Ce ati gatit astazi?
#11581
Postat 27 January 2019 - 04:22 PM
Tara fain arata!
#11582
Postat 27 January 2019 - 05:13 PM
Geany, la 27 January 2019 - 11:43 AM, a spus:

Eataly, la 27 January 2019 - 04:22 PM, a spus:
Tara fain arata!
Ma bucur . Noua ne plac pizzele mai "saracute" asa nu cu foarte multe ingrediente.
Geanny cum faci pizza alba? Adica ce e sosul alb? Doar branza? Am mancat demult o data in Italia si mi-a placut dar nu m-am prins care e treaba.
#11583
Postat 27 January 2019 - 06:13 PM
Mai spusesem imi placeau astea ce se vindeau asa direct din tava la magazinul de paine chiar

Cateva poze de pe net de inspiratie ashea




Bine ca nu am asa ceva prin zona,ca nu m-asi putea abtine sa nu incerc toate sortimentele

Aceasta postare a fost editata de Geany: 27 January 2019 - 07:21 PM
#11584
Postat 27 January 2019 - 07:37 PM
Geany, la 27 January 2019 - 06:13 PM, a spus:
Mai spusesem imi placeau astea ce se vindeau asa direct din tava la magazinul de paine chiar

Cateva poze de pe net de inspiratie ashea




Bine ca nu am asa ceva prin zona,ca nu m-asi putea abtine sa nu incerc toate sortimentele

Deci e pur si simplu fara sos, nu ca are un sos alb, inteleg bine ?
#11586
Postat 28 January 2019 - 02:22 PM


Cu mici ,cartofi parajiti,salata verde,mustar si chifle ca nu se putea altfel



#11587
Postat 29 January 2019 - 01:22 AM
Imagini atasate
#11588
Postat 29 January 2019 - 08:42 AM
la noi n-am auzit pe nimeni sa combine ton cu fasole, mai ales intr-o mancare calda.
sa va fie de bine, blackie!
#11589
Postat 29 January 2019 - 10:47 AM
#11590
Postat 29 January 2019 - 12:48 PM
boni, la 29 January 2019 - 10:47 AM, a spus:
o salata orientala - deci cu cartofi - la care adaug peste mancam si noi calda.
la blackie, pana a citi explicatiile, am zis ca-i mancare de fasole, iahnie, de-aia mai mult mirarea mea.
dar n-o spun cu conotatie negativa, mai degraba admirativ ca mananca lumea si combinatii care, cel putin la mine-acasa, nici macar de faza de discutii n-ar trece.
Giani

#11591
Postat 29 January 2019 - 01:00 PM
moatza, la 29 January 2019 - 12:48 PM, a spus:

Moato'






#11592
Postat 29 January 2019 - 01:10 PM

Poze mai vechi cu simpla

Si cu ton de la conserva pt. domnul Geany

Chiar o sa mai fac si eu,bine ca mi-ati amintit de ea...
#11593
Postat 29 January 2019 - 02:17 PM

Imi place soiul asta de fasole ca fierbe repede, nu necesita prehidratare si are o textura cremoasa.
#11594
Postat 29 January 2019 - 02:27 PM

Si ca tot vb. de fasole,eu numa ce am avut fasole batuta ,facaluita


#11595
Postat 29 January 2019 - 02:28 PM
Eataly, la 29 January 2019 - 02:17 PM, a spus:

Imi place soiul asta de fasole ca fierbe repede, nu necesita prehidratare si are o textura cremoasa.
Fagioli con l'occhio, asa e?
Geany, la 29 January 2019 - 02:27 PM, a spus:

Si ca tot vb. de fasole,eu numa ce am avut fasole batuta ,facaluita


Geany ai ghicit fara sa vrei! Ce ochi ai

#11596
Postat 29 January 2019 - 02:32 PM





#11597
Postat 29 January 2019 - 03:39 PM
moatza, la 29 January 2019 - 08:42 AM, a spus:
la noi n-am auzit pe nimeni sa combine ton cu fasole, mai ales intr-o mancare calda.
sa va fie de bine, blackie!
Sincer nici eu nu as fi incercat, dar acum hat multi ani era o emisiune de pescuit a unui australian pe care sotul o urmarea in fiecare duminica. Si acolo au prezentat reteta dar cu tuna facut la gratar asa ca sotul a gatit-o prima data, si ne-a placut ,Eu acum am folosit file de tuna in ulei,
#11598
Postat 29 January 2019 - 04:31 PM
any_annette, la 29 January 2019 - 02:28 PM, a spus:
Eataly, la 29 January 2019 - 02:17 PM, a spus:

Imi place soiul asta de fasole ca fierbe repede, nu necesita prehidratare si are o textura cremoasa.
Fagioli con l'occhio, asa e?
Geany, la 29 January 2019 - 02:27 PM, a spus:

Si ca tot vb. de fasole,eu numa ce am avut fasole batuta ,facaluita


Geany ai ghicit fara sa vrei! Ce ochi ai

Exact Black eyed peas.

crowder-pea, southern pea, black-eyed pea
catjang, sow-pea, cow pea
yardlong bean, asparagus bean, Chinese long-bean
Fagioli all'occhio aici.
#11599
Postat 29 January 2019 - 05:18 PM
#11600
Postat 29 January 2019 - 10:06 PM

