M-am decis sa v-o povestesc pentru ca e iesit foarte bine si moale, am schimbat insa metoda de coacere, am luat si caracatita de la piata, nu stiu care dintre cele 2 conditii au fost fundamentale, o sa mai iau una de la pescarie si o sa o coc cu aceeasi metoda, daca iese buna inseamna ca e metoda, va tin la curent

Metoda e sa se fiarba caracatita in apa, eu am pus-o acoperita toata in apa rece, a inceput sa fiarba si a tot fiert cred ceva mai mult de o ora, avea 1,5 kg, tot bagam furculita in ea ca sa vad daca s-a inmuiat, am stins focul si am lasat-o acolo pret de aproape o ora jumatate, ar fi trebuit sa se raceasca dar eu n-am avut timp pentru ca trebuia sa plec, asa ca am scos-o din apa, era inca calda, si i-am eliminat toata pielea dupa care am taiat-o bucatele si am pus-o la frigider.
A doua zi cu o ora inainte de cina am pus un ardei taiat fisii intr-un strop de ulei si l-am "incalzit" in tigaie, adica nu l-am copt complet, am adaugat caracatita si le-am lasat sa se incalzeasca putin, am stins focul si am adaugat patrunjel, sare, piper si putin usturoi.
Vreau sa zic ca ne-am batut pe ea, inclusiv mama

