Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#3541 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 23 September 2011 - 03:30 PM

Vezi postareaLizura, la 23 September 2011 - 01:04 AM, a spus:

Vezi postareakoral, la 17 September 2011 - 10:06 PM, a spus:

Tiiiii, ce-aş mai fi mers şi eu la un grătar... din păcate , job nou , colectiv nou , a început adunarea de documente-dosare-acte-planuri scriptologie la greu , că pe asta se pune baza la noi =)) Oboseală extremă , am riduri până la genunchi , dacă până acum o lună , la cei 42 de ani ai mei , arătam şi eu decent , de 40 , zilele astea arăt , cu indulgenţă , de 50.
Uffff, m-am răcorit puţin , acum să fiu on topic cu : chifteluţe de legume, picante, supă de pui cu găluşte , piure de cartofi cu ficat de pui.

Ce reteta au chiftelutele de legume?


Lizura si Daniella , nu va pot da cantitati exacte , ca le fac la ochi, dar va prindeti voi cam cat trebuie: morcovi, gulie si telina fiarta in supa de pui se paseaza impreuna cu 5-6 cartofi fierti , se adauga condimente dupa plac( eu am pus sare, piper, chilli pudra si chimen pudra) 2 catei de usturoi trecuti prin presa, patrunjel verde tocat , 1 ou si pesmet cat sa devina o pasta usor de modelat. Se uda mainile si se fac chiftelute care se trec prin faina alba si apoi se prajesc.Usor si ieftin :snorting:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#3542 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 23 September 2011 - 05:39 PM

pizza albă e in trend, a mea e cu anşoale şi o pastă din ulei de măsline, rozmarin şi usturoi pe care le-am pisat bine in mojar

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-1215-13167922042888.jpg

#3543 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 23 September 2011 - 06:32 PM

Arata bine,Dexter!Numai ca eu o vad mai degraba focaccia.Daca esti de-acord,apoi azi am fost si noi intr-un trend cu tine.Am avut foccacia umpluta,pe care-am pus-o la 'ce-am copt'.

In plus, am avut somon Teryaki cu legume.
Imagine atasata: monthly_09_2011/post-1267-13167954463869.jpg

#3544 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 23 September 2011 - 09:27 PM

ba a fost pizza, numai că nu ştiu să o întind, aşa că forma şi grosimea sunt întodeauna aleatorii :tongue3:

#3545 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 September 2011 - 09:39 PM

Vezi postareaDexter, la 23 September 2011 - 09:27 PM, a spus:

ba a fost pizza, numai că nu ştiu să o întind, aşa că forma şi grosimea sunt întodeauna aleatorii :hello:


indraznesc si eu sa spun ca baza pizzei e sosul de rosii, mozzarella si oregano intinse pe aluatul clasic, restul de topinguri sunt fudulie. Si eu le vad pe cele postate azi mai degraba ca pe foccacia, sau ca pe instrumentele mele de tortura nr.2 :tongue3:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3546 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 23 September 2011 - 10:21 PM

dacă vă pare că dă mai mult spre focaccia nu am nimic împortivă, baza este reţeta clasică de pizza bianca în stil roman. usturoiu, anşoalele şi grosimea aleatorie, fac parte din semnătura personală :salut:

#3547 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 24 September 2011 - 02:43 AM

la mine la restaurant italienesc (la mine adica unde traiesc eu :salut: ). se serveste pizza bianca....si sant italieni get beget.
bine, ca au mai adaptat ei mancarea la gusturile cangurilor, e alta poveste....dar au si italienesti autentice

#3548 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 September 2011 - 04:09 PM

Azi i-a fost mamii pofta de sarmalute,asa ca am jumulit de foile externe niste varzuci puse la murat (ca inauntru nu e inca patrunsa) si i-am facut pofta.

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-405-13168731941292.jpg

Cu mamaliguta si smantana,ardei iute.

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-405-13168732301883.jpg

Si peperonata (in agrodolce)

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-405-13168732884661.jpg

#3549 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 24 September 2011 - 05:32 PM

Vezi postareaDaniella, la 23 September 2011 - 09:39 PM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 23 September 2011 - 09:27 PM, a spus:

ba a fost pizza, numai că nu ştiu să o întind, aşa că forma şi grosimea sunt întodeauna aleatorii :lol:


indraznesc si eu sa spun ca baza pizzei e sosul de rosii, mozzarella si oregano intinse pe aluatul clasic, restul de topinguri sunt fudulie. Si eu le vad pe cele postate azi mai degraba ca pe foccacia, sau ca pe instrumentele mele de tortura nr.2 :salut:



Vezi postareaDexter, la 23 September 2011 - 10:21 PM, a spus:

dacă vă pare că dă mai mult spre focaccia nu am nimic împortivă, baza este reţeta clasică de pizza bianca în stil roman. usturoiu, anşoalele şi grosimea aleatorie, fac parte din semnătura personală :salut:



Vezi postareaAngel, la 24 September 2011 - 02:43 AM, a spus:

la mine la restaurant italienesc (la mine adica unde traiesc eu :P ). se serveste pizza bianca....si sant italieni get beget.
bine, ca au mai adaptat ei mancarea la gusturile cangurilor, e alta poveste....dar au si italienesti autentice



