Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#4681 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 16 February 2012 - 03:02 PM

Vezi postareaany_annette, la 16 February 2012 - 01:49 PM, a spus:

Ciorba de perisoare.
Abia astept pranzul =)) !


Vreau si euuuu! Arata foarte bine. Parca-i simt si mirosul.

#4682 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 February 2012 - 03:50 PM

Vezi postareaela, la 16 February 2012 - 03:02 PM, a spus:


Vreau si euuuu! Arata foarte bine. Parca-i simt si mirosul.


Pofteste la masa, cu placere!

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-1329400172599.jpg

cu ardei iuti pusi de mama aici

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-13294001961382.jpg

#4683 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 16 February 2012 - 04:01 PM

Sa-mi tin gura inchisa ca se inunda tastatura. Iau o lingura si vin! =)) Am si eu ardei iuti din gradina noastra, pusi de sot la borcan. =))

#4684 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 February 2012 - 05:09 PM

Brava Anutza...si eu verisoare cu ardei iute =)).
ps, eu pun oleac de gris la verisoare ( citire de la Cara/Arcadia...ptii ce dor mi-i si de ea si de Raluca si de Bonicella si de muuuuuuuuuulte alte persoane dragi. ) ca " le tine mai bine, ies mai egale)

#4685 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 February 2012 - 05:10 PM

Vezi postareaany_annette, la 16 February 2012 - 03:50 PM, a spus:

Vezi postareaela, la 16 February 2012 - 03:02 PM, a spus:

Vreau si euuuu! Arata foarte bine. Parca-i simt si mirosul.

cu ardei iuti pusi de mama aici

+1 imi place farfuria ta: cu 8 perisoare si tot pe atatia ardei iuti =))
si la mine a a ajuns mirosul, miaaaauuuu
Pastreaza si pt mine, portie dubla!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#4686 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 February 2012 - 05:36 PM

"8 perisoare si tot pe atatia ardei iuti"

Deny, deformare profesionala?
Ai contabilizat perisoarele lui Any?

#4687 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 February 2012 - 06:40 PM

Ela, ce sot harnic ai!
Daniella, 8 ardei iuti n-as fi putut manca :appl: !
Diseara tot asta e in menu ca am facut o oala babana!
Stella, eu la perisoare fac cum m-a invatat mama: carne, ou, orez, sare, piper, patrunjel. Bune tare ies si moi. Dar o sa incerc si cu gris.Cam cat se pune la 500 de gr de carne?
Eataly, Daniella are sechele de cand a fost la prietena ei in Italia si manca cate 50 de gr de paste :blackeye: !

Pun fasole de Romanica la inmuiat, maine ciorba de fasole, cu tarhon si marar!

#4688 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 16 February 2012 - 08:22 PM

Any, in sfarsit! :appl: da' kefiru', unde-i kefiru'?

ma bucur ca vad si eu portii de om normal, c-am avut azi o discutie c-o duoamna care sustinea ca 2 perisoare sunt deja prea multe, ea nu poate manca atata. bre, si eu mananc f putin acuma, da' nu pot sa cred ca 2 perisoare sunt o portie de femeie normala! chiar asa creer defect am?
iar pe de alta parte poa' sa bage fara numar, fara numar supe de la plic si sa ia la rand toate cutiile cu salate cu maioneza sau cu icre de 2 lei de pe raft...am nervi! :blackeye:

#4689 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 16 February 2012 - 08:36 PM

Vezi postareamoatza, la 16 February 2012 - 08:22 PM, a spus:

Any, in sfarsit! :appl: da' kefiru', unde-i kefiru'?

ma bucur ca vad si eu portii de om normal, c-am avut azi o discutie c-o duoamna care sustinea ca 2 perisoare sunt deja prea multe, ea nu poate manca atata. bre, si eu mananc f putin acuma, da' nu pot sa cred ca 2 perisoare sunt o portie de femeie normala! chiar asa creer defect am?
iar pe de alta parte poa' sa bage fara numar, fara numar supe de la plic si sa ia la rand toate cutiile cu salate cu maioneza sau cu icre de 2 lei de pe raft...am nervi! :blackeye:

Eu mananc zece perisoare, cum ma vezi si cum te vad, asa sa-i spui acelei doamne si nu le fac asa micutze...acresc cu bors si bag la ghiozdan ca tare-mi plac!
Poate fac in week-endul ce vine si o sa pun si eu gris, cum a spus stellina, sa vad diferenta, daca e!

#4690 Useril este offline   lili 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 16 February 2012 - 08:49 PM

In seara asta pui la cuptor
Mai fac si cartofi la cuptor si o sa avem si muraturi
Puiul inca nu e gata mai trebuie un pic dar l-am pozat acum ca ma grabesc cu masa sa apucam sa mancam pana incepe meciul.Forzza Steaua :D
Scuzati daca am fost off topic

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1233-13294181299266.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1233-13294181524039.jpg


#4691 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 February 2012 - 08:52 PM

Moatza mea draga, uite pentru tine cu dedicatie speciala:

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-13294183091669.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-13294183234695.jpg

Cum sa fie mult 8 perisoare, eu as balota si mai multe!
Am facut o oala sa avem de 2 ori, deci am mancat pranz si seara, cu 550 de gr de carne macinata. Acuma socotiti voi cam cate perisoare. O gramada.

