Arata cum a zis Maya mmmmmmmmmmmmmm
Ce ati gatit astazi?
#5041
Postat 20 March 2012 - 09:45 PM
Arata cum a zis Maya mmmmmmmmmmmmmm
#5042
Postat 20 March 2012 - 09:49 PM
Nuuuu, am luat azi nignoane rau de tot si al mei cand vine acasa, cica: si din asta adica te saturi?
Saru'muna! Vezi ca ti-am scris la topic. Va pupoi si o sterg, pa!
#5043
Postat 20 March 2012 - 09:55 PM
Lapona Enigel, la 20 March 2012 - 09:49 PM, a spus:
Nuuuu, am luat azi nignoane rau de tot si al mei cand vine acasa, cica: si din asta adica te saturi?
Saru'muna! Vezi ca ti-am scris la topic. Va pupoi si o sterg, pa!
Gradul de coacere e perfect, l-ai facut asa cum imi place mie. Bravos. E si asta o arta
#5044
Postat 20 March 2012 - 10:16 PM
Geany, n-am uitat de link-ul pe care mi l-ai trimis, dar n-am avut timp azi.
#5045
Postat 20 March 2012 - 10:27 PM
Si pestele unnii bestele'?!
#5046
Postat 20 March 2012 - 10:35 PM
Adriana, la 19 March 2012 - 08:43 AM, a spus:
Am luat si eu o punga dintr-asta dar n-am folosit-o, cum se face puiul si cartofii in ea? Ar merge presupun si numai pulpe, nu? ca-s mai usoare de mincat dupa
Multumesc ptr aranajament!
Da, poti si numai pulpe sau cartofi, friptura de porc ce doresti. Se condimenteaza carnea /cartofii se pun in punga si se sigileaza cu plasticul ala, apoi intepi din loc in loc punga si gata bagi la cuptor ptr 1h. Pe urma scoti cu grija tava si tai cu foarfeca de bucatarie punga (cam asa cum vezi in cuptorul nostru si mai lasi putin la rumenit) grija mare la aburul din punga. Imi place ptr ca iese gustos tare ce pui in punga. Eu cumpar doar pungile fara condimentele alea ca nu imi plac.Sunt pungi si ptr curcan scrie pe cutie xxxl.
Si jebra (piept de porc bucata mare) tot asa o fac ptr ca iese fain in punga. Daca fac doar cartofi atunci ii condimentez si pun putin unt peste ei.
#5047
Postat 20 March 2012 - 10:41 PM
Daniella, la 20 March 2012 - 03:42 PM, a spus:
Nu am scos nimik din miez. Am taiat mini bagheta pe lateral si am pus pik unt, cascaval, prosciutto crudo, ceapa verde si iarasi cascaval si adrei rosu. Deasupra am uns putin coaja cu unt si am pus in folie de aliminiu (sa numai manjesc o tava ) si am pornit arzatorul de sus ptr cateva minute. Imi era foame tare, tare.


Si gata.
#5048
Postat 20 March 2012 - 10:46 PM
any_annette, la 20 March 2012 - 03:49 PM, a spus:
Pui la punga fac si eu, am facut si cartofi, ies foarte buni.
Frumos!
Multumesc frumos!
Lumea era tare flamanda si se vede in tava o punga de cartofi separat de punga in care este puiul si alti cartofi (post si nepost) si nu mai avea nici unul rabdare m`au si avertizat (sper ca numai stam 15 min pina faci poze da????? ca murim de foame. Asa am facut poza direct in cuptor:)
Imi plac salatele sa le maninc dar sa fie si cat de cat frumos aranjate.
#5049
Postat 20 March 2012 - 11:06 PM
da' mie de ce nu-mi ziceti cum se face?
sau vreti sa ma trimiteti sa citesc instructiunile?
[/quote]
[/quote]
Eu cumpar fino sau de astea. Toate se inteapa ptr ca altfel se umfla punga si explodeaza`n cuptor.

poftiti si instructiuni:))

Punga umpluta se pune in tava nu pun direct pe gratarul aragazului.
#5051
Postat 20 March 2012 - 11:16 PM
Scuze iubita Geany' e cu tramvaiu' ...rauu!!!...Uitasem tottaall!!!...
Pt. cine crede ca vb. siecrete era :''Un te duci tu mielule?!,un' te duci tu mielule''?!
De Dexter...
Mo' ce m-am senilizat' uitasem toottaall!!
#5052
Postat 21 March 2012 - 09:14 AM
cerra, la 20 March 2012 - 11:06 PM, a spus:
Multumesc frumos, acum am inteles, tre sa incerc sa le caut si eu aici sa vad daca le gasesc.
Eu aveam un "sacoccio" ii zice aici, adica o punga dintr-asta si cu condimente de o parte, am facut-o aseara dar e impotriva filozofiei mele

Dar asa cum faci tu imi place si mie, sa pun in punga ce vreau eu, tre sa pornesc in cautarea lor.
#5053
Postat 21 March 2012 - 09:18 AM

sectiune
#5054
Postat 21 March 2012 - 09:18 AM
#5055
Postat 21 March 2012 - 09:19 AM
#5056
Postat 21 March 2012 - 11:14 AM
#5057
Postat 21 March 2012 - 11:35 AM
eu am luat alta marca, nu scria nimic pe punga.
Adriana, da' de ce le-ai rasturnat din punga in tava? Tocmai asta-i unul sin avantaje, ca nu mai murdaresti tava.
Fox, nu se-ntampla nimic cu punga si nici cu continutul. Eu chiar am mai uitat de ele-n cuptor si doar a devenit casanta punga pe partea care a fost in contact cu tava si s-a spart cand am vrut s-o iau. Daca n-ar fi fost in punga, clar s-ar fi ars carnea.
#5058
Postat 21 March 2012 - 11:37 AM
Adriana, la 21 March 2012 - 11:14 AM, a spus:
moatza, la 21 March 2012 - 11:35 AM, a spus:
Am inteles, multumesc frumos pentru informatii!
#5059
Postat 21 March 2012 - 11:49 AM
#5060
Postat 21 March 2012 - 12:30 PM
Am luat de vreo 2 ori din alea cu condiment si mai am una deoparte.
Eu cred ca e impotriva filozofiei fiecaruia de a folosi E-uri si alte prostii .
Dar habar n-avem ce mancam noi in fiecare zi.
Sau poate credeti ca punga aia simpla (fara condimente) ca sa reziste la cuptor n-are nimic nociv in ea?
Asta ca sa vorbim numai despre pungi ca tot veni vorba.

Ajutor










