
Ce ati gatit astazi?
#12562
Postat 23 June 2019 - 01:25 PM

#12564
Postat 24 June 2019 - 12:03 AM

#12565
Postat 24 June 2019 - 11:37 AM

#12566
Postat 24 June 2019 - 12:09 PM
Eataly, la 24 June 2019 - 11:37 AM, a spus:

cecece? cumcumcum? poti detaila putin? Le fac noaptea, da tot tre sa le fac 😄
#12567
Postat 24 June 2019 - 12:41 PM
bristena, la 24 June 2019 - 12:09 PM, a spus:
Eataly, la 24 June 2019 - 11:37 AM, a spus:

cecece? cumcumcum? poti detaila putin? Le fac noaptea, da tot tre sa le fac 😄
Fa clatitele dupa reteta ta preferata, dar cat de subtire poti.
Fa sosul bechamel tot dupa reteta ta preferata, o parte din sos l-am frullat cu partea de jos a sparanghelului oparit(fiert al dente).
Am uns fiecare clatita cu sosul bechamel aromatizat, am presarat bucatele de briè, speck bucatele si varfuri de la sparanghel.
Impaturite in 4 si unse cu bechamel normal deasupra, parmigiano si la cuptor.
Succes garantat!
#12568
Postat 24 June 2019 - 01:10 PM
Eataly, la 24 June 2019 - 12:41 PM, a spus:
bristena, la 24 June 2019 - 12:09 PM, a spus:
Eataly, la 24 June 2019 - 11:37 AM, a spus:

cecece? cumcumcum? poti detaila putin? Le fac noaptea, da tot tre sa le fac 😄
Fa clatitele dupa reteta ta preferata, dar cat de subtire poti.
Fa sosul bechamel tot dupa reteta ta preferata, o parte din sos l-am frullat cu partea de jos a sparanghelului oparit(fiert al dente).
Am uns fiecare clatita cu sosul bechamel aromatizat, am presarat bucatele de briè, speck bucatele si varfuri de la sparanghel.
Impaturite in 4 si unse cu bechamel normal deasupra, parmigiano si la cuptor.
Succes garantat!
Saru-mana, trec la fapte peste vreo doua saptamani cand astept oaspeti
p.s. aici, la raspuns, am putut citi bine, pe pagina nu se.ntelegea nic, nu stiu cum sa explic mai bine 🙂
#12569
Postat 25 June 2019 - 12:15 PM


#12571
Postat 25 June 2019 - 05:50 PM
Eu aveam niste rosii gustoase dar care se inmuiau si cum aici e cald de mori si nu am AC nu am vrut sa aprind aragazul asa ca am facut gazpacho, bun si racoritor.

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 25 June 2019 - 05:50 PM
#12572
Postat 26 June 2019 - 12:20 PM

Le-am oparit conform instructiunilor de pe ambalaj,scurs,in tigaie am parpalit in putin ulei de masline,sunculita,slaninuta,gen bacon ce resturi am avut si eu,intr-un castron am batut 2 oua ca pt. omleta,cu smantana si branza iute de oi,fulgi de ardei iute piper ,imprietenit totul in tigaia fierbinte...


Si ca sa nu fiu acuzata ca favorizez pe cineva(de catre hunii mei) facui si vreo 2 maltagliati cu sos picant gen all' arrabiatta


Aceasta postare a fost editata de Geany: 26 June 2019 - 12:58 PM
#12573
Postat 26 June 2019 - 06:59 PM


#12575
Postat 29 June 2019 - 07:55 PM
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de dragos: 29 June 2019 - 07:57 PM
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#12576
Postat 30 June 2019 - 10:21 AM

Dar...cum soarta mea a decis cam mereu ca daca imi iese un lucru bun la o decada, restul tre sa fie varza...nu orice mi-a iesit ieri


#12577
Postat 30 June 2019 - 05:08 PM


#12578
Postat 30 June 2019 - 08:22 PM

Aceasta postare a fost editata de Geany: 30 June 2019 - 08:27 PM
#12579
Postat 30 June 2019 - 08:35 PM

nfine, la mine a venit tineretu' asa ca am prestat supa de rosii, limba cu masline, orez sarbesc, grill de porc, cartofi prajiti, fasole verde sote, salate


#12580
Postat 30 June 2019 - 08:48 PM

