Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#4021 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 01 December 2011 - 02:58 PM

Koralo ,


Ne luam de mana si-nvartim hora fratiei ,ca si eu azi am tot ,
Fasole cu ciolan & Salata de ceapa.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#4022 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 01 December 2011 - 03:16 PM

Acompaniem cu o palinca sa nu se simta mirosul de ceapa si sa ne invartim mai bine... :angryfire:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#4023 Useril este offline   verber 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 01 December 2011 - 04:11 PM

Eu am bagat DESTEAPTA TE ROMANE de cu trezirea...la prinz fu fasole cu cirnati ...pe bune.......a si apreciat!!
:notworthy: :angryfire:

#4024 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 December 2011 - 04:15 PM

Aproape ma simt vinovata ca n-am facut!! Fasolea batuta se pune?!?
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#4025 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 01 December 2011 - 04:18 PM

asa se face azi, fasole cu carnati? :angryfire:

#4026 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 01 December 2011 - 07:23 PM

Vezi postareazerda, la 01 December 2011 - 04:15 PM, a spus:

Aproape ma simt vinovata ca n-am facut!! Fasolea batuta se pune?!?

pai sigur ca se pune, ca doar suntem in post :) :105:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#4027 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 01 December 2011 - 10:20 PM

Vezi postareaaura, la 01 December 2011 - 07:23 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 01 December 2011 - 04:15 PM, a spus:

Aproape ma simt vinovata ca n-am facut!! Fasolea batuta se pune?!?

pai sigur ca se pune, ca doar suntem in post Imagine postata Imagine postata



Ar trebui sa se dea de la Patriarhie dezlegare la ciolan de 1 Decembrie .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#4028 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 01 December 2011 - 10:36 PM

Hihihi, la pranz am avut azi o ciorba de fasole boabe groasa, cu afumatura si tarhon, n-am poze, scriu si eu ca vad ca sunt in bon ton cu ceea ce ati gatit voi astazi. Seara asta ficatel de pui cu orez picant (ceapa calita amestecata cu sofran, caril si piri-piri turnata peste orez).

#4029 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 December 2011 - 11:41 PM

Chiftele din carne de vita cu sos de rosii(la termomix)

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-13-13227755723097.jpg

Bietole de la mine de la tara, fierte (nu stiu cum le zice in romaneste) , apoi le-am taiat, am pus ulei ev intr-o tigaie cu un catel de usturoi si cateva fileuri de ansoa pana cand s-au topit fileurile, apoi am pus verdeata am lasat putin, amestecat si gata.

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-13-13227755625596.jpg

#4030 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 December 2011 - 11:45 PM

Buna idee ca eu pina la urma ma rezum doar la a le fierbe si incalzi apoi cu putin ulei si parmigiano deasupra. Mie imi plac foarte mult.

#4031 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 December 2011 - 11:48 PM

Vezi postareaAdriana, la 01 December 2011 - 11:45 PM, a spus:

Buna idee ca eu pina la urma ma rezum doar la a le fierbe si incalzi apoi cu putin ulei si parmigiano deasupra. Mie imi plac foarte mult.


Eu la fel faceam, le fierbeam si apoi le mai incalzeam in tigaie cu ulei si usturoi.
Ideea cu ansoa ii apartine lui socrelu!

#4032 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 December 2011 - 02:58 PM

Varza cu afumatura ,ardei iuti si mamaliguta :)

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-405-13228306911273.jpg

#4033 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 December 2011 - 03:16 PM

Buna ideea cu anchois la bietole . Geanino, sa va shii di ghini curechii.

#4034 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 02 December 2011 - 03:19 PM

La nervi si suparare , am tras o supa de pui cu galuste si un pilaf de orez , la cuptor , cu niste aripioare picante

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-780-13228318246663.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-780-13228318457172.jpg

si pana saptamana viitoare nu ma mai prinde nimeni in bucatarie , se mananca ceea ce este .

#4035 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 December 2011 - 03:22 PM

Vezi postareastella, la 02 December 2011 - 03:16 PM, a spus:

Buna ideea cu anchois la bietole . Geanino, sa va shii di ghini curechii.

Sar-na Stelino ...da-i varza dulce :)

Despre anchois cu bietole,mi-am amintit si de paste condimentate cu conopida si ansoa si deasemeni azi la prova del cuoco a facut Antonela(la casa clerici) niste scalopine langa care a pus unt cu ansoa,si salata :P

Ce legatura are asta cu achois cu bietole?! :) abar' n-am da' asa mi-o venit :)

Scuuzzee!

#4036 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 02 December 2011 - 05:19 PM

Vezi postarealaura_lala, la 01 December 2011 - 10:36 PM, a spus:

Hihihi, la pranz am avut azi o ciorba de fasole boabe groasa, cu afumatura


+1

Seara asta ficatel de pui

+1, cu sos de prune, ciuperci si telina sote.


#4037 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 December 2011 - 05:47 PM

Vezi postareastella, la 02 December 2011 - 03:16 PM, a spus:

Buna ideea cu anchois la bietole . Geanino, sa va shii di ghini curechii.


Incearca si nu vei regreta :) !
Daca n-ai ansoa la borcanel, poti pune pasta de ansoa la tub (daca gasesti la tine).

#4038 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 03 December 2011 - 02:42 PM

Vezi postareamoatza, la 02 December 2011 - 05:19 PM, a spus:

Vezi postarealaura_lala, la 01 December 2011 - 10:36 PM, a spus:

Hihihi, la pranz am avut azi o ciorba de fasole boabe groasa, cu afumatura


+1

Seara asta ficatel de pui

+1, cu sos de prune, ciuperci si telina sote.



Moatzo, fii bună şi explică-mi sosul ăsta, că toate ingredientele îmi plac şi le am în casă. :rolleyes: Mulţam anticipat.
Şi-mi veni aşa, o poftă de salata cu morcov, măr şi ţelină a lu Shefu...încât am şi făcut-o:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_12_2011/post-508-13229161318986.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#4039 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 December 2011 - 05:27 PM

Imi place si mie tare mult salata de telina cu morcov, e una din preferatele mele dupa salata de vinete si salata de ghebe cu maioneza.

#4040 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 03 December 2011 - 08:05 PM

Vezi postareakoral, la 03 December 2011 - 02:42 PM, a spus:

Moatzo, fii bună şi explică-mi sosul ăsta, că toate ingredientele îmi plac şi le am în casă. :occasion14: Mulţam anticipat.


eu fac f des sosul asta de prune. ciupercile si telina sunt garnitura.
am facut un gem de prune fara zahar, dar cred ca ar merge si cu prune din compot. din ciclul asta am mai facut sos si din caise din compot.
sa revenim: cateva linguri de gem de prune, cu putin vin rosu, o lingurita din dulceata de ardei iuti, putina pasta dulce de ardei -conserva facuta de mine in toamna- se pun in blender (sau il faci cu mixerul stick). sosul rezultat ori se pune direct peste carne/ficatei, ori il faci separat. eu prefer sa-l fac in tigaia cu carne. corectezi gustul cu sare, piper, eventual o lingurita de miere. iese onctuos, savuros, spicy si parfumat. poti pune in sos ciupercute taiate, eu le-am sotat separat, ca am facut cantitate mai mare.
recomand tuturor sosurile din fructe de la compot. la mine nu prea se mananca fructele si deseori le fac sos ptr carnuri.

edit: telina o tai cu razatoarea borner ca pe cartofii pai si o prajesc intocmai.

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi