fac maioneza obisnuit si amestec cu fasolea deja facaluita (adica pasata cu facaletul, asa mi-a zis bunica)
nu pun ceapa prajita daca-i pun maioneza, nici ceapa cruda in ea (ca la salata de vinete), doar ceva usturoi . de data asta i-am pus si un praf de boia iute.
noua nu ne face rau maioneza, nici combinatia nu mi se pare indigesta, dar avem stomac de strut!
totusi si eu i-am mai pacalit pe-ai mei, pe motiv de calorii multe. adica in loc de maioneza am pus cate un cremoso sau niste smantana mai slaba, de 12% si f putin ulei. deci fasolea pasata se amesteca cu iaurtul grosut si ulei pana va place consistenta.
va zic sigur ca tre sa fii cunoscator ca sa-ti dai seama, incercati! cu paine prajita e delicioasa, iar mie imi place cu mamaliga rece.
altfel, cu a doua tura de viroza pe cap, am prestat stripsuri picante de pui, coada de vitel inabusita, mancata cu pesto de leurda - buna tare! - medalioane de somn la gratar cu sos tzatziki si legume la tigaie, risotto
