Ce ati gatit astazi?
#9903
Postat 28 March 2016 - 10:04 AM

Friptura obligatorie de miel.

Peter

#9904
Postat 28 March 2016 - 01:45 PM

Eu dupa cum am zis la intrebari am comis ieri un papricas de pui(in loc de galustele cu gnochi)si am mai pus eu si smantana.


Aseara o salata de fasole boabe (fierte )cu masline,ceapa rosie ,ardei gras ,o conserva de ton,ulei de masline,zeama de lamaie ,piper..
Azi o musaca ...pachetul pt. domnu' Geany'

Si o portie calda(smotocita ,nici nu se vad straturile,dar iertaciune,era fierbinte ca hunii mei nu au rabdare


#9906
Postat 29 March 2016 - 01:52 PM

Azi e zi de terminat branzuri' de prin frigi'



Pe seara am in plan branza de ''veci'' frecata cu ceapa rosie sare piper un cub de unt moale, o lingura de ulei maslinos',olea' de smantana cat sa ajunga la cremozitatea dorita,servita cu paine neagra si rosioare cherry,ardei gras ,castravete ,ceapa verde etc...
Deci azi e pe branza!

#9907
Postat 31 March 2016 - 11:59 AM

#9909
Postat 03 April 2016 - 01:26 PM


Hi hi hi! imi trasei fatza de masa aurie


Alta incercare..


Mnneee!!! da-o in colo tot varza ie'...

#9910
Postat 04 April 2016 - 07:41 PM
Un risotto cu filet de porc sau piept de rata. La alegere. Salata.

Si ca sa fie mai nemtesc, cu sos.


Peter

#9911
Postat 04 April 2016 - 11:24 PM


#9912
Postat 05 April 2016 - 07:30 AM
Adriana, la 04 April 2016 - 11:24 PM, a spus:



Peter

#9913
Postat 08 April 2016 - 07:58 PM

Am primit o carte de retete cum gatesc doamnele politistilor

Si am inceput cu o reteta, ii zice"Mitternachtssuppe" a la Joe. Adica supa pe la miezul noptii. Cu carne tocata de vita,
cabanossi, ardei, alea, alea. Nu e rea, macar a fost o idee. Zau, nu mai stiu ce sa gatesc...

Dar asi face in fiecare zi cite o paine.

Si am mai reciclat si painea veche...ca maine fac una noua cu toate cele.

"Supa"...zici ca este chilli con carne, dar nu este.

Ne vedem(?) maine..
Peter

#9914
Postat 09 April 2016 - 09:28 AM

la mine banal,am avut pizza si apoi pilaf cu piftele si salata de varza

Mi-e de o ciorbita de loboda

#9915
Postat 09 April 2016 - 12:15 PM
E buna ca inspiratie, dar la corectitudine(!!!) -> fix pix! (ati gasit greseala?)
ex.

si reteta de aseara zicea ceva o de juma de litru de vin, dar de juma de zeama nu mai zicea...

O arunc.
Dar azi dupa mine:
"Geschnetzeltes" de curca

cu paine de secara


Peter

#9916
Postat 10 April 2016 - 11:40 AM

+ panini a lui Laura A.

Peter

#9917
Postat 10 April 2016 - 12:36 PM

Peter

#9919
Postat 10 April 2016 - 06:34 PM


Peter