#4692 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 16 February 2012 - 08:54 PM

Vezi postareaany_annette, la 16 February 2012 - 08:52 PM, a spus:

Moatza mea draga, uite pentru tine cu dedicatie speciala:


liiiike!

:D

#4693 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 16 February 2012 - 09:13 PM

Pe 8 n-as merge, dar 6, la cum arata...Imagine postata Asta ca s-aiba si zama loc!Imagine postata Vin?Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#4694 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 16 February 2012 - 09:19 PM

Vezi postareaany_annette, la 16 February 2012 - 06:40 PM, a spus:

Ela, ce sot harnic ai!
Daniella, 8 ardei iuti n-as fi putut manca :-* !
Diseara tot asta e in menu ca am facut o oala babana!
Stella, eu la perisoare fac cum m-a invatat mama: carne, ou, orez, sare, piper, patrunjel. Bune tare ies si moi. Dar o sa incerc si cu gris.Cam cat se pune la 500 de gr de carne?
Eataly, Daniella are sechele de cand a fost la prietena ei in Italia si manca cate 50 de gr de paste :D !

Pun fasole de Romanica la inmuiat, maine ciorba de fasole, cu tarhon si marar!


Eu azi tot ciorba de fasole am avut, dar n-am mai pozat.

#4695 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 February 2012 - 09:23 PM

Vezi postareaEataly, la 16 February 2012 - 05:36 PM, a spus:

"8 perisoare si tot pe atatia ardei iuti"

Deny, deformare profesionala?
Ai contabilizat perisoarele lui Any?

Nu stiu dc deformare profesionala, e cat foameeee :D :D + ca si eu mi-as fi pus tot freo 8 verisoare :-*

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#4696 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 February 2012 - 09:25 PM

Vezi postareaela, la 16 February 2012 - 09:19 PM, a spus:


Eu azi tot ciorba de fasole am avut, dar n-am mai pozat.


Na, bine ca mi-ai adus aminte, ma duc sa pun fasolea la inmuiat.

#4697 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 February 2012 - 09:25 PM

Vezi postareaany_annette, la 16 February 2012 - 06:40 PM, a spus:

Eataly, Daniella are sechele de cand a fost la prietena ei in Italia si manca cate 50 de gr de paste :D !

Pun fasole de Romanica la inmuiat, maine ciorba de fasole, cu tarhon si marar!

dar ce bine ma cunosti :( 80 gr paste +1 felie de prosciuto pt felul 2 :D

cum??? ati terminat oala de verisoare :D ? maine fasui? eu am zis ca ma lansez cu sania inspre incolo :-*

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#4698 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 February 2012 - 09:25 PM

Vezi postareazoazorel, la 16 February 2012 - 09:13 PM, a spus:

Pe 8 n-as merge, dar 6, la cum arata...Imagine postata Asta ca s-aiba si zama loc!Imagine postata Vin?Imagine postata


Daca n-ajungi in seara asta, te-astept maine la fasoleeeeee!!!

#4699 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 February 2012 - 01:24 AM

Vezi postareaany_annette, la 16 February 2012 - 06:40 PM, a spus:


Stella, eu la perisoare fac cum m-a invatat mama: carne, ou, orez, sare, piper, patrunjel. Bune tare ies si moi. Dar o sa incerc si cu gris.Cam cat se pune la 500 de gr de carne?


Anutza, eu fac totul ochiometric. si eu pun la fel ca mamitza ta ( fara patrunjel, pe care-l pun in zama ) si in plus oleac de gris :headbang: ...se modeleaza mai usor .
eu zic sa pui cam o lingura rasa de gris la 500 gr carne...

#4700 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 February 2012 - 01:47 AM

Vezi postareaDaniella, la 16 February 2012 - 09:25 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 16 February 2012 - 06:40 PM, a spus:

Eataly, Daniella are sechele de cand a fost la prietena ei in Italia si manca cate 50 de gr de paste B) !

Pun fasole de Romanica la inmuiat, maine ciorba de fasole, cu tarhon si marar!

dar ce bine ma cunosti :o 80 gr paste +1 felie de prosciuto pt felul 2 B)

cum??? ati terminat oala de verisoare B) ? maine fasui? eu am zis ca ma lansez cu sania inspre incolo :appl:


Nu mai fac fasole, m-am razgandit!

Vezi postareastella, la 17 February 2012 - 01:24 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 16 February 2012 - 06:40 PM, a spus:


Stella, eu la perisoare fac cum m-a invatat mama: carne, ou, orez, sare, piper, patrunjel. Bune tare ies si moi. Dar o sa incerc si cu gris.Cam cat se pune la 500 de gr de carne?


Anutza, eu fac totul ochiometric. si eu pun la fel ca mamitza ta ( fara patrunjel, pe care-l pun in zama ) si in plus oleac de gris B) ...se modeleaza mai usor .
eu zic sa pui cam o lingura rasa de gris la 500 gr carne...


Incerc data viitoare negresit :headbang: !

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi