Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#2921 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 May 2011 - 10:59 AM

Vezi postareaAdriana, la 29 May 2011 - 11:02 PM, a spus:


am facut proba vineri seara cind am luat aperitivul cu Lili inainte de a merge la restaurant, doar ca pe alea le-ma taiat fisii si le-am invirtit un pic dar nu m-au satisfacut



Adica saratelele alea le-ai facut tu?Eram convinsa ca-s cumparate asa de bune si simetrice. :icescream:

#2922 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 May 2011 - 11:23 AM

Vezi postareaEataly, la 30 May 2011 - 10:59 AM, a spus:

Adica saratelele alea le-ai facut tu?Eram convinsa ca-s cumparate asa de bune si simetrice. :toothy6:

:icescream: Las' ca data viitoare le maninc eu si cu Cristi si tie si lui Stefano va dau dintr-alea cumparate :spam1:

#2923 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 30 May 2011 - 11:41 AM

praz si bacon quiche - am servit cu salata de spanac tanar :icescream:

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-49-13067484235897.jpg

#2924 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 30 May 2011 - 11:54 AM

Ce am mai gatit eu în ultimele zile...


Ridichiutele confit a lui Eataly


Imagine atasata: monthly_05_2011/post-5-1306748514661.jpg


Legumaraie grilate,zucchinei,ciuperci,sparanghel salbatic cu pecorino sub grilul cuptorului.


Imagine atasata: monthly_05_2011/post-5-13067485500896.jpg


Imagine atasata: monthly_05_2011/post-5-1306748604606.jpg


Ossobuco,Eataly.


Imagine atasata: monthly_05_2011/post-5-13067486207101.jpg


Supa de pui cu taitei de casa(din resturile de aluat ce au ramas de la pastele umplute cu spanac).


Imagine atasata: monthly_05_2011/post-5-13067486521024.jpg


Imagine atasata: monthly_05_2011/post-5-13067486875214.jpg


Paste umplute cu spanac,scaldate în unt,ulei de masline si salvie.


Imagine atasata: monthly_05_2011/post-5-13067487682899.jpg


Spanac cu ou.
Spanacul si la paste,si asta de sub ochiuri,din productie proprie :violent1:


Imagine atasata: monthly_05_2011/post-5-1306748834757.jpg


Salata de rucola cu mozzarella pane,reteta Ioanei.


Imagine atasata: monthly_05_2011/post-5-13067488510857.jpg


Deliciosul Risotto de cu capsuni.


Imagine atasata: monthly_05_2011/post-5-13067488771654.jpg

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2925 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 May 2011 - 11:57 AM

Vezi postareaAdriana, la 30 May 2011 - 11:23 AM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 30 May 2011 - 10:59 AM, a spus:

Adica saratelele alea le-ai facut tu?Eram convinsa ca-s cumparate asa de bune si simetrice. :)

:violent1: Las' ca data viitoare le maninc eu si cu Cristi si tie si lui Stefano va dau dintr-alea cumparate :)


Mai, daca le-as face eu in casa ar iesi una mai lunga, una mai scurta, una mai grasa, una mai slaba.Imperfecte, ce mai!Ale tale erau perfecte!

#2926 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 May 2011 - 12:06 PM

Vezi postareaEataly, la 30 May 2011 - 11:57 AM, a spus:

Ale tale erau perfecte!

Troppo buona :violent1:

#2927 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 May 2011 - 01:12 PM

Varza dulce la cuptor!

Before

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-9-13067538039014.jpg

After

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-9-1306753831012.jpg

Vitel marinat in sos de soya si sake, tras la wok si la sfarsit o lingurita de maizena sa ingros sosul.

