

M-am pus aseara sa fac un pic de crema de zahar ars.
Ghinionul sau nu stiu cum sa-l numesc, e ca am un cuptor de tot rahatul si de toata rusinea (ca n-o putut Bunu' Dumnezeu sa-mi dea un om normal la casa!!!). Deci cum va spuneam am un cuptor de-ala de bar, cu 3 nivele, care nu merge al'fel decat ventilat! VENTILAAAAAAAAT!

Ei bine, crema asta de zahar ars, desi am respectat cu sfintenie ingredientele, temperatura si timpul de coacere, mi-o iesit o mare branza! Si nu pot da vina decat pe panarama asta de cuptor pe care nu stiu cum s-o adaptez la retete care, de exemplu, prevad coacerea in cuptorul static! Am facut mereu crema de zahar ars in cuptorul static si mi-o iesit mereu bine! Dar in asta, nimic!
Deci daca cineva stie cum sa adaptez temperatura cuptorului ventilat la bucate care trebuiesc coapte in cuptor static, sa faca bine sa ma invete si pe mine... al'fel tre' sa caut un alt mod de a-mi petrece timpul liber.
