Elena-Ct, la 30 March 2013 - 06:27 PM, a spus:
Cristina, cum ai pregatit crema de branza de la tarta cu foietaj? Multumesc mult!
Eu am mereu in frigider o branza de la Lidl,care se gaseste la galetusa de 1 kg si e speciala pt prajituri ..am amestecat cateva linguri din branza aia cu sare,piper ,nucsoara si 1 ou batut..si atat..eu cred ca poti folosi orice fel de branza care sa fie mai cremoasa.
Cerra normal ca vrem reteta...mie imi place nautul tare mult si desi nu tin un regim(desi ar trebui),folosesc des produse care sunt indicate in dieta ta..gen naut,linte ,quinoa...
koral ce ai facut tu acolo arata demential ...salatele arata de milioane
am facut gogosi/langosi cum li se spune in Ardeal...sunt gogosile pe care le mancam cand eram la gradinita,era o doamna care avea un chiosc si le vindea date prin zahar tos...
omu' le-a mancat date prin zahar dar eu le-am mancat cu smantana si cascaval..
asa ca poftiti la langosi
multumesc Maya de reteta