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-9-1306753899816.jpg

#2928 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 May 2011 - 01:16 PM

Vezi postareaEataly, la 30 May 2011 - 01:12 PM, a spus:

Vitel marinat in sos de soya si sake, tras la wok si la sfarsit o lingurita de maizena sa ingros sosul.

asta arata demential, erau feliute taiate bucatele?
cit l-ai marinat?
dupa aceea ai scurs lichidul sau cu tot cu el l-ai tras in wok?
daca n-am sake mere tuica de prune? :violent1:

#2929 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 May 2011 - 02:15 PM

Erau felii, feliile alea care le vand in supermarket de facut scaloppine.Le-am taiat bucati.Le-am marinat vro doua ore.Poti sa faci si fara sake.Sau daca vrei un pic de tuica si-ti place gustul, de ce nu?

In wok am pus o lingura de ulei si carnea am pus-o in wok asa, cu o parte de marinata.Am dat focul tare si am saltat cateva minutele, nu-i trebuie mult.

Eu m-am inspirat din Kara Age lui Alexandru, fara sa mai pun usturoi si ghimbir.Si maizena la sfarsit.

#2930 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 May 2011 - 05:25 PM

Mersi, am luat carnea, ma duc sa o pun la marinat si diseara le fac :)

#2931 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 May 2011 - 11:09 PM

voilà :snorting:
Imagine atasata: monthly_05_2011/post-4-13067898294928.jpg

#2932 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 31 May 2011 - 06:01 AM

am facut pieptul lui Lili :snorting:, l-am aruncat pe gril 2 min sa se incalzeasca putin insa

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-49-13068144577069.jpg

#2933 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 31 May 2011 - 12:02 PM

Bors cu perisoare (cu leustean si cimbru) dres cu smantana,servit cu paine neagra si ceapa.

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-405-13068361162755.jpg

#2934 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 31 May 2011 - 02:14 PM

Maya , vreau si eu spanac :)

Eu . rulou din piept de pui cu emmentaler, verdeata si bacon , piure de cartofi

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-780-1306844074029.jpg

#2935 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 31 May 2011 - 04:10 PM

Vezi postareaEataly, la 30 May 2011 - 01:12 PM, a spus:


Vitel marinat in sos de soya si sake, tras la wok si la sfarsit o lingurita de maizena sa ingros sosul.


Mirific!

Ai pus in sos si o lingurita de miere si niste fulgi de chilli?
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#2936 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 May 2011 - 10:55 PM

Ficatei si inimimoare de pui taiate marunt si prajite la foc mare intr-un strop de ulei, cu mamaliga.
Imagine atasata: monthly_05_2011/post-4-13068752185219.jpg
Pulpe de pui fara piele coapte cu un strop de ulei, garam masala si un catel de usturoi, incepute in tigaie si terminate in cuptoras, cartofi taiati felii si copti in microunde 10 minute la putere maxima, creme fraiche
Imagine atasata: monthly_05_2011/post-4-13068753186095.jpg

#2937 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 June 2011 - 12:48 AM

Foarte faini ficateii, Adriana!

Cotlete de porc la tigaie cu salata si sos tzatziki

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-13-13068819924117.jpg

Pappardelle cu ciuperci porcini si carnati

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-13-13068820627276.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-13-13068820732521.jpg

Sarmalute

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-13-13068821022639.jpg

#2938 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 June 2011 - 08:33 AM

Any, a ajuns mirosul de sarmale pana la mine!

Adriana, ma bucur ca le-ai incercat.

Maestro, miere ar fi mers, fulgi de chilli mai putin.Vad ca Manu s-a obisnuit cu gustul sosului de soya si-i place.

#2939 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,491
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 June 2011 - 08:51 AM

Vezi postareaEataly, la 01 June 2011 - 08:33 AM, a spus:

Adriana, ma bucur ca le-ai incercat.
N-am indraznit sa pun tuica, am pus niste rom alb, au fost foarte bune.

#2940 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 01 June 2011 - 08:53 AM

Vezi postareaAdriana, la 31 May 2011 - 10:55 PM, a spus:

Ficatei si inimimoare de pui taiate marunt si prajite la foc mare intr-un strop de ulei...

Adriana, ai facut impreuna ficateii cu inimile? s-au facut? eu nu am avut curaj sa le fac asa de teama ca raman inimile tari. todeauna am asociat inimile cu pipotele si le-am gatit timp mai indelungat.

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi