Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 478
  • 479
  • 480
  • 481
  • 482
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#9581 Useril este offline   Geomy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 September 2015 - 01:03 PM

Vezi postareaGeany, la 09 September 2015 - 11:39 AM, a spus:

Vezi postareaGeomy, la 09 September 2015 - 11:00 AM, a spus:

vai cum arata musacauaaaa, nu mai pot de pofta acum.
Geany mai ai un blid in plus? ca vin cu'n.. vin :-*

=)) imi pare rau ca nu te pot servi decat virtual

Si taietura era calda ca am pus la pachet lui domnu' Geany sa imparta si cu colegii =))
A iesit buna rau,mi-a placut mult gustul pe care-l dau vinetele :lol:


vaivaivai ce pofte, n'aveam in plan dar acum trebuie sa fac musaca.
la orice rezist, mai putin la musaca si chiftele. cum le vad ma pun pe treaba =))
ms Geany, chiar si virtual :hug:

#9582 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 September 2015 - 01:36 PM

Inca o data,imi pare rau ca ti-am facut pofta,pe de alta parte ma bucur daca te-am inspirat ,sa o faci musai,nu de alta dar sa nu raman eu cu:'' mustraridecunostintadecauza'' :lol:

P.S Eu fac spaghete aglio olio peperoncino(ca asa a decis shefu' :hug: )

Imagine atasata: monthly_09_2015/post-405-14418077541224.jpg

#9583 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 September 2015 - 12:44 PM

:-* Azi ne jucam...Am luat de la lidl cu doi lei sholea' un aluat de foietaj

Imagine atasata: monthly_09_2015/post-405-1443004694648.jpg

Am facut niste...hai sa le zic ''fantezii'' :tongue3: am taiat aluatul patrate,jumatate din ele le-am folosit ca baza,le-am pensulat cu ou batut,cealata jumatate am decupat in mijlocul patratului un cerc(cu un pahar)si am pus peste baza in coltz sub forma de stea,in mijloc am pus cu lingura sos de rosii cu oregano uscat de la plic si fulgi de ardei iute,feliute de salam crud uscat si cascaval,deasupra pus palarie discul decupat si pensulat cu ou batut...asta e..

Imagine atasata: monthly_09_2015/post-405-14430046805732.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2015/post-405-14430046886592.jpg

Bune rau...

In rest o supita de pui (cu usturoi si parmezan ras pus in farfurie) si ciocanele de pui fripte cu pilaf si salata.

#9584 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 26 September 2015 - 01:08 AM

Niste chiftelute si-o supa de sfecla rosie. In rest, pulpe de pui la cuptor sau la gratar (afara, pe terasa). Cam atat.... Lenesi si puturosi mai suntem..... :toothy9;

Imagine atasata: monthly_09_2015/post-46-14432224196334.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2015/post-46-14432224666297.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2015/post-46-14432224881592.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2015/post-46-1443222497172.jpg

#9585 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,817
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 05 October 2015 - 10:16 AM

Am facut ieri ce n-am crezut ca o sa fac vreodata: curcan dezosat umplut, reteta Arielei. Acum nu cred ca il voi face in alt fel, prea bun a iesit. Nu am pozat cand l-am servit, doar ce a ramas. Au fost incantati toti musafirii, le-a placut ca aveau si piept si pulpe in aceesi felie. Un deliciu a fost si pielea care s-a facut crocanta aproape peste tot, pusesem si un pic de sirop de artar deasupra cu cateva minute inainte sa fie gata.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2015/post-192-14440329620241.jpg


#9586 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 October 2015 - 11:33 AM

Imagine atasata: monthly_10_2015/post-9-14442103587242.jpg

Poza telefonata: un fel de bulz imprastiat:

Cuburi de mamaliga, rosii din bulion costita afumata si cascaval, oua.

#9587 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 October 2015 - 12:40 PM

Nu pot pentru ca sa cred :scratch:
Am facut si eu ceva foarte asemanator aseara, fisii de costita afumata si de mamaliga amestecate apoi cu ou, acompaniat cu castraveciori de la Lidl si un chardonnay de la castelnuovo don bosco :angryfire:

#9588 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 October 2015 - 01:14 PM

Te cred, te cred, ca stam in Piemonte.Mamaliga nu lipseste.
La pranz am facut omleta cu orez la cuptor.
Aveam un risotto cu legume ramas. :angryfire:

#9589 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 07 October 2015 - 07:49 PM

bulz imprastiat: -> idee buna :angryfire:
Eu azi mai pe "italieneste".
A mancat sefa la austrieci sambata seara intr-un restaurant mai domnesc...(camera albastra) (19,80cu fire de sofran si alea, alea.. )
si cum mi-a placut si mie- portia fiind destul de mare, am refacut azi. Reusita 87,76 % :scratch:

Imagine atasata: monthly_10_2015/post-27-1444239931425.jpg

Peter.
PS. Dar maine am zi libera si merg la ciuperci/bureti in padure. :cheers:
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9590 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 October 2015 - 09:20 PM

Fain Peter. mamaliga si eu la wend cu peste prajit&mujdei si ciorba de peste

#9591 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 09 October 2015 - 09:03 AM

Si am fost ieri in padure. Am gasit ciuperci cit a trebuit in reteta.. :angryfire:
Am mai pus ceva piept de curcan.

