Concurs de toamna pe Arta Culinara regulament, discutii, intrebari...
Postat 05 December 2012 - 01:12 AM
Lista mea "de facut" este din ce in ce mai lunga, mai ales cu toate retetele astea minunate de la concurs. Am sa incep cu friptura Ioanei si prajitura lui Redi. Urmeaza de aproape tortul Gelutzei si desertul lui Izuk.
Postat 05 December 2012 - 09:08 PM
Atatea retete minunate din care nici eu n-as fi stiut sa aleg si mi-a dat prin cap ca as fi folosit random la o adica. Ceea ce vad ca s-a si intamplat ;-)
Ma bucur ca am putut sa particip alaturi de culinarese dragi pe care le urmaresc demult ;-)
Postat 05 December 2012 - 10:18 PM
Eataly, la 04 December 2012 - 01:57 PM, a spus:
Ellani scoicile tale dulci sunt faimoase la Manu la scola.M-a intrebat mama unui coleg de clasa cu Manu: de unde am cumparat "scoici dulci" si ce sunt alea?
Ca baietelul ei a spus ca Manu are scoici dulci la gustare si ce bune-s!
No apai tu si cu Manu chiar vreti sa ma topiti de tot Sa-nteleg c-au pus ochii pe tine sa te urmareasca din ce mare scoti scoicile
Daca tot nu-i am pe-ai mei copii,ma minunez cat de dulci pot sa fi pe la altii! Si-s de-a dreptul LOVELY.
Multumesc pentru 'you made my evening'.
P.S Stiu romana,dar in cazul asta amalgamul de 'neaos' si engleza mi-a parut cel mai potrivit Ca deh' ,a trebuit sa ma 'adun' ,daca tot m-ati topit.
Postat 05 December 2012 - 11:10 PM
Postat 08 December 2012 - 01:43 AM
Felicitari deasemenea organizatorilor!
Pupici la toata lumea!
Postat 09 December 2012 - 06:17 PM
Felicitari tutror concurentilor, castigatorilor si mai ales organizatorilor.
Postat 10 December 2012 - 01:09 PM
Multumesc Maya,acuma ramane numai sa-mi iau o bucata de carne sa vad care termometru il folosesc primul.Sunt tare dragute,multumesc
-detaliu:
Postat 10 December 2012 - 01:13 PM
Fusesem la posta sa cumpar pungi/cutii ale postei dar nu mai aveau asa ca am scos toate cutiutele si cutioarele goale pe care le aveam prin debara, sa nu va speriati cind vedeti un pachet mare ca inauntru e mult aer
Va rog frumos cind va ajung sa imi dati un semn de viata ori aici ori in mp ca sa fiu sigura ca au ajuns, pentru ca n-am recipisa decit la cel al lui adi-edi.
Sper ca am trimis totul cum trebuie si ca n-am amestecat nimic
Postat 10 December 2012 - 01:28 PM
petunie, la 10 December 2012 - 01:09 PM, a spus:
Multumesc Maya,acuma ramane numai sa-mi iau o bucata de carne sa vad care termometru il folosesc primul.Sunt tare dragute,multumesc
Placerea a fost de partea mea, iar reteta ta va fi unul dintre aperitivele de sarbatori, deci multumesc si eu
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 10 December 2012 - 02:26 PM
Maya, la 10 December 2012 - 01:28 PM, a spus:
Ma bucur tare mult!
Off Topic:vine Amelie de la scoala:"Oh,mami,ce-i aici?"(am lasat pungulitele pe masa),i-am explicat si m-a intrebat care e al ei;ii zic ca isi poate lua una dintre ele ca sunt la fel,la care ea:"OK,o iau pe asta ca e mai frumoasa!" ...la noi inca mai e faza cu "ce-i al meu e mai frumos,mai mare,mai...mai..."
Postat 10 December 2012 - 03:18 PM
Adriana, la 10 December 2012 - 01:13 PM, a spus:
Fusesem la posta sa cumpar pungi/cutii ale postei dar nu mai aveau asa ca am scos toate cutiutele si cutioarele goale pe care le aveam prin debara, sa nu va speriati cind vedeti un pachet mare ca inauntru e mult aer
Va rog frumos cind va ajung sa imi dati un semn de viata ori aici ori in mp ca sa fiu sigura ca au ajuns, pentru ca n-am recipisa decit la cel al lui adi-edi.
Sper ca am trimis totul cum trebuie si ca n-am amestecat nimic
Il astept cu drag! Cum vine o sa dau de stire
Postat 10 December 2012 - 04:41 PM
Super concursul, nu mai zic de retetele participante
Pupici!
Postat 10 December 2012 - 11:32 PM
Adriana, o sa-ti dau de stire cum primesc pachetoiul
Postat 12 December 2012 - 12:27 PM
Felicitari organizatorilor/ sponsorilor premiilor!
Sa folostiti sanatoase premiile binemeritate!
Postat 17 December 2012 - 08:14 PM
Multumesc mult, Adriana!
Postat 17 December 2012 - 09:58 PM
De fapt a ajuns ceva mai devreme,dar a durat un pic pan-a ajuns nemijlocit la mine.
Inca o data un maaaaaaare multumesc,Adriana, inclusiv si de ciocolatele,la care nu ma asteptam,deci am reactionat ca un copil,mai ales ca n-am avut ocazia sa gust asemenea specialitati!
Acu' poa' sa vina si Craciunul!
Postat 17 December 2012 - 10:09 PM
Adriana, felicitari si tie! Ai ales niste premii minunate, bravo!
Postat 18 December 2012 - 08:44 AM