La mine pizza inseamna o chestie care sa aiba blat copt in cuptor si ceva pe deasupra, una dintre cele mai bune pizza din ultima vreme fiind pizza bruscheta, asta avind doar blatul copt peste care se pune ulei de masline, rosii proaspete taiate cubulete, usturoi si busuioc verde. Nu mozzarella, nu parmezan, nu sos de rosii, nica :love3:

Geany, tu cu pozele alea anulezi toate subiectele cu mincarea sanatoasa :P

#3550 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 September 2011 - 05:40 PM

Vezi postareaCarmella, la 24 September 2011 - 05:32 PM, a spus:


Geany, tu cu pozele alea anulezi toate subiectele cu mincarea sanatoasa :P


Ba le scot si mai bine in evidenta :salut: prin contrast :salut:

Hi hi hi! :love3: :lol:

#3551 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 25 September 2011 - 03:58 PM

Vezi postareaOana S, la 22 September 2011 - 06:06 AM, a spus:

Eu am facut astazi o Supa/Ciorba de naut si sfecla rosie, care de fapt se facea cu fasole pestrita si din lipsa am incercat cu naut verde, a iesit f buna si interesanta la gust. Am mancat-o cu Chifle cu ceapa

Atasament IMG_5975.JPG

Atasament IMG_5962.JPG

Pupici!!



Aura, m-am tinut de promisiune si am venit cu reteta, o gasesti aici: Supa de naut si sfecla rosie

Pupici!!

ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#3552 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 September 2011 - 05:40 PM

Spaghete :)

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-405-13169652109999.jpg

#3553 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 25 September 2011 - 05:42 PM

anghinări, destul de mici, dau au fost foarte fragede

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-1215-13169650283737.jpg

secţiunea la una mai crocantă, yummmm!

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-1215-1316965023217.jpg

#3554 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 25 September 2011 - 08:57 PM

Vezi postareaDexter, la 25 September 2011 - 05:42 PM, a spus:

anghinări, destul de mici, dau au fost foarte fragede


Eu nu stiu de ce, dar nu ma incumet sa gatesc anghinare. Mi se pare complicat. Nu gatitul, ci curatatul.


Azi am facut papara cu ciuperci (boletus edulis)

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-1290-13169767959401.jpg

si vinete evantai (nu se mai vede branza, dar e pe acolo, doar ca s-a topit toata)

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-1290-13169768921629.jpg

#3555 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 26 September 2011 - 04:56 AM

De data asta pun ce a facut sotul meu...Budinca de taitei cu varza dulce, si cartofi copti, ...salata de legume cu branza sarata si...orcum nu am fotografiat tot ce a gatit

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-1297-13170057273542.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-1297-13170057544685.jpg


Pupici!!

ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#3556 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 September 2011 - 01:21 PM

Azi meniu fuarte' rafinat :) Ci' sa fac daca-mi era pofta?! :rolleyes:

Bors de fasole cu cimbru si taitei de casa,servit cu paine neagra si ceapa violeta ...

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-405-1317036034536.jpg

Si cartofi copti serviti cu sare si unt.

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-405-13170360250887.jpg

Hi hi hi! :D

#3557 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 26 September 2011 - 01:37 PM

Eu simplu ...una bucata pui dezmembrata (pieptul in congelator pentru alta data ) aripioare , diverse oase intr-o ciorbita cu de toate , pulpele in cuptor cu condimente , servite cu mazare cu orez si morcovi.

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-780-13170369079692.jpg
Imagine atasata: monthly_09_2011/post-780-1317036920481.jpg

#3558 Useril este offline   Anca 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 24-February 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 September 2011 - 10:21 AM

:) buna, fetelor! bine v-am gasit... :( (vorba vine, de gasit v-am gasit de mult :) ) dar azi imi fac curaj si pun si eu 2 poze cu ce am acum de papat (de gatit, recunosc ca am gatit aseara....azi-noapte chiar... :floare: dar tot se pune la socoteala, nu-i asa? :) ) si anume o supa de gulii (m-am inspirat din reteta pusa de Piscotel "supa de gulioare") si un fel de tarta sarata fara blat :)

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-609-1317111398137.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-609-13171115094795.jpg

#3559 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 September 2011 - 10:45 AM

bine ai venit Anca! sedere placuta si la cat mai mult schimb de experienta cu forumistii!

cum ai facut tarta, pare ca are si conopida?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3560 Useril este offline   Anca 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 24-February 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 September 2011 - 10:57 AM

Vezi postareaDaniella, la 27 September 2011 - 10:45 AM, a spus:

bine ai venit Anca! sedere placuta si la cat mai mult schimb de experienta cu forumistii!

cum ai facut tarta, pare ca are si conopida?



Multumesc frumos :)
tarta ..e cu ce aveam prin frigider acum si trebuia sa reciclez :( ... de data asta n-am pus conopida, dar merg multe combinatii... e cu piept de pui, cartof, un morcovel care s-a nimerit si el pe-acolo, putina branza, oua, o lingura de smantana. :floare:

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi