clau_ash, la 29 December 2015 - 07:31 PM, a spus:
Ce ati gatit astazi?
#9742
Postat 30 December 2015 - 08:41 PM
#9743
Postat 01 January 2016 - 01:43 PM


Peter
#9744
Postat 01 January 2016 - 02:08 PM
Micul dejun a fost la 11 a.m.
Am scuze.
#9745
Postat 06 January 2016 - 10:07 AM
In fundal rulada cu crema de zmeura(dar asta dincolo)Stiti voi.
Pregatiri

Peter
#9746
Postat 06 January 2016 - 10:40 AM
#9747
Postat 06 January 2016 - 12:38 PM
stella, la 06 January 2016 - 10:40 AM, a spus:
Mi-l explici matale cind o sa ai vreme..
Peter
#9748
Postat 06 January 2016 - 01:40 PM
Eu acum am pe foc ciorbita de vacuta si varza calita cu costita afumata(Motz' am urmat sfatul tau si am pus si varza dulce si varza murata,sar-na'!
P.S :Poze urate pe intuneric(e intunericios,frig si ceata la noi)

#9749
Postat 06 January 2016 - 06:04 PM
Azi a fost lecker.

Peter
#9750
Postat 06 January 2016 - 07:27 PM
#9752
Postat 06 January 2016 - 10:51 PM
#9754
Postat 07 January 2016 - 10:16 AM
Geany, la 06 January 2016 - 01:40 PM, a spus:
si v-a placut? mie mi se pare f potrivita combinatia.
clau_ash, la 06 January 2016 - 10:17 PM, a spus:
f interesant! cum l-ai pregatit inainte?
anul asta tot resturi porcoase si-n plus o ciorba radauteana dintr-un piept de cocos, un pilaf cu ciuperci langa pulpe si aripi -carnea inabusita cu usturoi, iar din restul cantatorului un bors.
ieri placinta cu branza sarata si salata boeuf
iar azi tre sa prestez niste pulpe tot ptr echipa. da' n-oi termina io?
#9755
Postat 07 January 2016 - 01:10 PM
Peter, la 06 January 2016 - 12:38 PM, a spus:
2 pahare cu orez posibil basmati se pun intr-un bol si se varsa apa calda pe el, nu clocotita ci calda, si se amesteca sa iasa amidonul .Dupa vreo 10 min cca se clateste bine pana apa este curata fara urme de amidon.
*/4 de pahar de fidea subtire se rumeneste cu o bucatica ( cat o nuca mai maricica) de unt. invartind mereu. Atentie sa nu se arda...cand e rumenita fideaua ( culoare usor aramie) turnati un pahar ( acelasi ca la masurat ) cu apa rece sa opriti fierberea. se adauga orezul bine spalat si inca 1pahar 3/4 de apa. deci cantitatea de orez si fidea=cantitatea de apa. adaugati sare, ( eu pun de la mine putere si piper sau sofran, ei zic doar sare) , se pune cratita pe foc domol, cca 10 min, pana cand e absorbit tot lichidul. se stinge focul se lasa asa acoperit cca 10 min, apoi se amesteca totul, ca sa se amalgameze orezul cu fideaua.
Cu ceva in sos e foarte delicios, dar mie imi place si asa ca garnitura la orice sau doar cu o salata.
#9756
Postat 07 January 2016 - 01:34 PM
#9758
Postat 07 January 2016 - 05:24 PM
stella, la 07 January 2016 - 01:10 PM, a spus:
Danke!
#9759
Postat 07 January 2016 - 05:33 PM
Pieptul de vaca a stat 3-4 ore la rece dupa ce l-am tavalit prin usturoi si piper 1 bucata si cealalta bucata prin usturoi cu sos barbecue . Cel din urma a avut mai mult succes.
#9760
Postat 08 January 2016 - 03:25 PM

Ajutor











