Ce ati gatit astazi?
#9861
Postat 27 February 2016 - 04:44 PM
#9862
Postat 28 February 2016 - 12:20 AM
ca ploua si e frig asa ca e vremea mincaricii cu mamaliga, deasupra mi-am taiat fin un fir de usturoi proaspat

#9863
Postat 28 February 2016 - 07:06 AM
Eu nu am vas de lut(roman), dar zice lumea ca e ceva bun. Sa-l folosesti cu mare placere. Si sa ne pui poze, asa ma bucur si eu.

Peter

#9864
Postat 28 February 2016 - 07:06 AM
Adriana, la 28 February 2016 - 12:20 AM, a spus:
ca ploua si e frig asa ca e vremea mincaricii cu mamaliga, deasupra mi-am taiat fin un fir de usturoi proaspat
Mama ei de mamaliga. Lecker!

Peter

#9865
Postat 28 February 2016 - 07:09 AM


Si dupa ce s-a terminat foto-session ptr. WA am mancat si a fost excelent. Demult nu am mai avut.

Peter

#9866
Postat 28 February 2016 - 07:30 PM
Eu, pulpe de pui dezosate la cuptor cu cartofi, masline si ceapa din aia mica si turtita. Maslinele pe care le tot pun in cuptor pe langa cartofi, sunt ale noastre din gradina, pregatite de socrul meu, le pune la cuptor si apoi le conserva in ulei de masline.

#9867
Postat 02 March 2016 - 07:46 PM


Sa vedem cum va fi cind e gata.
Peter

#9869
Postat 02 March 2016 - 08:47 PM
zerda, la 02 March 2016 - 08:15 PM, a spus:

Uite:


Sefa a mancat chiar acum si m-a laudat.

Peter

#9871
Postat 03 March 2016 - 09:00 AM

Ma duc sa-mi fac un ceai!
#9872
Postat 03 March 2016 - 09:51 AM

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#9873
Postat 03 March 2016 - 09:56 AM


Peter

#9875
Postat 03 March 2016 - 10:55 AM
moatza, la 03 March 2016 - 10:51 AM, a spus:
la cat e de plina eu credeam ca va fi ceva umplutura de jur-imprejur dupa coacere.
cum de n-a curs nimic? vorbesc serios, sunt f mirata

bravo, bravo!
Spanacul a fost din ala cu frunze intregi, apoi si branza a inchegat totul pina sa iasa afara. Si spanacul a fost stors de o mana puternica de barbat...

Peter

#9876
Postat 03 March 2016 - 10:56 AM
Peter, la 03 March 2016 - 10:55 AM, a spus:
moatza, la 03 March 2016 - 10:51 AM, a spus:
la cat e de plina eu credeam ca va fi ceva umplutura de jur-imprejur dupa coacere.
cum de n-a curs nimic? vorbesc serios, sunt f mirata

bravo, bravo!
Spanacul a fost din ala cu frunze intregi, apoi si branza a inchegat totul pina sa iasa afara. Si spanacul a fost stors de o mana puternica de barbat...

Peter
e grozav de reusita, poza de revista, bravo iar!
#9878
Postat 03 March 2016 - 12:07 PM
spor la copturi!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#9880
Postat 03 March 2016 - 12:26 PM