Forum Culinar: Ce am copt azi!?! - Forum Culinar

Salt la continut

  • 104 Pagini +
  • « Prima
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am copt azi!?!

#1261 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 March 2016 - 09:39 AM

Timp pentru ca faci aluatul il lasi sa creasca, ii dai forma, o lasi iar sa creasca si apoi o bagi la cuptor?
Baghetele pe care le-am incercat eu erau extrem de hidratate deci aluaturi foarte moi si greu de lucrat.
Daca se poate obtine un rezultat decent cu un aluat "normal" asa ca al tau sunt dispusa sa fac o incercare :unsure:

#1262 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 March 2016 - 12:07 PM

Branzoaicele sus numite.
Scuzati poza cu telefonul, dar am devenit indecent de comoda. :unsure:

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-9-1456826798855.jpg

#1263 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 March 2016 - 12:07 PM

Eu folosesc reteta de pe cutia formei si e asa cum spui tu Adriana, foarte hidratat aluatul.
Dar mie imi place rezultatul. :unsure:

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-9-14568268445611.jpg

#1264 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 March 2016 - 01:17 PM

Pai stiu ca asa tre sa fie doar ca atunci cind esti crizata de timp cum sunt eu acu necesita mai mult timp de bibilit :unsure:

#1265 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 03 March 2016 - 11:15 AM

Azi deci doua retete diferite, una de pe net, cealalta este aceeasi reteta de duminica dar cu mai multa apa.

Pina acum imi place. Si care vrea, uite aici: The sound of baguette.. :71:
In cel mai rau caz, dati sonorul putin mai tare.

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-27-14569962737303.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-27-14569965056466.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-27-14569962813192.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1266 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 March 2016 - 12:03 PM

Pai ma lasi sa mor cu sonoru' la maxim si fara sa-mi dai reteta? :71:

#1267 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 03 March 2016 - 12:05 PM

Vezi postareaPeter, la 03 March 2016 - 11:15 AM, a spus:

Azi deci doua retete diferite, una de pe net, cealalta este aceeasi reteta de duminica dar cu mai multa apa.

Pina acum imi place. Si care vrea, uite aici: The sound of baguette.. :cheers:
In cel mai rau caz, dati sonorul putin mai tare.

Peter

Vai s-amar de balutele mele..... Au ajuns pan' la genunchi.. :71:
Oaaaaaaaaaaa, ce crocante sunt!!!!!!! :71: :71:

#1268 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 03 March 2016 - 12:40 PM

Vezi postareaAdriana, la 03 March 2016 - 12:03 PM, a spus:

Pai ma lasi sa mor cu sonoru' la maxim si fara sa-mi dai reteta? :appl:


Reteta

Putin mai jos pe pagina este si pe engleza. Si pe la mijloc este tehnica(video) cum o face el. Iti doresc multa rabdare la efectuare. :71:
La mine nici pe aproape nu arata asa cum ar trebui. Dar sunt foarte multumit si cu asta.

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-27-14570016133055.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-27-14570016207909.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1269 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 03 March 2016 - 12:45 PM

Vezi postareaPeter, la 03 March 2016 - 12:40 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 03 March 2016 - 12:03 PM, a spus:

Pai ma lasi sa mor cu sonoru' la maxim si fara sa-mi dai reteta? :appl:


Reteta

Putin mai jos pe pagina este si pe engleza. Si pe la mijloc este tehnica(video) cum o face el. Iti doresc multa rabdare la efectuare. :71:
La mine nici pe aproape nu arata asa cum ar trebui. Dar sunt foarte multumit si cu asta.


Peter


Daca la cum arata, tu nu esti multumit, Peter, eu nici nu-ndraznesc sa ma gandesc sa-ncerc!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1270 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 03 March 2016 - 11:56 PM

Eu ma simt mandra ca mi-au iesit si mie vreo 2-3 paini, nu vreau sa tentez soarta sa-si bata joc de mine! Mi-ar placea sa fac baghete, chit ca le-as manca goale, sa ma conving ca au iesit cum trebuie :appl:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1271 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 March 2016 - 10:49 AM

Vezi postareaPeter, la 03 March 2016 - 12:40 PM, a spus:

Iti doresc multa rabdare la efectuare. :71:

Mersi da' cum ziceam varianta asta o incercasem, credeam ca ai gasit ceva miraculos si rapidulescu :appl:

A ta arata asa de apetisant ca m-as teletrasporta imediat :71:

#1272 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 04 March 2016 - 11:14 AM

Vezi postareaAdriana, la 04 March 2016 - 10:49 AM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 03 March 2016 - 12:40 PM, a spus:

