Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#9741 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 December 2015 - 06:04 PM

Vezi postareaclau_ash, la 29 December 2015 - 07:31 PM, a spus:

Hamburgeri, cu ajutorul de rigoare :floare:




:lol:

#9742 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 December 2015 - 08:41 PM

Ce de bunatati si mai ales ce zana frumoasa in bucataria la Clau :floare:

#9743 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 01 January 2016 - 01:43 PM

Daca si asa nu se baga nimeni in fata..azi cartofi gratinati cu ceafa de porcule frageda...frageda :floare:

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-27-1451648579453.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-27-14516485676058.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9744 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 January 2016 - 02:08 PM

Eu revin mai tarziu cu "resturi"!
Micul dejun a fost la 11 a.m.
Am scuze. :floare:

#9745 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 06 January 2016 - 10:07 AM

Da' gatiti din greu. :rolleyes: Azi ce a scos sefa aseara din congi. Filet de porc/sos de friftura cu broccoli/sos hollandaise si tagliatelle.
In fundal rulada cu crema de zmeura(dar asta dincolo)Stiti voi. :toothy6:

Pregatiri
Imagine atasata: monthly_01_2016/post-27-14520676141064.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9746 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 January 2016 - 10:40 AM

Eu facut alaltaieri un mare gigot de miel , alaturi un orez cu fidea, reteta libaneza Ieri fratello a postit, asa ca avem azi gigot rece. oi face o salata alaturi

#9747 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 06 January 2016 - 12:38 PM

Vezi postareastella, la 06 January 2016 - 10:40 AM, a spus:

un orez cu fidea, reteta libaneza


Mi-l explici matale cind o sa ai vreme.. :rolleyes:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9748 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 January 2016 - 01:40 PM

Ce bine arata totul! mai ales cartofii gratinati imi fac cu ochiul! :toothy6:

Eu acum am pe foc ciorbita de vacuta si varza calita cu costita afumata(Motz' am urmat sfatul tau si am pus si varza dulce si varza murata,sar-na'! :rolleyes: )

P.S :Poze urate pe intuneric(e intunericios,frig si ceata la noi)

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-405-14520866389235.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-405-14520866448196.jpg

#9749 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 06 January 2016 - 06:04 PM

Chiar i-am propus sefei sa fac si eu maine ceva de genul ciorbitei de varza.
Azi a fost lecker.
Imagine atasata: monthly_01_2016/post-27-14520962369788.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9750 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 06 January 2016 - 07:27 PM

Mai copii mosului eu cum sa postez ciorba de fasole cu bors, stil moldovenesc, sau friptura sau fasole cu carnati, sau snitel azi?? Hai ca poate la supa cu galusti puteam face o poza, ca mi-au iesit mortale, multumesc Arcadia!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#9751 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,017
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 06 January 2016 - 10:17 PM

Carnati afumati picanti si piept de vaca

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-591-14521113315202.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-591-14521113456613.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-591-14521113659142.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-591-14521113790659.jpg

#9752 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 06 January 2016 - 10:51 PM

Uite vezi! Asta poza!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#9753 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 07 January 2016 - 06:43 AM

Arata tare "lecker"!
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9754 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 07 January 2016 - 10:16 AM

Vezi postareaGeany, la 06 January 2016 - 01:40 PM, a spus:

varza calita cu costita afumata(Motz' am urmat sfatul tau si am pus si varza dulce si varza murata,sar-na'! :rolleyes: )


si v-a placut? mie mi se pare f potrivita combinatia.

Vezi postareaclau_ash, la 06 January 2016 - 10:17 PM, a spus:

piept de vaca


f interesant! cum l-ai pregatit inainte?

anul asta tot resturi porcoase si-n plus o ciorba radauteana dintr-un piept de cocos, un pilaf cu ciuperci langa pulpe si aripi -carnea inabusita cu usturoi, iar din restul cantatorului un bors.
ieri placinta cu branza sarata si salata boeuf :hug: cu sunca de Praga :toothy6: ptr muncitori.

iar azi tre sa prestez niste pulpe tot ptr echipa. da' n-oi termina io? :hug:

#9755 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 January 2016 - 01:10 PM

Vezi postareaPeter, la 06 January 2016 - 12:38 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 06 January 2016 - 10:40 AM, a spus:

un orez cu fidea, reteta libaneza


Mi-l explici matale cind o sa ai vreme.. :occasion15:

Peter


2 pahare cu orez posibil basmati se pun intr-un bol si se varsa apa calda pe el, nu clocotita ci calda, si se amesteca sa iasa amidonul .Dupa vreo 10 min cca se clateste bine pana apa este curata fara urme de amidon.
*/4 de pahar de fidea subtire se rumeneste cu o bucatica ( cat o nuca mai maricica) de unt. invartind mereu. Atentie sa nu se arda...cand e rumenita fideaua ( culoare usor aramie) turnati un pahar ( acelasi ca la masurat ) cu apa rece sa opriti fierberea. se adauga orezul bine spalat si inca 1pahar 3/4 de apa. deci cantitatea de orez si fidea=cantitatea de apa. adaugati sare, ( eu pun de la mine putere si piper sau sofran, ei zic doar sare) , se pune cratita pe foc domol, cca 10 min, pana cand e absorbit tot lichidul. se stinge focul se lasa asa acoperit cca 10 min, apoi se amesteca totul, ca sa se amalgameze orezul cu fideaua.
Cu ceva in sos e foarte delicios, dar mie imi place si asa ca garnitura la orice sau doar cu o salata.

#9756 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 January 2016 - 01:34 PM

Vezi postareamoatza, la 07 January 2016 - 10:16 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 06 January 2016 - 01:40 PM, a spus:

varza calita cu costita afumata(Motz' am urmat sfatul tau si am pus si varza dulce si varza murata,sar-na'! :occasion15: )


si v-a placut? mie mi se pare f potrivita combinatia.



F. buna combinatia motz',e optima :thumleft:

Clau' afumaturile tale arata intr-un mare,mare fel :105:

Eu am in plan pt. pe seara,cartofi copti,dar curatati de coaja ,inveliti in folie de aluminiu,cu unt,serviti cat sunt fierbinti cu sare unt,cascaval ras si smantana :71:

#9757 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 January 2016 - 01:53 PM

Clau. Totul este wow .

#9758 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 07 January 2016 - 05:24 PM

Vezi postareastella, la 07 January 2016 - 01:10 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 06 January 2016 - 12:38 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 06 January 2016 - 10:40 AM, a spus:

un orez cu fidea, reteta libaneza


Mi-l explici matale cind o sa ai vreme.. :occasion15:

Peter


2 pahare cu orez posibil basmati se pun intr-un bol si se varsa apa calda pe el, nu clocotita ci calda, si se amesteca sa iasa amidonul .Dupa


Danke!
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9759 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,017
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 07 January 2016 - 05:33 PM

Multumim frumos de aprecieri, si sotul a muncit din greu la tocat si umplut carnatii. :occasion15:

Pieptul de vaca a stat 3-4 ore la rece dupa ce l-am tavalit prin usturoi si piper 1 bucata si cealalta bucata prin usturoi cu sos barbecue . Cel din urma a avut mai mult succes.

#9760 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 08 January 2016 - 03:25 PM

Vezi postareaclau_ash, la 06 January 2016 - 10:17 PM, a spus:

Carnati afumati picanti si piept de vaca




Mama mama ce orgie culinara!! :occasion15:

Arata acest topic


  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
2 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

  1. Rania,
  2. black_cat