Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#1661 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 October 2010 - 11:52 PM

Deci toata lumea se plimba pe continent, inteleg, cand e vorba de sarmals inteleg deplin!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1662 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 12 October 2010 - 12:02 AM

Vezi postareaFlorentinaG, la 06 October 2010 - 10:33 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 30 September 2010 - 10:44 PM, a spus:

asa se cumpara Florentina? scuze :D , ca nu inteleg exact despre ce este vorba :D


Sunt legume uscate de mine in deshidrator pe care le folosesc in loc de delikat.



Finalmente pricep! Felicitari pentru metoda sanatoasa aleasa! Sunt complicat de facut?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1663 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 October 2010 - 08:11 AM

Vezi postareaGeany, la 11 October 2010 - 11:00 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 11 October 2010 - 10:04 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 11 October 2010 - 09:43 PM, a spus:



Acu' pulsez nici cartofii mariei gratia calo' nu erau de lepadat eu nu pot sa-i incerc,n-am porcini si spek....


Eu zic ca iese bun si cu ciuperci normale si bacon :D
Mi-a placut si mie reteta :P

Asa m-am gandit si eu,dar am crezut ca-i blesfamie''un singur pasaj am pierdut inceputul,i-a taiat in 2 cartofii,prins cu scubidoo si oparit 10 min?!!dupaia scobilit?ca le dadeam de papa la ai mei si asta am pierdut io'...

Ia ca am gasit:''proba de microfon''Reteta prova del cuoco Maya am voie?! sau e interzis?!! :D

#1664 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 12 October 2010 - 04:37 PM

Iaca si Polpette di pane - ale mele :D

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-5-128689424479.jpg

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1665 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 October 2010 - 05:50 PM

Eu hamburgari, my way!

Cu aluatul de aici.I-am pus pe gratar(tigaie) fara ulei 2 minute pe fiecare parte, i-am uscat cu hartie.

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-9-12868984579.jpg

I-am "sechestrat" bine in aluat.

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-9-12868985474.jpg

I-am copt.

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-9-128689856816.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-9-128689858641.jpg

#1666 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 October 2010 - 06:51 PM

Foarte interesant!! Imi place!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1667 Useril este offline   Destiny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 12 October 2010 - 09:18 PM

Ia,si eu....
ciorba de vita
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-244-12869109285.jpg
piure de cartofi cu friptura ...tot de vita
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-244-128691101087.jpg
tortilla de patatas(sper ca am scris bine)
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-244-128691106501.jpg
salata de varza
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-244-128691141294.jpg
Prietenii advarati sunt rari

#1668 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 October 2010 - 11:06 PM

Chestii super rapide din lipsa cronica de timp, piure de duminica, ardei copti cumparati excelenti si rulouri din carne de vita umplute cu cirnat, in 2 secunde i-am facut, in 15 minute i-a copt cuptorasul, praful negru e piper macinat
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-4-128691758603.jpg

#1669 Useril este offline   Ria 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 13 October 2010 - 04:03 AM

Ieri, confort food:

o supa cremoasa din dovleac portocaliu si cartof dulce:
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-257-128693472352.jpg

lasagne clasice:
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-257-128693481409.jpg

Mi-a mai ramas niste dovleac pe care nu l-am folosit la supa asa ca m-am gandit sa fac o incercare de chutney cu rosii, ceapa rosie si ardei gras. A iesit super, am sa-l mai fac.
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-257-128693538892.jpg
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#1670 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 October 2010 - 07:35 AM

Te-ai rasfatat nu gluma :)
Pentru dulciuri avem sector aparte
http://artaculinara....900

#1671 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 13 October 2010 - 12:17 PM

zama de postei :)

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2010/post-34-128696503687.jpg


#1672 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 13 October 2010 - 03:08 PM

si un ardei umplut:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2010/post-34-128697530975.jpg


#1673 Useril este offline   nane 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 13 October 2010 - 04:37 PM

Daca e postei galbene si late ca acasa apoi te invidiez rau :biggrin: Arata ca la buna mea in farfurie, sa va fie de bine!

#1674 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 13 October 2010 - 05:39 PM

Vezi postareanane, la 13 October 2010 - 04:37 PM, a spus:

Daca e postei galbene si late ca acasa apoi te invidiez rau :biggrin: Arata ca la buna mea in farfurie, sa va fie de bine!


ie postei aduse de mama :lol: si pregatite de ea , apoi congelate , numa' gata sa le pui in zama sau in mancare :(

#1675 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 October 2010 - 07:49 PM

Ardei umpluti,is' fierbinti...

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-405-128699203715.jpg

Cu smantana si un ardei iute,iute...

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-405-128699204432.jpg

Si am vazut-o azi pe Laura Calder facand pe euforia cuisin cartofi acordeon,pe unii am pus unt,pe altii am pus smantana,am mai fript si niste kaiser...Cartofi acordeon

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-405-128699205178.jpg

#1676 Useril este offline   FlorentinaG 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 06-July 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 October 2010 - 09:26 PM

 Daniella, la 12 October 2010 - 12:02 AM, a spus:

 FlorentinaG, la 06 October 2010 - 10:33 AM, a spus:

 Daniella, la 30 September 2010 - 10:44 PM, a spus:

asa se cumpara Florentina? scuze :P , ca nu inteleg exact despre ce este vorba :)


Sunt legume uscate de mine in deshidrator pe care le folosesc in loc de delikat.



Finalmente pricep! Felicitari pentru metoda sanatoasa aleasa! Sunt complicat de facut?


Ti-am raspuns pe privat ca sa nu fim total off topic :) .

#1677 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 October 2010 - 02:51 PM

Supa de piu piu...

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-405-128706061824.jpg

Si tochitura cu ochi, mamaliga ,burduf,muraturi... mai multe detalii aici ca aici m-au inghesuit pofticiosiii tochitura geany cred ca iar am incurcat borcanele cu postarea dar m-am dezorientat si nu am mai stiut unde sa pun,cre' ca iar mi-o iau... :floare:


Imagine atasata: monthly_10_2010/post-405-12870606251.jpg

#1678 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 14 October 2010 - 03:07 PM

Am pierdut mult timp cu un ciubar de bors de gulii ce se va imparti cu parintii asa ca felul doi l-am rezolvat din fuga.
Die Kunst der Fuge ? - Arta fugii? :floare: - s-o spuna Johann Sebast-Ion Boc :)

Rulici din carnaciori afumati si piept de pui subtiat in folie de plastic, tras in unt cu salvie.
Suprem sau nu, sosul l-am incropit deglasand caramelul din tigaie cu otet balsamic alb si ingrosandu-l cu smantana dulce. Un praf de sare si o priza de piper verde. Macinate la fata locului.
.
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-168-128706154121.jpg
.
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-168-128706155444.jpg
.

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#1679 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 14 October 2010 - 04:04 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 14 October 2010 - 03:07 PM, a spus:

Rulici din carnaciori afumati si piept de pui subtiat in folie de plastic, tras in unt cu salvie.
Suprem sau nu, sosul l-am incropit deglasand caramelul din tigaie cu otet balsamic alb si ingrosandu-l cu smantana dulce. Un praf de sare si o priza de piper verde. Macinate la fata locului.


Asta arata fantastic. Cum ziceai ca ai subtiat puiul ala in folie?

#1680 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 14 October 2010 - 04:15 PM

Vezi postareaLa-Chef-A, la 14 October 2010 - 04:04 PM, a spus:

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 14 October 2010 - 03:07 PM, a spus:

Rulici din carnaciori afumati si piept de pui subtiat in folie de plastic, tras in unt cu salvie.
Suprem sau nu, sosul l-am incropit deglasand caramelul din tigaie cu otet balsamic alb si ingrosandu-l cu smantana dulce. Un praf de sare si o priza de piper verde. Macinate la fata locului.


Asta arata fantastic. Cum ziceai ca ai subtiat puiul ala in folie?

Am luat o jumatate de piept de pui spalat/zvantat si l-am taiat felii mari si lungi de 5-6 mm grosimein lungul fibrei. Am luat un film alimentar l-am pus pe tocator am asezat pe rand cate o felie de muschi, am acoperit-o cu marginea celalta a plasticului si l-am batut usor cu ciocanul de snitele dinpre exterior spre interior. (merge si in punga subtire pentru depozitarea alimentelor). Datorita filmului alimentar, fibra musculara nu se rupe si se intinde uniform cat vrem noi de subtire. Am ridicat partea de sus a plasticului , am pus umplutura - azi carnaciori - si am rulat. Cand am subtiat prea mult m-am ajutat si de folia dedesupt la rulare.

Tehnica am vazut-o la televizor si mi s-a predat pe si forumuri de catre pitt sau, koch, sau ambii - ce-or mai gati ei oare ?:notworthy:

Pentru sos am uitat sa aduc mulţămită Adrianei :biggrin: ca m-a invatat cum sa-l pornesc la reteta ei de scalopini.

Carnea nu am sarat-o. Sarea, hidrofila fiind, extrage sucurile. In absenta ei, acestea se sigileaza in interior si muschiul ramane suculent si gustos. Am sarat doar dupa ce am scos din tigaie si am lasat preparatul intr-o farfurioara calda acoperita cu folie de aluminiu, cat timp ce am pregatit sosuletul.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

16 useri citesc topicul
0 membri, 16 vizitatori, 0 utilizatori anonimi