Dex, ori ai facut ruloul mai scurt de 18-20 cm, ori i-ai taiat mai grosi.
Rola mea fu de 20 cm lunga, cu circumferinta de 4 cm, si mi-au iesit vreo 37 chiar
Nu i-am taiat chiar pe toti la fel, ca doar nu era sa stau calare pe fiecare rotocoala, cu sublerul
As zice ca au aproximativ 5 mm grosime.
Any, merci mult!
Biscuiti sarati cu fistic
#81
Postat 27 January 2013 - 10:16 PM
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#82
Postat 27 January 2013 - 11:05 PM
Tu zici ca nu i-ai taiat pe toti la fel, dar mie asa mi se pare ca sunt unul si unul .Si te-ai descurcat mai mult decat onorabil cu fisticul .
Cu placere Maya !
Cu placere Maya !
#83
Postat 21 February 2013 - 02:18 AM
any_annette, la 25 January 2013 - 07:26 PM, a spus:
Eu astept sa-mi zici in caz ca-i faci cu migdale sau cu altceva !
Nu i-am facut atunci ca nu aveam destul parmezan, dar de Valentine's Day am zis sa experimentez. I-am facut cu migdale ("fulgi") le-am macinat, nu le-am prajit.
Am vrut sa fac ruloul sa arate din profil ca o inimioara, nu prea am reusit ca a fost aluatul cam moale (datile trecute mi s-a parut ca mai trebuie unt, acum am pus ceva mai mult de la inceput si n-ar fi trebuit ), mi-au iesit inimioarele cam strambe dar le-am mai bibilit un pic dupa ce le-am taiat si au iesit destul de onorabil. Mi-au iesit tot vreo 30 si ceva, dar in forma de inimioara mergeau mai bine de 2 ori mai mici.
Gustul? Hmmm... ... Mie mi-au placut mai mult dupa ce le-am scos din cuptor si s-au racit un pic, decat a 2-a zi. Atunci proaspeti mi-au placut mai mult decat cei cu fistic, dar a 2-a zi m-am razgandit .
Data viitoare o sa cumpar migdalele intregi si am sa le dau un pic la cuptor inainte sa le macin, dar parca vad ca tot la fistic ma intorc.
(Pozele, ca de obicei, de toata jena, dar cred ca se intelege ce-a iesit).
Aaa, si cu ocazia "inimioarelor" m-am gandit oare nu ar merge cumva taiate cu forma (banuiesc ca nu prea din cauza consistentei aluatului) si mi-am adus aminte de o reteta asemanatoare postata p-aici de Raluca Elena daca nu ma insel - cantitati egale de branza (eu puneam telemea), faina si unt...
Imagini atasate
#84
Postat 04 November 2013 - 04:49 PM
Adi, nici eu nu renunt la varianta cu fistic, pentru nimic in lume. Eu ador fisticul. Bine, imi plac si migdalele.
Frumoase inimioarele :
Frumoase inimioarele :
#85
Postat 08 December 2013 - 07:10 PM
mi-s în plin proces tehnologic, am avut 115 g de fistic care trebuia reciclat, sper să fi nimerit cantitățile, că aluatul părea destul de sfărîmicios. am măcinat fisticul mai mare și acum se aud tot felul de troznituri din cuptor. ori mi-au livrat ăștia cuptor cu musică, ori se rumenește fisticul
#87
Postat 02 January 2014 - 06:56 AM
Anutza, i-am facut...doar ca au iesit mai bronzati...na tel exact cam cand trebuia sa-i scot din cuptor.
Buni si asa.data viitoare ii pazesc si-i las mai putin.
Buni si asa.data viitoare ii pazesc si-i las mai putin.
Imagini atasate
#88
Postat 06 January 2014 - 01:53 AM
stella, la 02 January 2014 - 06:56 AM, a spus:
Anutza, i-am facut...doar ca au iesit mai bronzati...na tel exact cam cand trebuia sa-i scot din cuptor.
Buni si asa.data viitoare ii pazesc si-i las mai putin.
Buni si asa.data viitoare ii pazesc si-i las mai putin.
Tura asta cred c-au fost buni si-asa. Las ca data viitoare o sa fie mai bine. Ce sa-ti fac eu daca vorbesti la tilifon!