Biscuiti sarati umpluti cu crema de gorgonzola (sau cu ce vreti voi) perfecti pentru un aperitiv finger food
#21
Postat 11 December 2012 - 12:02 AM
#23
Postat 19 December 2012 - 12:45 PM
Vreau sa-i fac pt Craciun insa nu stiu cu cat timp inainte pot sa-i fac pentru a fi buni.
#24
Postat 19 December 2012 - 12:52 PM
yoyo, la 19 December 2012 - 12:45 PM, a spus:
Vreau sa-i fac pt Craciun insa nu stiu cu cat timp inainte pot sa-i fac pentru a fi buni.
Poti sa-i faci cu 2 zile inainte, ii pastrezi in cutii de tabla si ii umpli in ziua in care vrei sa-i servesti .
Sa nu-i faci mari (7 gr a avut fiecare biluta de aluat crud), ca astia-s buni de bagat in gura si gata, adica nu de luat mai multe muscaturi dintr-unul.
#26
Postat 29 December 2012 - 08:01 PM
i-am umplut direct in tavă, de cum s-au răcit, cu gorgonzola frecată cu un pic de philadelphia
ieri, foarte friabili şi sfărâmicioşi
azi, perfecţi
grazie any, acu' prinsei curaj să fac şi alte modele!
#27
Postat 29 December 2012 - 08:48 PM
Intr-adevar a doua zi sunt mai buni si daca-s de-o imbucatura sunt si mai buni.
Sa va fie de bine!
ps. mi s-a zis ca, umpluti su o crema de somon sunt si mai buni.
#28
Postat 06 January 2013 - 12:39 PM
Iata-i pe un platou de 2 persoane,alaturi de alte chitibusuri,printre care si un fel de biscuiti cu fistic.
I-am vazut la tine in reteta,dar cum n-am gasit fistic crud,i-am facut cu o alta reteta,dar n-au iesit de vis.Dar am vazut ca parca Cerra i-a facut pe-ai tai cu fistic sarat si i-au iesit,asa ca ma voi risca si eu,caci tot la ei imi sta gandul.
#29
Postat 08 January 2013 - 09:31 PM
Ma bucur ca ai incercat "saruturile" eu trebuie neaparat sa-i refac cu crema de somon. O sa fac ca intotdeauna crema de somon a la Maya .
Nici eu nu am avut faina de migdale, am cumparat migdale decojite, nesarate si le-am macinat la termomix.
Stelutele cu ce sunt?
#30
Postat 09 January 2013 - 12:52 PM
Stelutele-cele mai simple :aluat foietaj cumparat,un triunghi de unt si caviar
#31
Postat 25 January 2013 - 07:27 PM
Ellani, la 09 January 2013 - 12:52 PM, a spus:
Stelutele-cele mai simple :aluat foietaj cumparat,un triunghi de unt si caviar
Merci mult de tot, Ellani !
#32
Postat 05 January 2014 - 10:36 PM
Dexter, la 29 December 2012 - 08:01 PM, a spus:
i-am umplut direct in tavă, de cum s-au răcit, cu gorgonzola frecată cu un pic de philadelphia
ieri, foarte friabili şi sfărâmicioşi
azi, perfecţi
grazie any, acu' prinsei curaj să fac şi alte modele!
Dex, ca sa-ti iasa de-o imbucatura, fa fiecare biluta de 5 gr. Asa am facut eu ultima data si au fost perfecti.
Daca vrei sa variezi, poti sa-i umpli cu crema de somon, excelenti, ii mananci unu' dupa altu' ca pe caramele!
#33
Postat 01 December 2018 - 08:00 PM
#34
Postat 01 December 2018 - 09:30 PM
Astia sunt cei cu crema de somon. Mie mi-a placut mult varianta asta.
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 01 December 2018 - 09:32 PM
#35
Postat 02 December 2018 - 12:03 AM
#36
Postat 02 December 2018 - 05:48 PM
Am simtit pericolul din "ii manaci unul dupa alalatul" dar tot intreb.😅
#37
Postat 02 December 2018 - 06:09 PM
180 gr de somon afumat
200 gr philadelphia
1-2 lingurite de suc de lamaie
1 lingura marar tocat fin
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 02 December 2018 - 06:09 PM