Iti doresc multa rabdare la efectuare. :71:

Mersi da' cum ziceam varianta asta o incercasem, credeam ca ai gasit ceva miraculos si rapidulescu :appl:

A ta arata asa de apetisant ca m-as teletrasporta imediat :)

Teleporta, nu? :71: Ca si eu as face-o.. :71: Arata grozav baghetele. Si troznesc intr-un maaaaaaaaare fel! :71:
Eu n-am tavi din alea ondulate, ca le-as incerca. :71:

#1273 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 04 March 2016 - 01:51 PM

Vezi postareaPeter, la 03 March 2016 - 12:40 PM, a spus:

Reteta

Putin mai jos pe pagina este si pe engleza. Si pe la mijloc este tehnica(video) cum o face el. Iti doresc multa rabdare la efectuare. :71:
La mine nici pe aproape nu arata asa cum ar trebui. Dar sunt foarte multumit si cu asta.
Peter

In nemteste vad ca se lasa baghetele la frigider, la 5 grade Celsius, pentru 72 de ore.
In engleza, timpul scade la 48 de ore...... :71:
S-or face altfel baghetele in Anglia, fata de Germania?? :71: Sunt gata mai rapid? :appl:

#1274 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 04 March 2016 - 08:15 PM

Vezi postareaFoxyy, la 04 March 2016 - 01:51 PM, a spus:

S-or face altfel baghetele in Anglia, fata de Germania?? =)) Sunt gata mai rapid? =))


se iau in calcul și condițiile atmosferice :)

#1275 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 March 2016 - 11:16 PM

Vezi postareaFoxyy, la 04 March 2016 - 01:51 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 03 March 2016 - 12:40 PM, a spus:

Reteta

Putin mai jos pe pagina este si pe engleza. Si pe la mijloc este tehnica(video) cum o face el. Iti doresc multa rabdare la efectuare. =))
La mine nici pe aproape nu arata asa cum ar trebui. Dar sunt foarte multumit si cu asta.
Peter

In nemteste vad ca se lasa baghetele la frigider, la 5 grade Celsius, pentru 72 de ore.
In engleza, timpul scade la 48 de ore...... :)
S-or face altfel baghetele in Anglia, fata de Germania?? =)) Sunt gata mai rapid? :)


Iti recomand metoda a) care este una sigura. Fara frigider. :)
Ai vazut ce paine/i stie ala sa faca? Noi numai visam la asa ceva...

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1276 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 05 March 2016 - 10:11 PM

Eu nu ajung nici la degetul mic a lui Pitt, da' m-a chinuit talentul si pe mine azi cu o paine leopard :
Imagine atasata: monthly_03_2016/post-115-1457208651254.jpg

#1277 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 06 March 2016 - 09:28 AM

Iulia, arata "lecker"! =))

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1278 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 07 March 2016 - 09:04 AM

Vezi postareaPeter, la 04 March 2016 - 11:16 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 04 March 2016 - 01:51 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 03 March 2016 - 12:40 PM, a spus:

Reteta

Putin mai jos pe pagina este si pe engleza. Si pe la mijloc este tehnica(video) cum o face el. Iti doresc multa rabdare la efectuare. :)
La mine nici pe aproape nu arata asa cum ar trebui. Dar sunt foarte multumit si cu asta.
Peter

In nemteste vad ca se lasa baghetele la frigider, la 5 grade Celsius, pentru 72 de ore.
In engleza, timpul scade la 48 de ore...... :)
S-or face altfel baghetele in Anglia, fata de Germania?? =)) Sunt gata mai rapid? :)


Iti recomand metoda a) care este una sigura. Fara frigider. :P
Ai vazut ce paine/i stie ala sa faca? Noi numai visam la asa ceva...

Peter

Unii sunt artisti.. Asta e. =)) Multam pentru pont. Incerc sa pun totul in aplicare candva, la sfarsitul saptamanii. :)

#1279 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 07 March 2016 - 09:05 AM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 05 March 2016 - 10:11 PM, a spus:

Eu nu ajung nici la degetul mic a lui Pitt, da' m-a chinuit talentul si pe mine azi cu o paine leopard:

Arata grozav!!!!!!! =)) =))

#1280 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 10 March 2016 - 08:37 PM

Multumesc frumos ! Imagine postata
Daca as avea tava de aia smechera cred ca as incerca si bagheta...:floare:
Azi am incercat chifle laugenbrot:
Imagine atasata: monthly_03_2016/post-115-14576350304952.jpg

Arata acest topic


  • 104 Pagini +
  • « Prima
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi