Forum Culinar: Biscuiti sarati cu fistic - Forum Culinar

Salt la continut

  • 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Biscuiti sarati cu fistic

#81 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 27 January 2013 - 10:16 PM

Dex, ori ai facut ruloul mai scurt de 18-20 cm, ori i-ai taiat mai grosi.
Rola mea fu de 20 cm lunga, cu circumferinta de 4 cm, si mi-au iesit vreo 37 chiar :toothy9;

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-5-13593178914367.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-5-13593175534375.jpg

Nu i-am taiat chiar pe toti la fel, ca doar nu era sa stau calare pe fiecare rotocoala, cu sublerul =))

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-5-13593175627769.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-5-13593176400486.jpg

As zice ca au aproximativ 5 mm grosime.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-5-13593176577226.jpg

Any, merci mult! =))

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#82 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 January 2013 - 11:05 PM

Tu zici ca nu i-ai taiat pe toti la fel, dar mie asa mi se pare ca sunt unul si unul =)).Si te-ai descurcat mai mult decat onorabil cu fisticul =)) .
Cu placere Maya :toothy9; !

#83 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,413
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 21 February 2013 - 02:18 AM

Vezi postareaany_annette, la 25 January 2013 - 07:26 PM, a spus:


Eu astept sa-mi zici in caz ca-i faci cu migdale sau cu altceva :drool: !


Nu i-am facut atunci ca nu aveam destul parmezan, dar de Valentine's Day =)) am zis sa experimentez. I-am facut cu migdale ("fulgi") le-am macinat, nu le-am prajit.
Am vrut sa fac ruloul sa arate din profil ca o inimioara, nu prea am reusit ca a fost aluatul cam moale (datile trecute mi s-a parut ca mai trebuie unt, acum am pus ceva mai mult de la inceput si n-ar fi trebuit :hug: ), mi-au iesit inimioarele cam strambe dar le-am mai bibilit un pic dupa ce le-am taiat si au iesit destul de onorabil. Mi-au iesit tot vreo 30 si ceva, dar in forma de inimioara mergeau mai bine de 2 ori mai mici.
Gustul? Hmmm... :71: ... Mie mi-au placut mai mult dupa ce le-am scos din cuptor si s-au racit un pic, decat a 2-a zi. Atunci proaspeti mi-au placut mai mult decat cei cu fistic, dar a 2-a zi m-am razgandit :drool: .
Data viitoare o sa cumpar migdalele intregi si am sa le dau un pic la cuptor inainte sa le macin, dar parca vad ca tot la fistic ma intorc.

(Pozele, ca de obicei, de toata jena, dar cred ca se intelege ce-a iesit).

Aaa, si cu ocazia "inimioarelor" m-am gandit oare nu ar merge cumva taiate cu forma (banuiesc ca nu prea din cauza consistentei aluatului) si mi-am adus aminte de o reteta asemanatoare postata p-aici de Raluca Elena daca nu ma insel - cantitati egale de branza (eu puneam telemea), faina si unt...

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2013/post-192-13614054377893.jpg


#84 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 November 2013 - 04:49 PM

Adi, nici eu nu renunt la varianta cu fistic, pentru nimic in lume. Eu ador fisticul. Bine, imi plac si migdalele.
Frumoase inimioarele :floare::

#85 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,016
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 08 December 2013 - 07:10 PM

mi-s în plin proces tehnologic, am avut 115 g de fistic care trebuia reciclat, sper să fi nimerit cantitățile, că aluatul părea destul de sfărîmicios. am măcinat fisticul mai mare și acum se aud tot felul de troznituri din cuptor. ori mi-au livrat ăștia cuptor cu musică, ori se rumenește fisticul :icon_fessee:

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-1215-13865223582388.jpg

#86 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 December 2013 - 04:40 PM

Dex, au o culoare super!

#87 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 January 2014 - 06:56 AM

Anutza, i-am facut...doar ca au iesit mai bronzati...na tel exact cam cand trebuia sa-i scot din cuptor.
Buni si asa.data viitoare ii pazesc si-i las mai putin.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2014/post-16-13886386034071.jpg


#88 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 January 2014 - 01:53 AM

Vezi postareastella, la 02 January 2014 - 06:56 AM, a spus:

Anutza, i-am facut...doar ca au iesit mai bronzati...na tel exact cam cand trebuia sa-i scot din cuptor.
Buni si asa.data viitoare ii pazesc si-i las mai putin.


Tura asta cred c-au fost buni si-asa. Las ca data viitoare o sa fie mai bine. Ce sa-ti fac eu daca vorbesti la tilifon!

Arata acest topic


  • 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi