Ce ati gatit astazi?
#9903
Postat 28 March 2016 - 10:04 AM
Friptura obligatorie de miel.

Peter
#9904
Postat 28 March 2016 - 01:45 PM
Eu dupa cum am zis la intrebari am comis ieri un papricas de pui(in loc de galustele cu gnochi)si am mai pus eu si smantana.


Aseara o salata de fasole boabe (fierte )cu masline,ceapa rosie ,ardei gras ,o conserva de ton,ulei de masline,zeama de lamaie ,piper..
Azi o musaca ...pachetul pt. domnu' Geany'

Si o portie calda(smotocita ,nici nu se vad straturile,dar iertaciune,era fierbinte ca hunii mei nu au rabdare
#9906
Postat 29 March 2016 - 01:52 PM
Azi e zi de terminat branzuri' de prin frigi'
Toate sunt cadonate',asa ca bulete de cascaval in amestec cu branza iute de oi de la borcan,cu cartofi prajiti si salata..

Pe seara am in plan branza de ''veci'' frecata cu ceapa rosie sare piper un cub de unt moale, o lingura de ulei maslinos',olea' de smantana cat sa ajunga la cremozitatea dorita,servita cu paine neagra si rosioare cherry,ardei gras ,castravete ,ceapa verde etc...
Deci azi e pe branza!
#9907
Postat 31 March 2016 - 11:59 AM
#9909
Postat 03 April 2016 - 01:26 PM

Hi hi hi! imi trasei fatza de masa aurie
Alta incercare..

Mnneee!!! da-o in colo tot varza ie'...
#9910
Postat 04 April 2016 - 07:41 PM
Un risotto cu filet de porc sau piept de rata. La alegere. Salata.

Si ca sa fie mai nemtesc, cu sos.

Peter
#9911
Postat 04 April 2016 - 11:24 PM
#9912
Postat 05 April 2016 - 07:30 AM
Adriana, la 04 April 2016 - 11:24 PM, a spus:
Peter
#9913
Postat 08 April 2016 - 07:58 PM
Am primit o carte de retete cum gatesc doamnele politistilor
Si am inceput cu o reteta, ii zice"Mitternachtssuppe" a la Joe. Adica supa pe la miezul noptii. Cu carne tocata de vita,
cabanossi, ardei, alea, alea. Nu e rea, macar a fost o idee. Zau, nu mai stiu ce sa gatesc...
Dar asi face in fiecare zi cite o paine.
Si am mai reciclat si painea veche...ca maine fac una noua cu toate cele.

"Supa"...zici ca este chilli con carne, dar nu este.

Ne vedem(?) maine..
Peter
#9914
Postat 09 April 2016 - 09:28 AM
la mine banal,am avut pizza si apoi pilaf cu piftele si salata de varza
Mi-e de o ciorbita de loboda
#9915
Postat 09 April 2016 - 12:15 PM
E buna ca inspiratie, dar la corectitudine(!!!) -> fix pix! (ati gasit greseala?)
ex.

si reteta de aseara zicea ceva o de juma de litru de vin, dar de juma de zeama nu mai zicea...
O arunc.
Dar azi dupa mine:
"Geschnetzeltes" de curca

cu paine de secara
Peter
#9916
Postat 10 April 2016 - 11:40 AM

+ panini a lui Laura A.
Peter
#9917
Postat 10 April 2016 - 12:36 PM

Peter
#9919
Postat 10 April 2016 - 06:34 PM


Peter

Ajutor









