Ce ati gatit astazi?
#9601
Postat 09 October 2015 - 10:00 PM
#9602
Postat 09 October 2015 - 10:46 PM
stella, la 09 October 2015 - 05:47 PM, a spus:
Hmmmm, recunosc, la variante congelata nu m-am gandit. O sa caut, saru' mana pentru sugestie!
#9603
Postat 11 October 2015 - 03:04 PM
La mine deja miroase a craciun
primele sarmalute in foi de varza murata din acest sezon
Poza urata (ca de obicei) direct de la locul comiterii faptei,facuta pe intuneric..


Bune rau,asta e doar portioara pusa la racit
#9605
Postat 12 October 2015 - 05:50 PM
#9606
Postat 13 October 2015 - 09:38 AM
eu am facut rizzotto cu spanac, cererea fiica-mii! acum cica mi-a iesit la fel de bun ca al de la gradi (Adica vrea sa fie spanacul facut piure! o data l-am pus, din ala congelat in rotocoale, care e mai planta asa ...si a zis ca e bleah
cat de frumos ai curatat firul ala negru la creveti, Dex! sau asa au fost? eu nu am facut si nici vazut de cumaparat (gradina de zarzavat nu am) flori de dovlecel niciodata la noi.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#9607
Postat 13 October 2015 - 08:18 PM
#9608
Postat 13 October 2015 - 10:25 PM
#9611
Postat 14 October 2015 - 03:44 PM
Am cautat prin congelatoare, dar inca nimic.
#9612
Postat 14 October 2015 - 07:24 PM
#9613
Postat 14 October 2015 - 07:49 PM
Contin ceva aur? Hai mai bine cu mine in padure. Dupa cum ploua aici, cred ca de data asta voi
gasi mai multe ca prima data.
Acum ceva iute. Filet de porc, legume si gnocchi cu un sos pe baza de suc de rosii si supa ramasa.

Peter
#9614
Postat 15 October 2015 - 08:14 AM
Peter, la 14 October 2015 - 07:49 PM, a spus:
Contin ceva aur? Hai mai bine cu mine in padure. Dupa cum ploua aici, cred ca de data asta voi
gasi mai multe ca prima data.
Acum ceva iute. Filet de porc, legume si gnocchi cu un sos pe baza de suc de rosii si supa ramasa.
Peter
Crezi ca nu m-am gandit la varianta asta????? Pardon, variante: si la aur si la vizita!
Poza e cremenala....
#9615
Postat 15 October 2015 - 12:33 PM
Geany, la 14 October 2015 - 07:24 PM, a spus:
si mie mi-a ramas de la sarmale - 4lei la mine, la tine 5! - am tocat-o la chopper
#9616
Postat 15 October 2015 - 12:53 PM
moatza, la 15 October 2015 - 12:33 PM, a spus:
Geany, la 14 October 2015 - 07:24 PM, a spus:
si mie mi-a ramas de la sarmale - 4lei la mine, la tine 5! - am tocat-o la chopper
Ma atrage ideea,o sa fac si eu varza prospata combinata varza murata ,merci de pont
Eu azi am facut fasole cu afumatura servita cu castraveti murati.
#9617
Postat 15 October 2015 - 04:22 PM
#9618
Postat 16 October 2015 - 08:08 PM

Peter
#9619
Postat 16 October 2015 - 08:18 PM

Deja arata mai bine.
#9620
Postat 16 October 2015 - 08:26 PM

Cartofi din aia babani facuti la duba, inbunatatiti cu branza/iaurt/frisca si verdeturi/ceapa verde si "Schalotten" (?)
La cerere. La ora actuala ii indeplinesc sefei orice dorinta.

Peter

Ajutor