Imagine atasata: monthly_10_2015/post-27-14443741069553.jpg

Portii mai mici ptr. restul poporului
Imagine atasata: monthly_10_2015/post-27-14443741216445.jpg

si una mai mare ptr. mine :scratch:
Imagine atasata: monthly_10_2015/post-27-14443741140122.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9592 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,645
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 09 October 2015 - 09:40 AM

Vezi postareaPeter, la 09 October 2015 - 09:03 AM, a spus:

Si am fost ieri in padure. Am gasit ciuperci cit a trebuit in reteta.. :angryfire:

Manatarcile alea arata de milioane.
Cum ai facut sosul?

#9593 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 October 2015 - 10:00 AM

Vezi postareaPeter, la 07 October 2015 - 07:49 PM, a spus:

PS. Dar maine am zi libera si merg la ciuperci/bureti in padure. :angryfire:

Ai gasit?

#9594 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 October 2015 - 10:21 AM

arata incredibil ciupercile tale de padure, Padure! parca le simt aroma... mmmm! Si la mine la tara tot manatarci le spune ...si cred ca italienii le numesc porcini. N-am mai mancat din copilarie culese de mine din padure ... Si ce bune mai erau ...cu plasele culegeam dupa ploi...
19.9 portia de paste ? huh! Arata f bine si varianta ta! ce legume ai mai pus acolo? un strop de pastai de mazare, pepperoncino si zucchini ?
ontopic: aseara am facut o supa de galuste (ca la noi a venit frigatania mare) cu zama din piept de vitel si un os de vita. O bunatate si galustile (proba mea de foc) mi-au iesit pufoase. :occasion14:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9595 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 09 October 2015 - 10:28 AM

Vezi postareabellamama, la 09 October 2015 - 09:40 AM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 09 October 2015 - 09:03 AM, a spus:

Si am fost ieri in padure. Am gasit ciuperci cit a trebuit in reteta.. :occasion14:

Manatarcile alea arata de milioane.
Cum ai facut sosul?


Am prajit carnea bine, apoi o ceapa taiata marunt cu ciupercile taiate, stins cu putin vin alb.
Adaugat supa, lasat sa fiarba putin, am adaugat frisca lichida, mirodeniile, verdeturi, sare, piper, ceva iuteala, putin otet. La sfarsit ingrosat cu amidon.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9596 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 09 October 2015 - 10:28 AM

Vezi postareaAdriana, la 09 October 2015 - 10:00 AM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 07 October 2015 - 07:49 PM, a spus:

PS. Dar maine am zi libera si merg la ciuperci/bureti in padure. :love7:

Ai gasit?


Se vad in prima poza. :occasion14:
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9597 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 October 2015 - 10:50 AM

Am lasat deschisa pagina o vreme pina cind am scris mesajul si intre timp ai postat si tu :occasion14:

#9598 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 09 October 2015 - 01:14 PM

Vezi postareaPeter, la 09 October 2015 - 09:03 AM, a spus:

Si am fost ieri in padure. Am gasit ciuperci cit a trebuit in reteta.. :love7:
Am mai pus ceva piept de curcan.
Portii mai mici ptr. restul poporului
si una mai mare ptr. mine
Peter

Gasisi hribi?????? Oaaaaaaaa!!!!!! :( :drool: :drool: :drool: N-ai idee cat te individiez!! Aici hribii-s la pret de aur! :love7: O singura data am vazut hribi aici. Mi-am cules dintii de pe jos, am inghitit in sec si-am trecut mai departe...... Nu dau io milioane pe kila de bureti! :(
Arata minunat si galustele si mancarica.. Detaliezi nitel, pliiiiz! :occasion14: Desi n-am hribi (nici macar un biet burete din padure), o sa vad ce ciuperci mai parfumate gasesc in magazin. :love7:
Sa va fie de bine! :(

#9599 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 October 2015 - 05:47 PM

Foxule eu gasesc congelate in mix de ciupe cu hribe, sau ceva mai scumpe doar hribi...si zau ca-s onorabili. Nu se compara cu cei proaspeti ( si aici au preturi wow la piata)

#9600 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 October 2015 - 05:52 PM

Eu o portioara à la Zoaza de pateu de ficat ( fusei la macelar si m-am lasat tentata de "gingiumingiu2 PUTIN RILLETTES DE GASCA , PUTIN PATEU "FORESTIER/ CICA DE PADURE) SI ACESTI FICATEI...VREO 100 GR MAXIM. AM FACUTPTR MUSIU SI CINE O MAI VENI MAINE. ACUM E LA FRIGI...AM POZAT ALATURI DE CUTIA DE CHIBRITE, CA SA VEDETI CA NU VA INDIC IN OROARE DE CANTITATI OUPSSSSSSSSSSSSSSSS SCUZATI, Nu am vazut ca urlu :occasion14:.tot pentru musiu supa de chimen cu crutoane pe diseara

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2015/post-16-14444060159146.jpg


Arata acest topic


  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 478
  • 479
  • 480
  • 481
  • 482
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi