cerra, la 01 December 2012 - 09:07 AM, a spus:
Gelutza, la 30 November 2012 - 11:22 AM, a spus:
Eu am copt paine la prima ora astazi, fiindca nu mancam decat foarte rar cumparata in sezonul asta rece si problema e ca am si terminat-o aproape, am rupt-o calda si stii cum e, am dat si la vecini ca mirosea ( la mine sunt 21 de grade, toata lumea e cu geamurile deschise ca vara

Pacatul meu asta sa fie...il impart si cu MP. ca ea a facut operatiunile importante, eu am copt-o si atat!
Am lasat pe azi. M`am trezit cu noaptea`n cap sa ii fac barbatului prajitura de post cu fructe uscate ca doar si`a curatat nucile dar smecher si asta barbat a spart exact 2 cani de nuci le`a masurat.Dar si eu smechera, nu le am pus pe toate din cana care trebuia sa pun samburi ca o cana vine macinata ptr blat si am lasat din cana cu samburi ptr ca as vrea si niste mere umplute cu nuci la cuptor. Si cand ma intorc de la lucru sa fac si o pita ca mai am un coltz. Poi asa m`am gandit si eu ca daca o faceam ieri, imparteam pacatili cu malaxoru ca doar ala a framantat eu as fi pus numa la cuptor:)).
Eu am copt si azi, la ora opt era gata ca trebuia sa plec la o ceremonie...Azi, Dumnezeu e ROMAN!