Ce ati gatit astazi?
#2761
Postat 19 April 2011 - 06:54 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#2762
Postat 20 April 2011 - 08:07 AM
#2764
Postat 20 April 2011 - 04:55 PM

Legume fierte la abur si carne de vita (pt mine numai legume)

Gogosari in sos cu ghebe (facut de mama si trimise mie la pachet
#2765
Postat 20 April 2011 - 06:26 PM
Eu paste la cuptor
Am reciclat de prin frigi' tot ce se putea recicla
Cateva linguri de sote de mazare avansat,sos bechamel,jambon taiat fin,branza topita feliata (de la pliculet) ceva cascaval razalit si parmigiano,cateva felii de vinete de la parmigiana de ieri,sos de rosii si ceva maslinute ca era prea saracuta
Au iesit bestiale

#2766
Postat 20 April 2011 - 06:36 PM
Aproape ca le-ai facut "a la siciliana"
Dupa Pasti fac si eu paste la cuptor super calorice
#2767
Postat 20 April 2011 - 06:47 PM
any_annette, la 20 April 2011 - 06:36 PM, a spus:
Aproape ca le-ai facut "a la siciliana"
Dupa Pasti fac si eu paste la cuptor super calorice
Fata draga,pe mine m-a invatat sa le fac o doamna Italianca in varsta ,ea era de origine sarda' dar a trait o viata cu soacra (si sot) sicilian si deacolo mi se trage
Pozele sunt naspa ca erau pastele fierbinti,mai bine se taie cand sunt doar caldute.
Am vazut azi o reteta bestiala pe rai un la prova del cuoco ,cred ca o sa le incerc dupa sarbatori.
#2769
Postat 21 April 2011 - 10:40 AM
#2770
Postat 21 April 2011 - 11:11 AM
Lapona Enigel, la 21 April 2011 - 10:40 AM, a spus:
Merge, merge, da' mai bine lasa pe altadata.
Eu am facut-o simpla de tot, foarte putin ulei de masline cu un catel de usturoi taiat pe jumatate pe care apoi l-am scos, apoi fasole si putin suc de rosii, rozmarin si salvie.
#2771
Postat 21 April 2011 - 10:19 PM
Iaca portia sotului:
#2772
Postat 22 April 2011 - 03:14 PM
Banu' l-am dat pe ciupercile negre, uscate "urechi de lemn" - Auricularia Polytricha, Arage kikurage, hed hu nu, mu-er, etc.
Am avut la dispozitie azi doar 20 de minute sa fac o supa crema exotica, picanta si pe post pe deasupra - fetita pe care am avut placerea s-o facem, dorea sa merga mancata la cosmetica.
Am facut un fusion... o fukuşimă de zile mari.
Baza supei am mai incercat-o si altadata. In zama de chimen (aceeasi tehnologie), am schimbat chimenul pe curry, smantana pe lapte de cocos si de la mine niste ginger prospat ras.
Nu am mai putut salva pentru poze decat trei - patru linguri. V-ati prins ca atat oala in care am gatit, cat si bolul au fost ceva mai mari ca cele din imaginile de mai la vale
.

.

.
@ Nico:
Ne pui la grea incercare...
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#2773
Postat 22 April 2011 - 03:46 PM
Nico, ne pui la grea incercare, vorba Maestrului.
#2776
Postat 22 April 2011 - 06:17 PM
la miss & pretini paste cu pesto de leurda&busuioc.
#2777
Postat 22 April 2011 - 06:21 PM
Lizura, la 22 April 2011 - 06:06 PM, a spus:
stella, la 22 April 2011 - 06:17 PM, a spus:
la miss & pretini paste cu pesto de leurda&busuioc.
Eu toata saptamana de post (adica vegan), dar numai eu of course, al meu nu.
Aseara am avut un minestrone de legume, la pranz orez fiert mi-am pus numai un strop de ulei de masline. Diseara nu mai stiu.
#2778
Postat 22 April 2011 - 06:33 PM

Ajutor


















