei la tigaie cu sos de rosii
-
rustichelle adica bulan de pui dezosat si desfacut peste care a pus macelarul mirodenii, io numai le-am pus in tava la cuptor
-
albese adica carne cruda taiata felii "transparente" condimentata cu ulei extravirgin de masline din Puglia, suc de lamiie si aschii de
parmigiano reggiano
-
ragù
- pirjolute mici fierte pe abur deasupra
ragù-ului in Thermomix pe care o sa le folosesc ca sa fa
spaghetti-i din Doamna si Vagabondul
- pirjolute un pic mai mari ca mai sus pentru care ma duc sa fac acu un sos de curry
- si ma duc sa fac si umplutura pentru
guo tie niste "coltunasi" chinezesti
si 2 chestii de peste da' nu po' sa le zic aici