Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#981 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 May 2010 - 12:21 PM

Vezi postarealaura_lala, la 05 May 2010 - 11:02 PM, a spus:

Am scobit vanata si am taiat marunt miezul

Imi place cit de "tehnic" le-ai scobit :notworthy:

#982 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 06 May 2010 - 12:28 PM

Vezi postareaAdriana, la 06 May 2010 - 12:21 PM, a spus:

Vezi postarealaura_lala, la 05 May 2010 - 11:02 PM, a spus:

Am scobit vanata si am taiat marunt miezul

Imi place cit de "tehnic" le-ai scobit ^_^


Mersi Adriana! :notworthy: Ideea era sa scot cat mai mult miez fara sa stric vanata, ca sa am apoi loc de pus umplutura gustoasa. :wub:

#983 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 May 2010 - 12:32 PM

E foarte buna ideea pentru ca in felul asta umplutura nu iese de pe margini, o sa o adopt si eu :notworthy:

#984 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 06 May 2010 - 05:18 PM

Fish & chips.Pentru chips am avut doar cartofi noi,nu cumparasem rosa. :tongue3:
Eu salata de orez :D da` nu am timp sa mananc acu`,asa ca sta cumintica la rece.

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-119-127316247304.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-119-127333724212.jpg


#985 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 May 2010 - 06:23 PM

La mine ,am o lene de ma doare...azi e si racorica,asa ca taraneste...Branza de oi(burduf)carnati semiafumati si cartofi''taranosi''

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-405-127316264232.jpg

Cu outul da taran care ''ieste''..

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-405-127316265619.jpg

Cu mamaliguta de la tara(cu huste prin ea mai pripita asa ca la noi in moldova ca asa ii place sotului,motata :tongue3: ),cu muraturili' di' nu sa mai termina ;) (ma da' asa-s de tari si de picante ca mi-i mila sa le arunc zau...)...
Azi va ofer liliac atat de parfumat ca tre' sa vezi ca sa crezi :D ...

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-405-127316264908.jpg

#986 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 06 May 2010 - 08:22 PM

Geany,pe mine m-ai lovit direct în creshtet!...mai ales cu cîrnatii aia!

Azi,Spaghetti cu sos (rosii,carne de vita,mazare congelata,busuioc,oregano,si un linguroi de smîntîna :tongue3: )

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-5-127317005144.jpg
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#987 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 May 2010 - 08:41 PM

Maya iti ofer si eu creshtetu din dotare ,ca ma doare de la pastele tale(si mie imi place la sos sa pun mazare si smantana) :tongue3:
Scuze ca nu ti-am raspuns mai devrema la rosii uscate dar zau ca nu am vazut desi stau toata ziua pe forum,se vede ca am prins orbu' gainilor :D ...

#988 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 May 2010 - 05:18 PM

Azi am gasit un cascaval afumat tare fain in forma de ciupercuta,mi-a placut tare mult,asa ca l-am cumparat fara sa stau pe ganduri,ca si textura era exact ca scamorza afumata,care-mi place mie,foarte fraged si parfumat...

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-405-127324495878.jpg

Acum intrebare intrebatoare ce sa fac cu el?!!!
Pizzaa au strigat ai mei in cor!!!E vineri deci pizza :floare: ...Am cotrobait prin frigi' sa vad ce mai am...

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-405-127324495028.jpg

Iata si pizzele cu berica rece :occasion14: ...

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-405-127324496778.jpg

Si una simpla alba pt. moa(doar cu ceapa,ardei iute, ulei de masline ,oregano, masline si branza)....

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-405-127324497504.jpg

#989 Useril este offline   nane 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 07 May 2010 - 06:55 PM

Geany draga tu trebuie sa fii pedepsita pt ca torturezi oamenii, mai ales pe astia ca mine care ling calculatorul la vederea bucatelor neaose :occasion14: Te pup fata draga!
Foarte faine bucatele, le si simt mirosul , bravo!

#990 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 May 2010 - 07:13 PM

Multumesc Nane departe de mine gandul sa fac in ciuda cuiva...poate doar sa inspir si sa dau idei(uneori mai ''inedite''chiar :floare: )...Ce mai faci?ca parca nu prea te-am mai vazt' :occasion14: ...

#991 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 May 2010 - 11:35 PM

Vezi postareaMaya, la 03 May 2010 - 10:48 PM, a spus:

Adriana,

am avut patru jumatati de kept.Asa...
Într-o punga,am bagat 1 lingura faina,sare,piper si un praf de usturoi.Am bagat cele patru jumatati de piept în punga si am scuturat pîna au fost acoperite de un strat fin de faina & condimente (stii tu metoda).Apoi le-am prajit scurt în ulei de masline la foc iute pe ambele parti,si am stins cu o canita de vin.Am pus o legatura mica de frunze de salvie,si am lasat sub capac la foc moderat sa fiarba vreo/maxim 20 minute.In acest timp am întors carnea de 2 ori.Atît tot.Mai mult se scrie decit e de facut :floare:
Carnea e moale,frageda si suculenta,cu o aroma superba de la salvie,iar sosuletul (nu prea mult) lasat de vin,zeama de carne...si aburii din lecriuzeta mea rosie :D ,e un deliciu!

