Forum Culinar: Biscuiti sarati umpluti cu crema de gorgonzola (sau cu ce vreti voi) - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Biscuiti sarati umpluti cu crema de gorgonzola (sau cu ce vreti voi) perfecti pentru un aperitiv finger food

#21 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 December 2012 - 12:02 AM

Bine ca ati ridicat subiectul!! Nu e foarte sigur, daaaar s-ar putea sa am nevoie de reteta asta! Merci Any!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#22 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 December 2012 - 09:30 AM

Vezi postareazerda, la 11 December 2012 - 12:02 AM, a spus:

Bine ca ati ridicat subiectul!! Nu e foarte sigur, daaaar s-ar putea sa am nevoie de reteta asta! Merci Any!


Cu placere :appl:!

#23 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 19 December 2012 - 12:45 PM

Any cu cat timp inainte poti face biscuitii?
Vreau sa-i fac pt Craciun insa nu stiu cu cat timp inainte pot sa-i fac pentru a fi buni.

#24 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 December 2012 - 12:52 PM

Vezi postareayoyo, la 19 December 2012 - 12:45 PM, a spus:

Any cu cat timp inainte poti face biscuitii?
Vreau sa-i fac pt Craciun insa nu stiu cu cat timp inainte pot sa-i fac pentru a fi buni.


Poti sa-i faci cu 2 zile inainte, ii pastrezi in cutii de tabla si ii umpli in ziua in care vrei sa-i servesti :thumleft:.
Sa nu-i faci mari (7 gr a avut fiecare biluta de aluat crud), ca astia-s buni de bagat in gura si gata, adica nu de luat mai multe muscaturi dintr-unul.

#25 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 20 December 2012 - 03:08 PM

ii fac sigur.fiecare bila o sa o pun pe cantar.
merci

#26 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,016
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 29 December 2012 - 08:01 PM

bacioni mei, puteau fi mai mici, de o singură imbucătură, din pricină de experienţă foarte limitată intr' ale patiseriei, au ieşit de două îmbucături

i-am umplut direct in tavă, de cum s-au răcit, cu gorgonzola frecată cu un pic de philadelphia

ieri, foarte friabili şi sfărâmicioşi

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1215-13568034711498.jpg

azi, perfecţi

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1215-13568034654596.jpg

grazie any, acu' prinsei curaj să fac şi alte modele! :notworthy:

#27 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 December 2012 - 08:48 PM

Dex, arata foarte bine gatiti cu rosu de Craciun :)!
Intr-adevar a doua zi sunt mai buni si daca-s de-o imbucatura sunt si mai buni.
Sa va fie de bine!
ps. mi s-a zis ca, umpluti su o crema de somon sunt si mai buni.

#28 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 06 January 2013 - 12:39 PM

Any, :) Si eu i-am facut si tare ne-au mai placut.Neavand faina de migdale,am decojit migdalele,pus tava in cuptor si rumenit si au iesit chiar si asa,plus ca au avut o aroma faina.Le-am umplut cu o crema de branza de capra di cumparat.Noua ne-a mers la fix!

Iata-i pe un platou de 2 persoane,alaturi de alte chitibusuri,printre care si un fel de biscuiti cu fistic.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1267-13574684928958.jpg

I-am vazut la tine in reteta,dar cum n-am gasit fistic crud,i-am facut cu o alta reteta,dar n-au iesit de vis.Dar am vazut ca parca Cerra i-a facut pe-ai tai cu fistic sarat si i-au iesit,asa ca ma voi risca si eu,caci tot la ei imi sta gandul.

#29 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 January 2013 - 09:31 PM

Ellani superb platoul tau cu chitibusuri, asa cum il numesti tu! Dar e de munca sa le faci pe toate :appl: .
Ma bucur ca ai incercat "saruturile" eu trebuie neaparat sa-i refac cu crema de somon. O sa fac ca intotdeauna crema de somon a la Maya :crying: .
Nici eu nu am avut faina de migdale, am cumparat migdale decojite, nesarate si le-am macinat la termomix.
Stelutele cu ce sunt?

#30 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 09 January 2013 - 12:52 PM

Mersi =)) Chiar daca mi-mi plac mai mult platourile mari cu mai multe randuri si feluri,asta e de portii numarate.Dar nici nu-nsir platouri incarcate ochi,atunci cand suntem doar noi 2,caci nu-mi place sa bucatesc ceva aiurea si sa stea cu zilele in frigider.
Stelutele-cele mai simple :aluat foietaj cumparat,un triunghi de unt si caviar =))

#31 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 January 2013 - 07:27 PM

Vezi postareaEllani, la 09 January 2013 - 12:52 PM, a spus:

Mersi :71: Chiar daca mi-mi plac mai mult platourile mari cu mai multe randuri si feluri,asta e de portii numarate.Dar nici nu-nsir platouri incarcate ochi,atunci cand suntem doar noi 2,caci nu-mi place sa bucatesc ceva aiurea si sa stea cu zilele in frigider.
Stelutele-cele mai simple :aluat foietaj cumparat,un triunghi de unt si caviar :)


Merci mult de tot, Ellani :rolleyes: !

#32 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 January 2014 - 10:36 PM

Vezi postareaDexter, la 29 December 2012 - 08:01 PM, a spus:

bacioni mei, puteau fi mai mici, de o singură imbucătură, din pricină de experienţă foarte limitată intr' ale patiseriei, au ieşit de două îmbucături

i-am umplut direct in tavă, de cum s-au răcit, cu gorgonzola frecată cu un pic de philadelphia

ieri, foarte friabili şi sfărâmicioşi

azi, perfecţi

grazie any, acu' prinsei curaj să fac şi alte modele! :occasion14:


Dex, ca sa-ti iasa de-o imbucatura, fa fiecare biluta de 5 gr. Asa am facut eu ultima data si au fost perfecti.
Daca vrei sa variezi, poti sa-i umpli cu crema de somon, excelenti, ii mananci unu' dupa altu' ca pe caramele!

#33 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 01 December 2018 - 08:00 PM

De pus la vedere topicul asta, pentru ca si la reteta asta mi s-au scurs ochii vreo tzîshpe ani. Poate mai intereseaza si pe altii. Le cam vine randul ca se apropie sarbatorile. Nu, Any? Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#34 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 December 2018 - 09:30 PM

Doamne fereste, nu-mi vine sa cred ca au trecut 6 ani de cand am postat reteta asta. Parca era ieri cand am facut prima data biscuitii astia.

Astia sunt cei cu crema de somon. Mie mi-a placut mult varianta asta.

Imagine atasata: monthly_12_2018/post-13-0-06685400-1543692592.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2018/post-13-0-36537800-1543692763.jpg

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 01 December 2018 - 09:32 PM


#35 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 December 2018 - 12:03 AM

Arata obraznici rau, as rontai non stop la ei...Abia astept sa ii fac!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#36 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 02 December 2018 - 05:48 PM

Any, ai explicat undeva crema de somon?

Am simtit pericolul din "ii manaci unul dupa alalatul" dar tot intreb.😅

#37 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 December 2018 - 06:09 PM

Crema de somon, retata Maya:
180 gr de somon afumat
200 gr philadelphia
1-2 lingurite de suc de lamaie
1 lingura marar tocat fin

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 02 December 2018 - 06:09 PM


#38 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 02 December 2018 - 08:43 PM

Super.Multumesc!

#39 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 December 2018 - 09:45 PM

In primul post e link la reteta.

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi