lili, la 22 July 2012 - 05:04 PM, a spus:
Fasole verde scazuta, sarmale , fix 13 sarmale, aveam o varza murata mica si m-am gandit sa scap de ea, ciorba de vacuta cu bors si leustean si un pic de pilaf ca nu mai facusem demult si chiar imi era pofta .Pozate aseara tarziu direct din oale
Am mai facut salata de vinete cu maioneza , pui la cuptor si salata de sfecla rosie , nepozate.Si nu mai dau drumul la aragaz trei zile ca m-am copt, cred ca erau 40 de grade daca nu si mai mult in bucatarie ieri cand am gatit
Lili, ai gatit ca la popota, dar eu te inteleg!
In seara asta am dat semnalul ca vreau sa fierb porumb si uite-asa ne-am adunat intr-un sfert de ora, o gasca de cheflii, chiar nu stiam ca asa de multa lumea vrea porumb fiert...si am fiert in ceaunul ala mare in care fac bulion. Legitimu' nu vroia sa mi-l scoata din magazie zicandu-mi ca nu am toate tiglele pe casa daca vreau sa fierb in ala. L-am asigurat ca le am si in ala am fiert si am fost asa de bucuroasa ca am impacat pe toata lumea, nu a ramas nici macar un stiulete...
Iata-l gata fiert in ceaun...

Scos in tava

Daca tot s-a facut jar, am bagat repede si niste mici, am avut si placinta ( e pusa la dulciuri) si apoi s-a tot carat bere, am stat sub bolta afara si-mi pare rau ca maine e zi de lucru si nu am putut sta macar pana la miezul noptii sa facem si niste cantari.

Drag mi-e cand din nimic iese ceva...n-aveam niciun gand de intalneala si ce usor e sa ne intalnim, daca vrem, chiar si la un porumb fiert!
Si nu puneam pozele, dar am vazut ca sunt fete care vor sa vada porumb d'asta adevarat, sa nu ma certati ca ma supar si fierb si maine!