Am inaugurat lecriuzeta :D Diferenta fata de tine a fost ca am folosit o bucata de pulpa de curcan pentru ca pieptii de pui care erau la supermarket nu-mi placeau, in loc de faina am pus gris si carnea n-am prajit-o in ulei pentru ca am pus-o in sosuletul in care am facut inainte bibilica (initial am vrut sa le pun la copt impreuna dar bibilica mi-a umplut tot fundul lecriuzetei asa ca am zis ca fac separat curcanul) si am fiert mult si bine adaugind apa fierbinte, spre sfirsit am taiat-o felii si lasat sa mai fiarba descoperit pina ce s-a redus de tot sosuletul, a iesit exceptional de bine, acu vreau sa incerc o fripturica de vitel. Sunt foarte mindra si multumita de criuzeta mea si pentru asta trebuie sa-ti multumesc tie, sorella :occasion15:
Stefano s-a oferit sa spele lecriuzeta in chiuveta de afara unde de obicei se duce sa spele chestiile mai mari sau mai murdare si nu l-am lasat sa o atinga :D Desi parea ca se lipise cite un pic, am trecut paleta de silicon si s-a dus tot, apoi am lasat sa curga un pic de apa fierbinte si s-a curatat perfect.
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-4-127326808674.jpg

#992 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 08 May 2010 - 12:09 AM

Geany,uite cum mai poti savura scamorza http://artaculinara....amorza-afumata/ ,paote le place si barbatilor tai :occasion15:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#993 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 May 2010 - 07:09 AM

Vezi postareaMaya, la 08 May 2010 - 12:09 AM, a spus:

Geany,uite cum mai poti savura scamorza http://artaculinara....amorza-afumata/ ,paote le place si barbatilor tai :floare:

Multumesc Maya cu siguranta le va place ca arata exact pe gustul nostru,ce bine ca ai postat reteta si aici cu siguranta le va place tuturor,branza rosii ceapa topit tot pe paine...mmmm!!!un deliciu...Simplu si bun,reteta perfecta. :occasion15:

#994 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 08 May 2010 - 07:25 AM

eu am ciorba de burta pe foc si aluatul e in masina pt calzone cu chorizo spaniol si ciumpercute
am socri in vizita la cina 9doar eu si socru mancam ciorba de burta :occasion15: ) si cum soata e cu fetele la plimbare o fac repede ca pute si nu-i place :floare:

#995 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 08 May 2010 - 05:44 PM

Pentru seara asta:ciuperci la cuptor cu salata verde.
In palariile curatate, am pus piciorusele calite cu ceapa verde, sare, piper si cascaval deasupra!

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-73-127333347926.jpg

Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#996 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 May 2010 - 07:41 PM

Ce bine arata si ciupercuta ta zozole'',ciupercile umplute asa is'preferatele mele.Mi se pare mie sau au fost mari si faine....

#997 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 08 May 2010 - 11:33 PM

Bibilică cu legume la cuptor
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-4-12733543955.jpg

#998 Useril este offline   Olguta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 May 2010 - 08:28 AM

Vezi postareaAdriana, la 08 May 2010 - 11:33 PM, a spus:

Bibilică cu legume la cuptor
Atasament faraonaverdure.jpg


Adriana, ce bine arata... bibilica n-am mancat decat o data, da' eram prea mica sa-mi amintesc gustul.. stiu doar ca are carnea mai vanata, ori ba?!! :bounce:
Aaaa.. noi la bibilici le spuneam pichiri (cu accent pe primul i):bounce:
Imagine postata

#999 Useril este offline   Olguta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 May 2010 - 08:31 AM

Eu am facut ieri o mancare de mazare, insa aseara nu aveam niciunul chef de ea, asa ca am mancat o salata de rosii :bounce:
Poze nu am ca mi-era aparatul descarcat :bounce:
Imagine postata

#1000 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 09 May 2010 - 10:38 AM

Vezi postareaGeany, la 08 May 2010 - 07:41 PM, a spus:

Ce bine arata si ciupercuta ta zozole'',ciupercile umplute asa is'preferatele mele.Mi se pare mie sau au fost mari si faine....

Asa-i, Geany, au fost foarte mari si foarte frumoase, si mai ales , foarte bune!Au fost 12 bucati!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

21 useri citesc topicul
0 membri, 21 vizitatori, 0 utilizatori anonimi